Jump to content
BulForum.com

FIFA 2004

manos

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Duzpa se spasqva kato predi napadatelq da e bil ti izbirash posokata sas strelkite...ama ne prekaleno rano s posokata, poneje togava si li4i na kade mislish da sko4ish s vratarq. Tova za udarite si e shitnq na igrata...i men malko me nervi tova, no puk taka i taka predpo4itam stariq angliiski stil s probiva po krilata izpolzvaiki dobrata mi igra s glava taka 4e mn mn ne mi se nalaga da gledam kak edva li ne bez da iska napadatelq mi vkrava gol.

pavel Be nqmam nishto protiv da igraem, samo edno mu e loshoto, 4e multiplayera e precakan...ili pone s tova obejdenie ostanah. Ina4e PM+IRC e na4ina, koito polzvame za ugovorki.

Имам въпрос. Може ли да се играе по нета ако не фифа 2004 то фифа 2002 или някоя друга и на коя опция трябва да е: Direct IP ili Network. И трябва ли много бърза връзка за това или не

• 2 months later...

nacista ima PM za da se razberem za igra...ina4e kakvo shte kibi4ish cql den s prazen server? Ami predlagam utre kum ve4erta da se saberem vsi4ki jelaeshti, do sega 4ma v irc i tam da se razberem. Za imhotep1 znam 4e vliza v uniBG mrejata. Ostava vie da kajete kade vlizate.

Хай на всички фенове на ФИФА 2004. Ако сте навити утре 20.01 между 19 и 20 часа да се срещнем в UniBG да се уговорим. канал FIFA 2004.

imhotep1, i know i know and this time ronaldo will score at least a hat-trick :P

Btw ako shte igraem 2vs2 servera trqbva da go uredim da e 4oveka s nai-dobar ping kum ostanalite poneje ako na 1 lagne lagva na vsi4ki. Trqbva da moje da gulta(download speed pone 28 kb/s) taka 4e utre da ste proverili(v slu4ai, 4e ne znaete koi s kakvo razpolaga) i nadqvam se vsi4ki imate po 6-7 kb/s upload trafic. A da i firewalls trqbva da budat izklu4eni ina4e igrata blokira ili izobshto ne trugva, no tova shte go napomnq i utre.

Hat trick in your dreams, Basten.

Ei dosega igrah s Botev 1912 po IP, naprawo se razcepihme. Po-to4no toi me razbi 6 puti me bi i to tri puti s po 4:0 az samo edin. Tui 4e the best ever milan stiker wnimawai ,imame now takuw mai.

Aide do utre i nato4i kalevrite.

Hat trick in your dreams, Basten.

Ei dosega igrah s Botev 1912 po IP, naprawo se razcepihme. Po-to4no toi me razbi 6 puti me bi i to tri puti s po 4:0 az samo edin. Tui 4e the best ever milan stiker wnimawai ,imame now takuw mai.

Aide do utre i nato4i kalevrite.

Neshto si se obarkal mai :sayjin bih te dva pati po 5:0 edin pat 2:0 i 2:1 nqkolko ravni 3:3, 2:2, ti me bi edin pat s 3:2 i edin pat propadna vrazkata v 35 minuta pri 3:0 za men :confused :punk :bgrin:

Botev 1912,

aide da ne izdrebnqwame wse pak, rezultatite si gi zapiswh. Samo za purwiq ma4 ne si spomnqm - moje i da e bil 5:0 , no drugite sa kakto sledwa:

Botev1912 : Imhotep1

2:0

3:3

2:2

4:0 :sick

2:3

2:1

4:0

S Respect :D

Айде бе хора ,

няма ли желаещи за FIFA 2004 Multiplayer. Много е яка играта.В началото е малко трудно, докато се свикне с контролите, но после Ви гарантирам , играта доставя огромно удоволствие. ВЕРВАЙТЕ МИ !!!

Освен BASTEN & Botev 1912 - никой не ми се е обадил. :punk

• 2 months later...
kva ti e video kartata

Да, инсталирай си 1.1 пач-а. По-назад в темата си пише как се инсталира(поне доколкото помня)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...