Jump to content
BulForum.com

nai-interesen podpis

kamen

Recommended Posts

а някой сеща ли се на кой е подписа за "Ходенето не е нищо друго,освен редица падания напред,предотвратени на време от поставената опора на другия,намиращ се дотогава назад крак!"и един женски крак с много хубави сандалки :P :blink:

На alchemy или на cheese

На Assassin предишния аватар с лорд Акума, и оня подпис: "Той се пълнеше..." Нататъка не го помня, бях го сейвнал... Още и: "Хората са ангели с едно крило, за да полетят трябва само да се прегърнат.", "Живота се отмерва не с броя вдишвания, а с миговете, спряли дъха ти." и последно "Важното е да искаш нещо, но по-важното е да продължаваш да го искаш и след като си го получил..." Ако някой си познае подписа и се почуства обиден, че не съм му сложил името да пише пм да го едитна...

Жалко, че не е точно в подписа му, но много ме ИЗКЕФИ!

Иначе много подписи са грабвали вниманието ми, но не си ги спомням. Преди време WriteR4e си беше сложил едни ликчета в подписа, които бая време ме държаха на мишката :laughing: . Бяха много яки :) най-вече заради облекчението, което изпитваш накрая :bgrin: :)

Гледах, гледах (чак свят ми се зави :wir ), но засега само тези три ми направиха впечатление:

mimi_bog: "Living is easy with eyes closed..."

balky: "Не се обвързвай с нищо, от кето да не можеш да се отървеш за 30 секунди, ако усетиш Ж Е Г А Т А зад ъгъла..."

Kreideiky: "...and before I die all I wanna do is swim with the dolphins..."

:smile:

на velvet_underground:Pretty girls make graves.

• 2 weeks later...
eek , аз те забелязах :) и да ти кажа чесно по ми харесва от моя .

Благодаря ти, сега се чувствам много по добре :)

На Assassin предишния аватар с лорд Акума, и оня подпис: "Той се пълнеше..." Нататъка не го помня, бях го сейвнал...

А сега за домашно, някой да ми каже, откъде беше този подпис... ;)

"Той сам се пълнеше с Бог знае какво, но в малките часове на безсънните си нощи, не можеше да отрече, че е пълен с нещо, което никога не е било използвано, че не знае как да започне да го използва, и това нещо е любовта. В сънищата си беше измъчван от жени, непоносимо сладки и красиви, така че предпочиташе да стои буден и да се насили да репетира някаква част от общите си познания, за да изличи трагичното чувство да бъдеш надарен с по-голяма от обичайната способност за любов, без нито един човек на земята, на който да я предложиш..."

Откъде е,не знам.

а някой сеща ли се на кой е подписа за "Ходенето не е нищо друго,освен редица падания напред,предотвратени на време от поставената опора на другия,намиращ се дотогава назад крак!"и един женски крак с много хубави сандалки :P :blink:
Изречението в подписа си взех "назаем" от една руска книжка с популярна физика. Щях да съм подминал тази фраза, ако не беше @PSYCHOSIS, с когото веднъж коментирахме как ходят хората. Това изречение силно го впечатли и той ми даде идея да си го монтирам в подписа.

А мацката със сандалките свих от една реклама на водка "Flirt", с първоначалната идея да илюстрирам горното изречение :) .

"Той сам се пълнеше с Бог знае какво, но в малките часове на безсънните си нощи, не можеше да отрече, че е пълен с нещо, което никога не е било използвано, че не знае как да започне да го използва, и това нещо е любовта. В сънищата си беше измъчван от жени, непоносимо сладки и красиви, така че предпочиташе да стои буден и да се насили да репетира някаква част от общите си познания, за да изличи трагичното чувство да бъдеш надарен с по-голяма от обичайната способност за любов, без нито един човек на земята, на който да я предложиш..."

Откъде е,не знам.

Това беше от небезизвестния Салман Рушди...

После беше Превер..

Сега малко на БГ вълна - Дамян Дамянов... Страхотен поет...

Важното е да не се застояваш с един подпис :)

"Народа е храбър, но хората са страхливи..."

Не съм 100% сигурен, че е нечий подпис, но от това не ме кефи по-малко...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...