dinko Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Искам да си купя единия от двата TFT монитора. Които има мнение по въпроса нека ми помогне в избора. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joch Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Искам да си купя единия от двата TFT монитора. Които има мнение по въпроса нека ми помогне в избора. Филипсът 190S6 е по - стар модел.Иначе и двата са с TN матрици, нямат DVI,един клас са. Между двата аз лично бих избрал Самсунга 913N - по-нов е,по бърза матрица, има що годе добри отзиви за него из форумите и тестовете, визуално(дизаин и картина) на мен ми допадна повече(съвсем субективно мнение). Макар че аз си купих Филипс. Но може да погледнеш и по-новия модел Филипс 190С6, който според мен би трябвало да се конкурира с 913N. Успех в покупката. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreamer Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 joch, май говориш за 190S5 Човека има предвид точно 190S6, което си е по-нов модел от 913N, но това в случая няма особено значение. dinko, иди в technomarket и виж двата монитора. Който смяташ, че според теб дава по-хубаво - него вземи. 913N обаче е по-наложен модел и за него ще получиш повече положителни мнения. Ако след като ги видиш все още се чудиш кой от двата - взимай 913N. btw, аз съм с Philips 190S5FS. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RAP`BOY Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 az sam s Samsung SuncMaster 913n i sam mnoooogo dovolen ! dobar dizain , gotina kartina , i sa6to dobra cena za tova koeto polu4avam ! se pak 8ms Link to comment Share on other sites More sharing options...
joch Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 joch, май говориш за 190S5 Човека има предвид точно 190S6, което си е по-нов модел от 913N, но това в случая няма особено значение. dinko, иди в technomarket и виж двата монитора. Който смяташ, че според теб дава по-хубаво - него вземи. 913N обаче е по-наложен модел и за него ще получиш повече положителни мнения. Ако след като ги видиш все още се чудиш кой от двата - взимай 913N. btw, аз съм с Philips 190S5FS. Не съм много убеден , че 190S6 е по-нов модел от 913N, но може и да греша. Но това не е ,както казваш в случая , от голямо значение. Но предлагам на Динко да види и другия Филипс 190С6 и тогава да избира. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.