stefan Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 а някой сеща ли се на кой е подписа за "Ходенето не е нищо друго,освен редица падания напред,предотвратени на време от поставената опора на другия,намиращ се дотогава назад крак!"и един женски крак с много хубави сандалки На alchemy или на cheese Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xciter Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 На Assassin предишния аватар с лорд Акума, и оня подпис: "Той се пълнеше..." Нататъка не го помня, бях го сейвнал... Още и: "Хората са ангели с едно крило, за да полетят трябва само да се прегърнат.", "Живота се отмерва не с броя вдишвания, а с миговете, спряли дъха ти." и последно "Важното е да искаш нещо, но по-важното е да продължаваш да го искаш и след като си го получил..." Ако някой си познае подписа и се почуства обиден, че не съм му сложил името да пише пм да го едитна... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Жалко, че не е точно в подписа му, но много ме ИЗКЕФИ! Иначе много подписи са грабвали вниманието ми, но не си ги спомням. Преди време WriteR4e си беше сложил едни ликчета в подписа, които бая време ме държаха на мишката . Бяха много яки най-вече заради облекчението, което изпитваш накрая Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 - Стой! Къде си тръгнал?- Отивам си... - Стой! Рано или късно всички ще си отидем... На LifeFeel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Melissa Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Гледах, гледах (чак свят ми се зави ), но засега само тези три ми направиха впечатление: mimi_bog: "Living is easy with eyes closed..." balky: "Не се обвързвай с нищо, от кето да не можеш да се отървеш за 30 секунди, ако усетиш Ж Е Г А Т А зад ъгъла..." Kreideiky: "...and before I die all I wanna do is swim with the dolphins..." :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LPFC Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 на velvet_underground:Pretty girls make graves. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 "Секунда невнимание - цял живот баща" Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Направо съм потресен никой ли не е забелязал колко съм оригинален Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEOO Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 eek , аз те забелязах и да ти кажа чесно по ми харесва от моя . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Честно казано твоят не е лош . Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Честно казано твоят не е лош . Честно казано мен ме кефи аватара ти Link to comment Share on other sites More sharing options...
eek Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 eek , аз те забелязах и да ти кажа чесно по ми харесва от моя . Благодаря ти, сега се чувствам много по добре Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 20, 2006 Share Posted January 20, 2006 Глас за на 7Eleven аватара ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 На Assassin предишния аватар с лорд Акума, и оня подпис: "Той се пълнеше..." Нататъка не го помня, бях го сейвнал... А сега за домашно, някой да ми каже, откъде беше този подпис... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 "Той сам се пълнеше с Бог знае какво, но в малките часове на безсънните си нощи, не можеше да отрече, че е пълен с нещо, което никога не е било използвано, че не знае как да започне да го използва, и това нещо е любовта. В сънищата си беше измъчван от жени, непоносимо сладки и красиви, така че предпочиташе да стои буден и да се насили да репетира някаква част от общите си познания, за да изличи трагичното чувство да бъдеш надарен с по-голяма от обичайната способност за любов, без нито един човек на земята, на който да я предложиш..." Откъде е,не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
alchemy Posted January 21, 2006 Share Posted January 21, 2006 а някой сеща ли се на кой е подписа за "Ходенето не е нищо друго,освен редица падания напред,предотвратени на време от поставената опора на другия,намиращ се дотогава назад крак!"и един женски крак с много хубави сандалки Изречението в подписа си взех "назаем" от една руска книжка с популярна физика. Щях да съм подминал тази фраза, ако не беше @PSYCHOSIS, с когото веднъж коментирахме как ходят хората. Това изречение силно го впечатли и той ми даде идея да си го монтирам в подписа. А мацката със сандалките свих от една реклама на водка "Flirt", с първоначалната идея да илюстрирам горното изречение . Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 "Той сам се пълнеше с Бог знае какво, но в малките часове на безсънните си нощи, не можеше да отрече, че е пълен с нещо, което никога не е било използвано, че не знае как да започне да го използва, и това нещо е любовта. В сънищата си беше измъчван от жени, непоносимо сладки и красиви, така че предпочиташе да стои буден и да се насили да репетира някаква част от общите си познания, за да изличи трагичното чувство да бъдеш надарен с по-голяма от обичайната способност за любов, без нито един човек на земята, на който да я предложиш..." Откъде е,не знам. Това беше от небезизвестния Салман Рушди... После беше Превер.. Сега малко на БГ вълна - Дамян Дамянов... Страхотен поет... Важното е да не се застояваш с един подпис Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 22, 2006 Share Posted January 22, 2006 На lord gudo i alchemy подписите най ми допадат... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 "Народа е храбър, но хората са страхливи..." Не съм 100% сигурен, че е нечий подпис, но от това не ме кефи по-малко... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CTAH4O Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 На мен най-много ми допада... "...And God said, Let there be ZGAN: And here I am..." Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.