Jump to content
BulForum.com

FIFA 2004

manos

Recommended Posts

• Replies 124
  • Created
  • Last Reply

Kogato pisah 10x na dreamer igrata beshe izcqlo ka4ena i na men mi ostavaha 5-6 file-a da q dodrupna, taka 4e ne vijdam kade gi vidq teq lipsvashti files. Btw grafikata mi haresva pove4e ot 2003, i ima practise, koeto e dobre poneje e mn dovolno da se nau4ish da vkarvash golove ot fal ili sled centrirane ot korner. Golqm zor oba4e se vijda kato igraesh s malko otbor4e sreshtu golqm. Primerno sas Sampdoria s 300 zora bih milan, vupreki 4e nqmaha nito 1 udar za 8 minuti si e golqmo naprejenie. Durpaite i razcukvaite po-dobra e ot 2003.

Taq igra ot godina na godina q pravqt vse po zle :sick Sega cakah pri edin priqtel i sam napalno razo4arovan :sick Tova igra4i li sa,darveta li 6o we :confused To toq futbolist dokato se obarne ta dokato se nakani da bie ....ve4e sa mi vkarali gol.4e az 3 udara ne moga da otpravq (daje ne i v o4ertaniqta)na vratata.A sa6o iskam da kaja 4e protivnikovite igra4i sa ebasi konete ,az trqbva da si kupq kola da gi dogonq we,koi znae moje ot EA da sa im dali anaboli 4e ot tam da sa tolkova barzi.....

Taka 4e ......Igrata e gadost.Kakvoto i da mi govorite ,4e bila realna i t.n moite uvajeniq ,4isto darvo si e .FIFA 99 RULLZZ

P.S Tiq EA kvo si mislqt 4e kato mi vkarat 2-3 novosti vsi4ko e OK :confused Ami az vikam da vkarat v igrata i "bullet time" , da razdadat na futbolistite po edin pistolet i da po4nat qko da sekolqt. Moje da vi e sme6no ,ama ne e 6oto ne bih se o4udil ako FIFA 2005 bade ne6o podobno ...... :beerchug

4estno kazano si prav ralexes, igrata stava vse po-dyrvena. I 2001 nasam nqkaksi ne6tata stavat vse po-...trytlesti - ti4aneto ne e ti4ane, byrzi pasove ot dyjd na vqtyr stavat...da ne govorim , 4e sno6ti do 1:30 sym se my4il da vkaram ot prqk na trenirovkite...ne staa! Ot pyrvite si vpe4atleniq ne sym dovolen, dnes sled daskalo 6te i napravq po-obstoen ogled..:)

basten, evala za igrata ti pri kornerite,az sym gola voda, mai 6te sa mi nujni pove4e ot 2 dni trenirovka ;)

Mom4eta ne se kosete, az igrah 45 minuti dokato biq sas Sampdoria (S Genoa) Bresha. Udovolstvieto beshe kato im vkarah 5 gola(3 ot korner). I oshte 5 4asa dokato biq pak sas Sampdoria Milan s 2:0 i togava igrah 35 min s 4ovek po-malko i vapreki vsi4ko milan nqmaha udar vav vratata, a vqrvaite mi Shev4enko i Inzaghi sa s turbo kompresori sprqmo zashtitnecite na Samp, taka 4e vsi4ko e do trening, gotinoto e, 4e sa q napravili po-trudna(az igraq na pro), 4e sa opravili igrata s glava i nai-nakraq sa slojili trening!!! Zerghathul gol ot fal i da se saderesh ne mojsh da vkarash, perfektnoto izpulnenie na fal e to4no predi 4ervenoto na sila i na zelenoto po to4nost, no dori i togava vratarq pravi "tremendous save" i izbiva v korner primerno. Tova go kazvam, zashtoto nito az, nito komputara mi e vkarval gol ot fal, puk az 1 ma4 umishleno pravih falove pred nakazatelnoto si pole da vidq dali nqkoi shte mi vkara gol ot fal, ostanovih oba4e, 4e vratarq mi e ekvivalent na supermen i sabira topkite bez problem, predpolagam za da se nasladish na golove ot fal shte ti trqbva World Class. Mom4eta da vi kaja v tazi igra ti4aneto ne e vsi4ko, ne moje da huknete kato na 2003 i da minete celiq im otbor, 4e passowete bili bavni mi ima si i dr butoni za pass kato "W" naprimer, 4e kop4etata sa kofti razpredeleni ima neshto vqrno, 4e minava vreme dokato podadesh, zavisi ot slu4aq no v pove4eto slu4ai si prav i tova e zashtoto igra4a ovladqva topkata. Mu4i li sa se da q pravqt po-realisti4na.

