Jump to content
BulForum.com

FIFA 2004

manos

Recommended Posts

защо когато играя с рома(първенство) домакинствата не са ми на олимпико, а на всички други(с изкл. на лацио :lol: ) са на техните стадиони?

... а доколкото си спомням го мярнах още първия път като разглеждах играта :confused

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply
защо когато играя с рома(първенство) домакинствата не са ми на олимпико, а на всички други(с изкл. на лацио :lol: ) са на техните стадиони?

... а доколкото си спомням го мярнах още първия път като разглеждах играта  :confused

Shtoto tozi stadion mai se vodi na Lazio i samo te igraqt na nego domakisntvata

• 2 weeks later...

а бе в тази фифа има ли го изобщо Olympico или аз съм се заблудил?

доколкото си спомням в 2003 можеше да си избираш стадионите, на които да играеш. тук възможно ли е това?

.:edit:.

явно го няма. подлъгало ме е това, че на един пише Olympic Stadium

• 3 months later...

То много объркано, но го дръпнах

Направи ми впечатление това

This version contains:

1.14 teams from the Bulgarian League.(All teams for season 2004/2005 without

Beroe Stara Zagora and Pomorie...uhhh and instead Vidima Rakovski I made Botev

Plovdiv after the constant requests of my cousin :)).

Тоест има Ботев вместо Видима Раковски, по голямо желание на някой човек

How to install the full features of this patch in few steps:

1.You must have installed Kit Raptor,Flag Raptor,Adboard Raptor,Boot Raptor,

Ball Raptor for FIFA 2004 and EAgraph.

Download the Raptors from www.socceraccess.com or www.fifax.net

Download Eagraph from www.NBA-live.com

2.Then AFTER you have all this stuff installed(I repeat AFTER cuz otherwise you

will not see the names of the bulgarian teams in the editors) run FIFA 2004.exe-

this will add the teams with the players,the badges and the menues(menu kits

also).

3.Install the kits with Kit Raptor.

4.Install the flags with Flag Raptor.

5.Install the boots with Boot Raptor:

Extract the content of BFL2004-boot pack FOLDER(not .rar) in

...fifa2004/data/boots.

Run Boot Raptor and choose:

Color1-Martin Petrov

Color2-Default

Color3-Dimitar Berbatov

Color4-Stilian Petrov

Color5-Velizar Dimitrov

6.Install the adboards with Adboard Raptor:

adboard ID for the most bulgarian teams and the national team:22

adboard ID for CSKA Sofia:21

adboard ID for Naftex Burgas:20

adboard ID for Slavia Sofia:19

adboard ID for Spartak Varna:18

7.Install the ball with Ball Raptor:

Extract Adidas Roteiro.rar somewhere.Rename Adidas Roteiro folder to"9".

Copy it in ...fifa2004/data/2gbplus folder.

Run Ball Raptor and choose Adidas Roteiro Lighter(from "Ball Shop").

8.Extract Popups.rar somewhere.

Open zdata_05.big(in ...fifa/data folder)with EAgraph.Click on"Import wizard"

then "Add files to an external TAR archive",then with "Add" browse for the

popups,select it all then click "Next".

Here we are.

Enjoy this patch :)

Много е сложна инсталацията. Някой ако може да пробва и ако го разбере да обясни, щото е много объркано. Иначе има отборите, но не се виждат истинските им екипи. Ще се виждат, като се инсталира и част втора, но уж го направих и пак не може да стане

И при мен ги има отборите,но екипите и емблемите им са други - примерно на Локото са някви кафяво-сини екипи,а на Левски Червено-бели :) :P ;) Незнам как става инсталирването на тези екипи,емблеми и т.н но в точка 3,4 и 5 пише :

3.Install the kits with Kit Raptor.

4.Install the flags with Flag Raptor.

