Jump to content
BulForum.com

Грипна ваканция до две седмици

The_DeViL_F

Recommended Posts

Нова ваканция може да зарадва учениците след две седмици. Коледната почивка на децата свършва утре, но има опасност грипна епидемия отново да затвори школата. Това съобщи д-р Ангел Кунчев, шеф на отдел "Противоепидемичен контрол" в здравното министерство.

В момента болните са 100 на 10 хиляди. Очаква се бройката да скочи рязко още идната седмица, когато учениците се върнат в класните стаи. Обикновено затваряме всички школа в общината, дори само в едно да има опасност от епидемия, заяви д-р Кунчев. В някои градове грипната ваканция може да бъде изпреварена от дървена. Здравни инспектори тръгват от понеделник да мерят температурата в клас.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Може би нова ваканция...

Болните са 111/10 000 според тази информация.

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply
. Здравни инспектори тръгват от понеделник да мерят температурата в клас.

Едвали,вече почти всички училища са с алуминиева дограма и парно не кат миналата години ветрилници :D Грипна е по-вероятно,макар че четох в бтв.бг,да не се надяваме

За алуминиевата дограма - ОК ама за парното ... в мойто даскало или поне в мойта класна стая от 4 радиатора 2 да работят , а другите са леш .

За алуминиевата дограма - ОК ама за парното ... в мойто даскало или поне в мойта класна стая от 4 радиатора 2 да работят , а другите са леш .

Пък в наща е бахти парника има 6 радиатора и сички бачкат :wacko:

уффф бати аи дано по-скоро грипната че положението е мн тежко ....

и наистина не разбирам защо чакат да се увеличи броя на болните а не я дадат още от следвашата седмица и да предодвратят епидемия...

Едвали,вече почти всички училища са с алуминиева дограма и парно не кат миналата години ветрилници :D Грипна е по-вероятно,макар че четох в бтв.бг,да не се надяваме

Аве и в нащо уж има алуминиева дограма ама тва парно имам чувството че работи на минимална степен, щото като го пипна е едва леко топличко и не е ясно то ли ме топли или аз него... :wacko: А пък и все пак тряя се отварят прозорците от време на време щото 27 човека дезодоранти, парфюми и други миризми, а пък да не казвам след физическо кво е...

Почти всички очилища били с алмуниева-ок съгласен съм че имат.Обаче не са целите с алуминиева.Нащо ПГЕЕ примерно е само с 2 етажа на едното крило с алуминиева сичко друго си дървена "дограма".Преди зимната ваканция учихме с намалени часове,защото праното небеше в изправност и щяли да го поправят зимната ваканция ама да видим.То при нас парното почва да бачка нормално Април-Май месец когато вече трябва да го спират. :)

Нащо даскало(Килмент Охридски) пък на първите 2 етажа е жега ама толкова е топло че по къси фланелки седим в стаята ама на 3-тия и 4-тия етаж е ледник....незнам закво се получава така ама над 2-рия етаж с две якета седът майна....а точно горните етажи са с алуминиева дограма :confused ....та при нас вече редовно намляват часовете точно поради тази причина и нищо чудно да ни лепнат ваканция :D

Ха аз цяла ваканция обикалям по лекари сега оставало и да не дадат ваканция да си почина B)

дървена не вярвам да дадът.... по-вероятно е да има такава за училищата, в които парното изобщо не работи

грипна дават всяка година и обикновено я дават със закъснение.... миналите години по 1-2 седмици ходихме по 9-10 човека на даскало и чак след това я дадоха

та предполагам, че ще е към края на януари или февруари

Те по новините казаха,че температурите може да паднат до -15 тази седмица :blink:

Някой друг видял ли го е това ???? :blink:

работи на минимална степен, щото като го пипна е едва леко топличко и не е ясно то ли ме топли или аз него...

Т'ва ме накефи :D

Тука в МГ Пазарджик пускат парното само когато е топло, мамка им :angry1

Ако стане наистиан стане -15 в даскалото ще е по-студено от навънка...

Поздрав за всички с Foreigner - Cold As Ice!

Ако стане наистиан стане -15 в даскалото ще е по-студено от навънка...

То в мойто училище така или иначе си е -10... още 5 градуса няма да дадат много разлика :bgrin:

Иначе много се надявам да дадат грипна,от началото на Декември постоянно тичам по доктори,тъкмо ако има грипна малко ще си почина че коледната ваканция ми мина в обикаляна по лекарски кабинети :wacko:

Ехх, една ваканция супер ще дойде, но тъй като утре сме на училище, едва ли ще ни спрат през седмицата. А от другата седмица вече ще е по-топло и ме съмнява да дадът каквато и да било ваканция :(

В наща любима Руска гумназия (няма правописна грешка) е прекалено приятно - всички си учат, даскалите си изпитват когат си искат ... ся остава и грипна ваканция да дадат и ша умръ.АХхАхХАхахХАхАХхА ДАЙТЕ Я НАСАМ ВЕЕ !!!!!!!

В наща любима Руска гумназия (няма правописна грешка) е прекалено приятно - всички си учат, даскалите си изпитват когат си искат ... ся остава и грипна ваканция да дадат и ша умръ.АХхАхХАхахХАхАХхА ДАЙТЕ Я НАСАМ ВЕЕ !!!!!!!

Аз съм останал с впечатлението, че и метеоритен дъжд да има, ние в Руската пак ще учим :/ Мисля, че грипната ще я слеят с междусрочната.

Абе миналата година грипната ни се сля с междусрочната. Не вярвам тая година да ни дадат, въпреки че се надявам. А за дървена не можа д астава и въпрос. Както каза Вальо на първия етаж ти се кристализират топките на 3-ти адска жега.

Ей пи4 ти керосин ли пиеш ве? В нашта любима Руска грипна? ROFL В тва даскало ще се учи 2 часа преди апокалипсиса той грипна иска :argue

Аз съм останал с впечатлението, че и метеоритен дъжд да има, ние в Руската пак ще учим :/ Мисля, че грипната ще я слеят с междусрочната.

Ей пи4 ти керосин ли пиеш ве? В нашта любима Руска грипна? ROFL В тва даскало ще се учи 2 часа преди апокалипсиса той грипна иска :argue

Спокойно ве Любо Марине само спокойно ....верно ние учим дори мъртвите да се обърнат и планетата тръгне на обратно ма какво от това че го коментираме нищо няма да променим тфа си е Руската и нищо не може да се направи ....просто такова е училището и няма оправия поне докато сме с такава директорка (това е мое мнение) а пък за ваканция грипна и аз по дочух днес такова нещо ма не е сигурно ....лекарката днес ми каза дано има ...ако няма ...живота продължава се пак

Ами аз уча в иконома и тази седмица няма да учим заради парното пък ако стане така че след нея почне грипна рулззззз

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...