Sorry za dulgiq post :)

Ne znam za teb, no mi se vijda dosta po-realna ot vsi4ki fifi do sega. Na 2003 sam vkarval gol sas centralniq si zashtitnik na Pro, kato sam minaval prez celiq protivnikov otbor, na 99 na world class sam vkarval 7 gola na otbor kato manchester United. Vikash durvena bila, koe mu e durvenoto, 4e ne zaviva dokato bqgash v momena, v koito smenish posokata? Ami zamisli se kak da stane tova pri polojenie, 4e topkata ne mu e v krakata, nali ako igra4a smeni posokata si topkata ve4e nqma da "negovo vladenie". Suglasen sam, 4e ima kakvo oshte da se izpipa, no si mislq, 4e mn otrano po4vash da q kritikuvash, dai i vreme da sviknesh malko s neq i shte vidish, 4e ne tolkova 4erna kolkoto q obrisuvash sega. I ako ne mojesh da spresh protivnikovite napdateli problema e pri teb, az kazah, 4e sas slab otbor ne davam na silen da stigne do poziciq za udar(ako se vpregna).

Zergathul, ot men da mine shte ti kaja edna tunkost za kornerite...kato centrirash vinagi centrirai kum sredata i dale4nata greda, ako tursish derekten udar i kum blizkata ako smqtash da q podavash, nai uda4ni varianti sa W, D (mai 2 i 3 opcii).

Vkarah ot prqk svoboden!!!Mnogo e divo, izpylnih sigurno 50 dokato shvana kvo to4no trqbva da se napravi i o6te 50 dokato go napravq, no nakraq vsi4kiq trud si dade rezultat :D :D :D :D

basten, mersi za taktikata za kornerite, ama qvno za da vkaram s glava 6te mi trqbvat o6te 100 opita ;)

Moje da si ima kusuri igrata, no vse pak si e Fifa, zaribqvka e :)

Dobre ot prqk svoboden kak vkara, shtoto az mn se mu4ih i naro4no na protivnikovite otbori im predostavqh vuzmojnost da biqt falove, no gol ot prqk svoboden taka i ne vidqh. neshto falc li barash kakvo? To 1 pat natiskash D za silata i malko predi 4ervenoto natiskash za 1 pat i posle navrushtane gledash da ocelish zelenoto nali? A ako biesh s falc, poneje bi trqbvalo i tova da go ima, s koe kop4e go puskash toq falc. A da i kaji na koq trudnost go vkara toq gol, poneje predpolagam i tova ima zna4enie. Btw na men 70% ot golovete sa mi s glava. Ili korner ili centrirane po flanga i plonj.

basten .. от пряк свободен се вкарва на луд късмет :) Искам обаче да питам има ли финт?Не съм ровил много(даже хич) ама не съм открил с кое се финтира :confused

P.S. Колкото до пача, иска се само да имате оригинално exe .. доста трудно при положение че DEViANCE са се осрали и крака се инсталира директно върху оригиналното .. Иначе сваляте всички файлове от папката на пача и стартирате home.html. Ще ви пита дали искате да инсталирате и стартирате някаква глупост, натискате ок и се появява един бутон "update fifa 2004".Това е, сега само трябва да намерим оригинално ехе :)

FINTOWE I FALZ NA TOPKATA SE PRAWQT S SHIFT BUTONA.

AZ WKARAH 5 GOLA OT PRJAK SWOBODEN UDAR OT OKOLO 50 OPITA. NAI-4ESTO STAWA KATO PUSNE6 SILATA NA 2\3 I ESTESTWENO Q SPRE6 NA ZELENOTO= PRI MNOGO GOLQM FALZ TRIDNO SE WKARWA

PRI KORNERITE I PRQK SWOBODNITE UDARI S D AKTIWIRA6 IGRA4A S EDINIZA NA GLAWATA

S A = 2

S W = 3

IMA6 OKOLO 3 SEC DA GI NAMESTI6 AKTIWIRANIA IGRA4 NA POZICIATA KOIAOT E MARKIRANA S KRUG NA TERENA, DEMEK KADETO 6TE PADNE TOPKATA

DOKATO SE NAMESTWA6 MOJE6 DA SPRINTIRA6 S E

PRI ZA6TITA E ANALOGI4NO = TRQBWA DA PRE4I6 NA PROTIWNIKA DA ZAEME POZICIQTA NA KRUG4ETO

NQKOI ZNAE LI W TOZI PATCH DALI IMA OPZIA ZA NAMALIAWANE NA SKOROSTA

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...