5.Install the boots with Boot Raptor

А т'ва raptor и представа си нямам какво е :confused :huh: :blink: :wacko:

Много е сложно трябва да се регистрираш и да ходиш през хиляда линка. Иначе като се освободи място ще ги кача :)

Схванах им цаката на тея работи ето и два скрийншота от мача Ботев - Локо Пд. Забележете резултата от първия скрийншот :woot . А на втория забележете публиката и рекламите по стадиона :lol:

Много е сложно трябва да се регистрираш и да ходиш през хиляда линка. Иначе като се освободи място ще ги кача :)

Схванах им цаката на тея работи ето и два скрийншота от мача Ботев - Локо Пд. Забележете резултата от първия скрийншот  :woot . А на втория забележете  публиката и рекламите по стадиона  :lol:

Как ги направи екипите и емблемите и другите работи ???

Значи екипите е лесно. Пускаш програмата Кит раптор. После почваш да избираш по отделно отборите. Примерно Беласица. Даваш load bitmap избираш примерно home екипа и даваш импорт. Като стане, после променяш под отбора на away kit и пак даваш load, после import и т.н. продължаваш и с следващите отбори. Ако случайно не виждаш БГ отборите в тази програма, инсталирваш отново BFL2004

А това за бг отборите, само А ли включва или има и Б група.

Botev1912,Благодаря за помоща - екипите станаха и сичко е ОК  ;)  :D

delta,Има само А група

БлагодарП за инфото.

Има А, но плюс Ботев, който е в Б в момента по разбираеми причини, но писах мейл на автова и ми каза, че братовчед му е настоявал много да се включи Ботев вместо Видима Раковски. И не са сгрешили. Пак можем да цъкаме най-доброто дерби Ботев - Локомотив

Botev1912,Благодаря за помоща - екипите станаха и сичко е ОК

Няма проблеми, важното е да влезем в А група и да ви бием :woot

• 2 weeks later...

Doide mi kompiutar za preinstall .. imashe si Fifa 2004. Zamazan Win i t.n. Sled prainstala , XP + nai-novi draiveri i t.n. igrata tragwa , ama niama kartina .. wijda samo text-a. I we4e kato zapo4ne ma4a , pak 4erno ... osnowno se proiaviava 4ernia cviat. Slagah Patch-a 1.1 + nocd i t.n. ... varvi , ama neshto ne se vijda. SMeniah draiveri , po-stari i pak sashtata banica ? Niakoi , ako ima ideia da kaje

Daje preinstalirah naanovo igrata.

P.S. Niamam phonetica i zatova mlatia na latin

OPRAVIH se , okaza se , 4e sled kato restartirah PC-to i zahapa . Izglejda , sled pa4a triabva restart.

Doide mi kompiutar za preinstall .. imashe si Fifa 2004. Zamazan Win i t.n. Sled prainstala , XP + nai-novi draiveri i t.n. igrata tragwa , ama niama kartina .. wijda samo text-a. I we4e kato zapo4ne ma4a , pak 4erno ... osnowno se proiaviava 4ernia cviat. Slagah Patch-a 1.1 + nocd i t.n. ... varvi , ama neshto ne se vijda. SMeniah draiveri , po-stari  i pak sashtata banica ? Niakoi , ako ima ideia da kaje

Daje preinstalirah naanovo igrata.

P.S. Niamam phonetica i zatova mlatia na latin

OPRAVIH se , okaza se , 4e sled kato restartirah PC-to i zahapa . Izglejda , sled pa4a triabva restart.

След пача не трябва рестарт, просто се е омотало нещо тогава

• 4 months later...

Имам един проблем с играта- току що си я свалих, инсталирах я и като я пусна ми изкарва черен екран и след 10 секунди ме изхвърля на десктопа... Качих и пача 1.1, и пак същото. Значи компютъра ми е Celeron 1.7 GHz., 128 MB SDRAM, Ge Force 2 MX 400 64 MB с последните драйвери от сайта на nVidia, Windows 98SE... Чакам предложения че нямам търпение да разкажа играта на един приятел ;)

Edit:По принцип отговарям на всички системни изисквания, но защо се получава така не знам...

• 1 year later...

Абсолютно същия проблем, като на James_Bond007!!!!

Преди това опитах FIFA 2005 - абсолютно същото - черен екран и след малко ме изхвърля в XP-то... Сега - по същия начин и с 2004...Някой има ли някаква идея на какво може да се дължи това и как да го оправя?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...