pelto Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 Zna4i nali kompresiram si filma sas VirtualDubMOd i zalepvam subtitrite.Parvo 6te pitam:moga li da zapi6a 88min film na 90min disk.2-ro: imam edin film koito e 550 MB , kato go kamopresiram stava 400MB no kato go vkaram vav nero-to stava 101min. Kak da go razdelq ima li nqkakva programa , ako ima molq daite mi q i mi obqsnete kak da e izpolzvam. MOLQ POMAGNETE MI!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 zna4i az ne moga da ti namerq programa za razdelqne na film no she ti dam ime az sam probval AVI CHOP mai slqto se pisheshe ne sam siguren mnoo e prosta kato q instalirash she se opravish sam i e malka pod 1 mb Link to comment Share on other sites More sharing options...
james_ankov Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 Za da zapisva6 pove4e ot 80 minuti , zapisva4kata ti trqbva da poddarja Overburn... Ne moga da dam pove4e informaciq , 6tot tva i az go nemam Link to comment Share on other sites More sharing options...
rasco Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 1.минутите който пише върху CD-то се отнасят за CD-Audio. 2.един 88 минутен филм може да заема 600МБ, а може да заема и 6000МБ зависи от компресията, така че т'ва 88 минутен филм на 90 минутен (800МБ) диск е много относително. Link to comment Share on other sites More sharing options...
pelto Posted October 20, 2003 Author Share Posted October 20, 2003 PI4 za AVICROP-ta mersi mnogo!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobo Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 radvam se 4e ti e svarshila rabota Link to comment Share on other sites More sharing options...
HAKERA® Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 1.минутите който пише върху CD-то се отнасят за CD-Audio.2.един 88 минутен филм може да заема 600МБ, а може да заема и 6000МБ зависи от компресията, така че т'ва 88 минутен филм на 90 минутен (800МБ) диск е много относително. 4oveka e pove4e ot prav!!! 6tom kato edin film e 600 MB togava toy moje da se zapi6e na edin normalen disk savsem spokoyno i 6te ostanat 100 MB, a ako diskut e 80 min to 6te e daje kum 800 MB , kakto kaza 4oveka ==> ste ostane daje pove4e mqsto . 80 min e za Audio disk - disk s muzika, koqto moje da bude pro4etena ot radio s CD. Taka 4e zapisvay spokoyno . Link to comment Share on other sites More sharing options...
kicko Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 za cepeneto na filma na parcheta : za kakwo ti sa dopulnitelni programi kato imash virtual dub ?!?!?! imash selections start, selection end, posle dawashe save avi i si gotow s purwoto parche, sled towa tam kadeto si dal selection end, dawash start na nowia selection, i end selection na kraia na filma, save again i si gotow btw towa mai ne za purwi put go pisha w tozi forum, deja-vu.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.