Jump to content
BulForum.com

FIFA 2004

manos

Recommended Posts

Shto be pi4 skorostta sega si e idealna. Az sviknah i s kop4etata i nikav patch ne mi trqbva. Sega si plushta edin sezon s liverpool na semi-pro v premership i sam izigral 31 ma4a nqmam zaguba i samo 3 ravni, prosto perfect. Aide dr sedmica da se razberem da si pravim sreshti, taka zarad sporta, moje i po 2ma da igraem v otbor sreshtu drugi 2ma, 4e taka kupona shte e po-golqm(jalko samo nqma da se vijdame koi kak vika dai mi pass be! :) ).

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Samo trqbva da se razberem kyde 6te se sre6tame, za da igraem :)

Az sym 100% za...vinagi e bilo mnogo po-vylnuva6to da q igraq s 4ovek, otkolkoto sre6tu toq Duron4o :lol:

Dnes se puskam na professional, sno6ti s Arsenal vilnqh na semi-pro . Ot prqk vkarah o6te dva pyti, ama qvno glavata mi e baq rybata, 6ot vse o6te ne sym vkarval s neq...to daje i centriraniqta mi ne stavat kakto trqbva...za smetka na tova pove4eto golove sa mi ot baq golqmo razstoqnie, osobeno kato igrah s psv, Kezman sa go napravili izrod!

A be kvo si guba vremeto s postvane, q da igraq :lol:

Тази игра има ли multiplayer?

ka4ih pa4a koito dobavq multyplayer,smqna na kontroli i o6te nqkoi ne6tta.

dove4era 6a napi6a i edno readme kak se instalira i si4ko 6a e gotovo

Mi principno ako igraem samo az i ti(Zergathul) az moga da napravq server, koito da ne lagva dokato igraem, vsashnost moga do 3ma igra4i da hvana, za 4ti ne znam dali shte lagne, samo 4e nqmam toq patch za servera taka 4e govorq hipoteti4no i ot gledna to4ka na skorost kum localnata mreja.

Evala! Umniq Bombardirova4 namravo me razbi! :lol: :lol: :lol:

Tva s komentarite be6e napravo razmazva6to, o6te ne moga da spra da se hilq! :lol: Napravo otiva6 v Sofiq i gi izritva6 oneq dvamata nekadyrnici ot 6ampionskata liga, ne moga da gi traq! Bravo, ako ima6 jelanie, napravi o6te komentari!

P.S igraite sre6tu Juventus na world class da vidite kak se vkarva ot prqk svoboden! Ot 6 izstrela onva govedo Del Piero mi vkara 5! ( ne v edin ma4 razbira se :) )

Nqkoi znae li zashto kato se opitvam da instaliram Fifa2004 sled kato vuveda cd-key mi se poqvqva error , pishe neshto kato "windows encountered a problem and needs to close , sorry for the inconvenience" Svalih q ot Wareza , ne stana , sled tova vzeh diskovete na edin priqtel - pak sushtata greshka ???????!!!!!!!!! :angry:

Ruskia, tova e zashtoto igraesh bez no-cd crack-a ili bez da ti e zareden 2riq disk na virtualniq cd-rom.

BTW nqkoi moje li da nameri po-svqsten multyplayer crack, 4e tozi na deviance e qko skapan i ne ba4ka nito network, nito direct IP, izskubahme si kosite sas Zerghathul ama ne stava i ne stava.

Naprimer da ne zabravqsh sled posledniq update da izmuknesh noviq crack ot papkata crack na update 1.1. Tova bi sledvalo da ti reshi problemite, a i da ne zabravqi da emulirash CD2 s virtualniq si rom, ili vnimavai koi no-cd crack polzvash.

i na men mi go praveshe toq problem prosto ne instalirai update1.1 i bi tqbvalo da ti trygne. Pri men bez kacheni kakvito i da e Crack mi varveshe posle slojih crack-ovete + update i ne iskashe da se startira.

A pone spored men igrate ne e mnogo trudna

SHH neznam za vas no mene me plqkat na semi-pro-to baxti koftito no zatva neshto stava duma kolkoto po trudno tolkova po dobre i po interesnostaa mnogo realistichno sa e naprai li taq 2004 sichko nee kato na 2003 op dva pasa i gol ili gol ot 40-50 metra

A tuka trqbvat sumati pasove i kombinasii za da realizirash gol !

samo neznam kak da si izvejdam xorata napred na minalata beshe s Q-to no tuka nestaa i dvoino maiche nqma ???

A shto se otnasq do prqk svobodnite 95% migi butat vav vratata

inache e qka igrisata nee elementarna spored men e mnogo po dobra ot 2003 vav pati

За тези на които не има тръгва фифата, ако сте на уиндоус ХР със 128 РАМ си вдигнете пейдж фаила на 512 поне ако не и повече , така на един човек не му тръваше и е напрвихме така, оптийте все пак

Гледам разцъкали сте фифата и тва ме радва щото аз съм супер зле :) Преди на старите фифи мноо играех ама новите нещо искат много време за овладяване пък нямам такова. Научих от тука разни тънкости. Ся искам да науча още една. Как да накарам вратарчето да се мята наляво надясно като ми бият дузпа. И още нещо ме интересува. Абе като бият някви шутове извън пеналта на врагот някак си нямам усещането че става як силен удар. Бе мноо смешно едно такова. Някаква настройка има ли за тая работа или си е шитня на играта. Някак си се едно я гъделичка топката. Няма усещането за яко напомпване. Чукне я там топката и хоп тя вземе че влезне или оня шаран вратаря е хване. Няма тръпка така бахти.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...