Jump to content
BulForum.com

nai-interesen podpis

kamen

Recommended Posts

И мен неговия най-много ма кефи ;) то ся на повечето е някви юзер бар дет са супер шит :bgrin: Може и аватарите да коментираме :P

И мен неговия най-много ма кефи ;) то ся на повечето е някви юзер бар дет са супер шит :bgrin: Може и аватарите да коментираме :P

Аватара ти sux според мен...от подписите ме кефи "Sedia i si mislia, mislia i si sedia i ... zapochvam da se chudia."

А познайте на кой е де

:ghost

...от подписите ме кефи "Sedia i si mislia, mislia i si sedia i ... zapochvam da se chudia."

А познайте на кой е де

:ghost

Какво печеля като познах , че е на Dreamer ... :)

Мен пък много ме кефи на RottenBrain подписа!!!За справка:

Хей джудженца,хей ги две,ритат в храстите дете!!! :laughing: :laughing: :laughing:

И според мен аватарчето на VeSo sux, ама щом си го харесва - здраве да е. :)

Най ми харесват подписа и аватара на Shmi - нищо особено, но поне е гледал всичко да стане красиво (малко хора го правят). Преди ме кефеше на veseo аватара с една рисувана, тичаща мадама, той си знае за какво говоря B)

EDIT :

А, да как щеше да забравя един от любимите ми подписи тук (вече не помня на кого беше, записал съм си го на харда) :

"Човек не сере от миналото,а от бъдещето"-Гениалната мисъл на един луд,пиян,залян клошар,която чух наскоро.

Преди ме кефеше на veseo аватара с една рисувана, тичаща мадама, той си знае за какво говоря B)

Ее, Nicole Kea е по-пичка от анимираната (или по-точно някой ми затри предишния аватар и от яд си сложих по-нормален) :)

За мен най як аватар от целия форум има PSYCHOSIS защото много ми напомня на най любимата ми игра а нищо чудно и да е точно от там

Естествено, че е от там :) Къде другаде ще намериш психопатски зайчета! :punk

Радвам се, че играта има толкова много фенове! Напълно заслужено!

Колкото до подписи - GeorgiK имаше до скоро един от песен на Tool: "Will you? Will you now? Would you die for me? Don’t you fuckin’ lie!"

Mного ме кефи ей тоя подпис. Имаше и един с картинка на 20% предупреждение и беше писал - никой не е недосегаем. :lol: Обаче сега не мога да се сетя на кой беше...

EDIT :

А, да как щеше да забравя един от любимите ми подписи тук (вече не помня на кого беше, записал съм си го на харда) :

"Човек не сере от миналото,а от бъдещето"-Гениалната мисъл на един луд,пиян,залян клошар,която чух наскоро.

Подписът беше мой. :bgrin: То като цяло небеше само тая мисъл,ами си беше цяла лекция на тема "Сране",изпълнена с всевъзможни въпроси и теории от рода на "майка ти,баща ти.......докато се стигне до кучето и котката от къде серат?". :lol: Имаше и разни теории,защо хората не серат от дърветата и така на татъка........Просто това "Човек не сере от миналото,а от бъдещето" беше една от тях,която ми направи по-силно впечетление.....и все пак има капка смисъл из между всичко друго. :tongue

Аз си давам вота за Lord Gudo:

Лъскам за да прогресирам !!!

" чекиите под душа си имат и лоша страна – сега като вали дъжд и се надървям "

Добро е ... добро ...

Естествено, че е от там :) Къде другаде ще намериш психопатски зайчета! :punk

Радвам се, че играта има толкова много фенове! Напълно заслужено!

Колкото до подписи - GeorgiK имаше до скоро един от песен на Tool: "Will you? Will you now? Would you die for me? Don’t you fuckin’ lie!"

koq e taq igra :confused

Lor Gudo
Na men mi haresva podpisa na ZGAN (dosta originalen) - link

Sashto me kefi i na lorg gudo i na tozi tip sas tova za sraneto :)

Така и не научихте как се пише Lord Gudo. На негово място бих ви се обидил (бъзик) :)

BoqoJIa3a поне се поправи ;)

koq e taq igra :confused

Е как коя Silent Hill разбира се :punk няма друга като нея и който смята да я играе по добре да прочете и внимателно подписа на PSYCHOSIS а именно "Some parts of this game may be considered violent or cruel" щото гледам че в някой теми се плашите от рекламки и разни сайтове та после да не ме обвините че съм ви разбил психиката като съм я препоръчал .

ПС съжалявам за оффтопика но не се сдържах

ПС ето и темата за играта http://www.evrocom.info/invision/index.php?showtopic=28719

на R_A_P_T_O_R подписа ми харесва най-много:

THE ONLY THING NECESSARY FOR THE TRIUMPH OF EVIL IS FOR GOOD MEN TO DO NOTHING

Вода не утоляет жажды. Я попробувал ... однажды

"Не е лесно да си тиква, но се свиква!!!" :laughing: :lol: :laughing: :) :D :P :) :D :P

На Death rider е.

а някой сеща ли се на кой е подписа за "Ходенето не е нищо друго,освен редица падания напред,предотвратени на време от поставената опора на другия,намиращ се дотогава назад крак!"и един женски крак с много хубави сандалки :P :blink:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...