Jump to content
BulForum.com

Как се прикача снимка към пост?

garga

Recommended Posts

малко ламерски въпрос май... гледам отвреме на време някои (като че ли само "правоимащите") вграждат снимки в постовете си, които се "хостват" в evrocom.info. да не би да я нямам тази опция защото не ползвам IE? или е защото съм просто жалък user?

Бъди горд юзър, а не "прост и жалък"! Опцията е само за "правоимащите".

VEDi направи гениално изказване и ни затапи по много оригинален начин...

lg-wtf-mug.jpg

:wtf: Аз правоимащ ли съм?

Въпроса е да намериш картинката в отделен прозорец, да копираш адреса, да избереш Insert Image, докато правиш поста си (иконката е едно дръвче) и когато те пита откъде да вземе обрза да сложиш адреса на картинката! :laughing:

Не случайно показах и по-голяма снимка. за да видите, че се появява рамка и възможност да се натисне върху снимката.

Като можеш и ти да прикачваш, можеш ли да прикачиш файл ето така:

Абе...

Свършихте ли с пишкомерството?! И кой пикае по-по-най-далеч в крайна сметка?!

Случайно да има забодена тема за въпроси свързани със форума? Я - верно има! Кво съвпадение. Сега да треснем ли по 20 на всеки писал тук - просто така, за да напомним какви са правилата?

w00x определено не си member++ за да изпъкваш с това и да демонстираш пред останалите някакво превъзходство. Я ме вижте аз какво мога -

Като можеш и ти да прикачваш, можеш ли да прикачиш файл ето така:

WTF?! Тези ++ не са толкова привилегия, колкото задължение да си полезен на участниците и на екипа. Не си полезен, когато не спазваш приетите правила, при това демонстративно, при това просто за да покажеш на всички колко си по-по-най-адванст пред тях. Calm down a little bit...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...