Jump to content
BulForum.com

GF 6600 TV-out проблем

Recommended Posts

Проблема ми се състои в тва, че напраих уж клонинг на монитора върху телевизора и сичко бачка, обаче като пусна някой филм, на мястото на фимла екрана на тв-то е черен.TV-out-а ми е със s-video изход.Към телевизора имам един чинч във видео входа.Не вади картина от филма и тва е.Иначе сичко друго го вади :(

HELP!!!

Инсталирай 52.16 драйвера и 90% гарантирам че ще тръгне, ако не е хардуерен проблема :)

Можеш да го свалиш от сайта на nVidia. Тъй, като не си споменал, с какъв Windows си, ще ти дам тези два линка :D

За WinХР/2000 от тук

За Win98/МЕ от тук

Отиваш в панела на драйвъра от там full screen video и гo правиш на secondary display

Еее кажи кога да та черпа пет бири брато.Мноо благодаря и на двамата за помоща! :) Айде на филмите ...

Извинявам се че пиша в тази тема , но за да не правя нова искам да попитам как да избегна това с черния екран на GeForce FX 5200, когато направя от настроиките да се вижда на телевизора филма , става така че на монитора излиза черен екран, и обратното - когато на монитора се гледа , на телевизора нестава. Пак казвам това става само при някои филми :confused :blink:

Ами.. по времето когато имах nVidia (fx5600), на втори бутон върху филма имах едно "Play on" и като задържа се появяваше "COMPAQ V70" и "TV".. Цъкаш на второто.. и тръгва и на двете :P

Ами.. по времето когато имах nVidia (fx5600), на втори бутон върху филма имах едно "Play on" и като задържа се появяваше "COMPAQ V70" и "TV".. Цъкаш на второто.. и тръгва и на двете :P

Да ама на тези филми дето има "Play on" си тръгва и на двете , проблема е че има филми на които като цъкна на втори бутон върху него няма Play on и точно тези филми тръгват само на монитора.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...