Jump to content
BulForum.com

Iskam da razdelq FIlma sled kata e komp.

pelto

Recommended Posts

Zna4i nali kompresiram si filma sas VirtualDubMOd i zalepvam subtitrite.Parvo 6te pitam:moga li da zapi6a 88min film na 90min disk.2-ro: imam edin film koito e 550 MB , kato go kamopresiram stava 400MB no kato go vkaram vav nero-to stava 101min. Kak da go razdelq ima li nqkakva programa , ako ima molq daite mi q i mi obqsnete kak da e izpolzvam. MOLQ POMAGNETE MI!!!!!!

1.минутите който пише върху CD-то се отнасят за CD-Audio.

2.един 88 минутен филм може да заема 600МБ, а може да заема и 6000МБ зависи от компресията, така че т'ва 88 минутен филм на 90 минутен (800МБ) диск е много относително.

1.минутите който пише върху CD-то се отнасят за CD-Audio.

2.един 88 минутен филм може да заема 600МБ, а може да заема и 6000МБ зависи от компресията, така че т'ва 88 минутен филм на 90 минутен (800МБ) диск е много относително.

4oveka e pove4e ot prav!!! 6tom kato edin film e 600 MB togava toy moje da se zapi6e na edin normalen disk savsem spokoyno i 6te ostanat 100 MB, a ako diskut e 80 min to 6te e daje kum 800 MB , kakto kaza 4oveka ==> ste ostane daje pove4e mqsto ;) . 80 min e za Audio disk - disk s muzika, koqto moje da bude pro4etena ot radio s CD. Taka 4e zapisvay spokoyno :D .

za cepeneto na filma na parcheta : za kakwo ti sa dopulnitelni programi kato imash virtual dub ?!?!?! imash selections start, selection end, posle dawashe save avi i si gotow s purwoto parche, sled towa tam kadeto si dal selection end, dawash start na nowia selection, i end selection na kraia na filma, save again i si gotow

btw towa mai ne za purwi put go pisha w tozi forum, deja-vu....

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...