Jump to content
BulForum.com

Advent Rising-мнениа и коментари

Lord ico

Recommended Posts

Кажете своето мнение за тази игра.Тук може да задавате въпроси за нея.Играта е много яка!!!! :punk

Действието се развива в бъдещето.Изванземни искат да унещозат ЧОВЕЧЕСТВОТО и ти трябва да го спасис естествено! Трябва да минеш през много изпетаниа и приключениа. Аз и давам 10/10!

[email=http://www.gamez.com.tw/info.php?id=1244]http://www.gamez.com.tw/info.php?id=1244[/email]

Щеше да е добре ако имаше линк към играта или към screenshot-ове, или поне две-три думи за нея. Но не. Тя е толкова безмерно популярна, че няма нужда от представяне!

И е гарантирано, че всеки ще много "мнениа" и коментари след като е толкова известна.

За съжеление играта е толкова неизвестна, че всичките коментари на света няма да помогнат. Казвам "за съжаление," защото е една от най-добрите игри, които съм играл скоро.

Истрията е следната:

Годината е неизвестна, но е много, много далече в бъдещето. Из вселената се носят митове и легенди, разпространени през всички култури, всички интелигентни същества. Легендите гласят, че съществува неизмерима сила във всяко живо същество, и че някога един вид ще се появи, който владее тази сила до съвършенство. Всички легенди сочат към хората.

Самите хора живеят на една "синя" планета, наречена Edumeia. Технологичното им развитие не им позволчва да напуснат планетата си, но все пак са си построили голяма космическа стансиця на име Lurian. Главният герой, на име Gideon Wyath излита в орбита, за да земе мястото си като копилот на кораба, който ще осъществи първият контакт на хората с чужда форма на живот, подвизаваща се в ОГРОМНИЯ извънземен кораб. Извънземните вече няколко дни се мъчат да намерият начин да комуникират с хората.

Те са дошли да предупредят за смъртна опасност, и последвалите събития повличат Gideon в динамично приключение в дълечни светова, и му показват невероятните сили, които хората имат без дори и да подозират.

Що се отнася до линкове:

All Game Guide

Официален Site

Играта е направена върху Unreal Warfare Engine, който лично на мен много ми прилича на попипнат Unreal 2 Engine. В същноста си е 3rd Person Shooter с доста голяма доза меле битки. Gideon си пада малко супер войник, така че може да скача, да се търкаля, да трепе чудовища с юмруци, и да стреля с по едно оръжие (без значение какво) във всяка ръка, както и да ги презарежда с една ръка. В последствие се научава да използва и серия скрити суперсили, като телекенеза и тем подобни.

Целенето се извършва по нетрадиционен начин. Въпреки че си имате стандартен мерник и можете да си стреляте на посоки, доста по удобно е да се изплзва системата за автоматично прецелване. Освен че ви олеснява работата, тя е нужна за точни (и много-точещи) изстрели, както и за използването на някои сили.

Графиката си я бива и не е много тежка. Ако я набузите ясно, че ще бави, но нормално има проблеми само на едно място, и то не много сериозни. Като цяло по нивата доста си е поиграно.

Така

След всичко това, да кажа и аз какво ме яде. Доста ми хареса музиката в играта, и потърсих Soundtrack-а. Той лесно се намира, но това, което ми се иска го няма, май ще го издават като продаван албум. Не знам. Това, което търся е музиката от кредитите. Тя е като тази от мензто, само че е с истински текст, не само "М-м-м М-м-м М-м-м-м-м." Ако някой има идея, споделете. Ако ли не, с каква програма мода да си я запиша от филмчето?

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...