kamen Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Ne znam dali e puskana takava tema, no mi se shte da vidim chii podpis subira nai-mnogo vnimanie Na men lichno nai mi haresva podpisa na lord gudo - strqskashtoto "luskam, za da progresiram" i dolniq red za dujda.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeSo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 И мен неговия най-много ма кефи то ся на повечето е някви юзер бар дет са супер шит Може и аватарите да коментираме Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 И мен неговия най-много ма кефи то ся на повечето е някви юзер бар дет са супер шит Може и аватарите да коментираме Аватара ти sux според мен...от подписите ме кефи "Sedia i si mislia, mislia i si sedia i ... zapochvam da se chudia." А познайте на кой е де Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 ...от подписите ме кефи "Sedia i si mislia, mislia i si sedia i ... zapochvam da se chudia." А познайте на кой е де Какво печеля като познах , че е на Dreamer ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Мен пък много ме кефи на RottenBrain подписа!!!За справка: Хей джудженца,хей ги две,ритат в храстите дете!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 И според мен аватарчето на VeSo sux, ама щом си го харесва - здраве да е. Най ми харесват подписа и аватара на Shmi - нищо особено, но поне е гледал всичко да стане красиво (малко хора го правят). Преди ме кефеше на veseo аватара с една рисувана, тичаща мадама, той си знае за какво говоря EDIT : А, да как щеше да забравя един от любимите ми подписи тук (вече не помня на кого беше, записал съм си го на харда) : "Човек не сере от миналото,а от бъдещето"-Гениалната мисъл на един луд,пиян,залян клошар,която чух наскоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
veseo Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Преди ме кефеше на veseo аватара с една рисувана, тичаща мадама, той си знае за какво говоря Ее, Nicole Kea е по-пичка от анимираната (или по-точно някой ми затри предишния аватар и от яд си сложих по-нормален) Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 За мен най як аватар от целия форум има PSYCHOSIS защото много ми напомня на най любимата ми игра а нищо чудно и да е точно от там Link to comment Share on other sites More sharing options...
dunata Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 За аватари - много ме кефиха аватарите на vas90, жалко, че сега няма да си ги сменя Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 За мен най як аватар от целия форум има PSYCHOSIS защото много ми напомня на най любимата ми игра а нищо чудно и да е точно от там Естествено, че е от там Къде другаде ще намериш психопатски зайчета! Радвам се, че играта има толкова много фенове! Напълно заслужено! Колкото до подписи - GeorgiK имаше до скоро един от песен на Tool: "Will you? Will you now? Would you die for me? Don’t you fuckin’ lie!" Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Мисля че тази тема е същата(подобна) Link to comment Share on other sites More sharing options...
WriteR4e Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Mного ме кефи ей тоя подпис. Имаше и един с картинка на 20% предупреждение и беше писал - никой не е недосегаем. Обаче сега не мога да се сетя на кой беше... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 http://www.evrocom.info/invision/index.php?showuser=266 ei go toq deto ne e nedosegaem veche edit™ Fibaman pechelish fiba... Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 EDIT :А, да как щеше да забравя един от любимите ми подписи тук (вече не помня на кого беше, записал съм си го на харда) : "Човек не сере от миналото,а от бъдещето"-Гениалната мисъл на един луд,пиян,залян клошар,която чух наскоро. Подписът беше мой. То като цяло небеше само тая мисъл,ами си беше цяла лекция на тема "Сране",изпълнена с всевъзможни въпроси и теории от рода на "майка ти,баща ти.......докато се стигне до кучето и котката от къде серат?". Имаше и разни теории,защо хората не серат от дърветата и така на татъка........Просто това "Човек не сере от миналото,а от бъдещето" беше една от тях,която ми направи по-силно впечетление.....и все пак има капка смисъл из между всичко друго. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Аз си давам вота за Lord Gudo: Лъскам за да прогресирам !!! " чекиите под душа си имат и лоша страна – сега като вали дъжд и се надървям " Добро е ... добро ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Opredeleno gudo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
very_big Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 Lord Gudo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Na men mi haresva podpisa na ZGAN (dosta originalen) - link Sashto me kefi i na lorg gudo i na tozi tip sas tova za sraneto Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Естествено, че е от там Къде другаде ще намериш психопатски зайчета! Радвам се, че играта има толкова много фенове! Напълно заслужено! Колкото до подписи - GeorgiK имаше до скоро един от песен на Tool: "Will you? Will you now? Would you die for me? Don’t you fuckin’ lie!" koq e taq igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
simbata Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 Lor Gudo Na men mi haresva podpisa na ZGAN (dosta originalen) - link Sashto me kefi i na lorg gudo i na tozi tip sas tova za sraneto Така и не научихте как се пише Lord Gudo. На негово място бих ви се обидил (бъзик) BoqoJIa3a поне се поправи Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 koq e taq igra Е как коя Silent Hill разбира се няма друга като нея и който смята да я играе по добре да прочете и внимателно подписа на PSYCHOSIS а именно "Some parts of this game may be considered violent or cruel" щото гледам че в някой теми се плашите от рекламки и разни сайтове та после да не ме обвините че съм ви разбил психиката като съм я препоръчал . ПС съжалявам за оффтопика но не се сдържах ПС ето и темата за играта http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=28719 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 на R_A_P_T_O_R подписа ми харесва най-много: THE ONLY THING NECESSARY FOR THE TRIUMPH OF EVIL IS FOR GOOD MEN TO DO NOTHING Вода не утоляет жажды. Я попробувал ... однажды Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blitz^^ Posted January 8, 2006 Share Posted January 8, 2006 "Не е лесно да си тиква, но се свиква!!!" На Death rider е. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 "Не е лесно да си тиква, но се свиква!!!" Е кажи накой е де Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 а някой сеща ли се на кой е подписа за "Ходенето не е нищо друго,освен редица падания напред,предотвратени на време от поставената опора на другия,намиращ се дотогава назад крак!"и един женски крак с много хубави сандалки Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.