Jump to content
BulForum.com

Ima li maistori na bilqrda?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Мисля утре да отпразнувам последния изпит в Джоса :)

Lame_One,. ако си навит, някъде надвечер да идем да поиграем.

Ако има други желаещи, не се стеснявайте!

Утре след изпита ще дам повече подробности относно кога и къде.

ei gi we sabraha sa bilqrdnite SSSSSSSSSSSSssuper professionalisti :) mi za bilqrd dosta moga da vi govorq koito naistina se interesuva da doide tozi petuk(10.09.2004) na turnira v Gabrovo , turnira shte se provede Petuk , Subota i Nedelq . Ne e zaduljitelno da imate nqkva kvalifikaciq ili da ste licenzirani igra4i vajnoto e 4e i da ne razbirate mnoo ot bilqrd , kato doidete mnogo neshta shte vi stanat qsni ! http://www.bfbilliard.dir.bg/ - site na bulgarskata federaciq po bilqrd no v momenta pod konstrukciq , na imashe turnir za priemane na novi igrachi v SBC JOSS na 31.07.2004 , ako q bqhte q sazdali taq tema po rano , nqkoi ot vas shtqha da trenirat pool ama kakto i da e :) za vsi4ko si ima vreme

Lame_0ne ne moja da oseti silata mi shtoto ne bqh vav forma ina4e az ne sam mnogo dobur , znam mnogo pinisi na teoriq oba4e malko ot tqh vladeq na praktika si4ko e v uprajneniqta kolkoto pove4e igraesh tolkova po dobur stavash

хихиих той blo0d_master я владей тaя игра :) ела утре да играем. ще можеш ли?

Вижте, момчета, аз говоря за съвсем любителска игра. Ако вие сте професионалисти, по-добре да не играя с вас, защото честно казано не ми се слуша за това кой какво може, кой с кого играл и къде е бил. Нищо лично. Просто искам да играя за кеф.

Взех си скапания изпит!!!! Сега мога да се размажа довечера!!! КЪм 19 ще съм в Джос, ако някой иска да дойде с мен, да ми прати ПМ, за да се разберем.

• 3 months later...

Пичове има много тънкости в тоя билярд.Аз играя от 6 години и още немога да кажа че съм добър.Трябва някой да седне да ви обясни всичко много подробно и от там нататък само тренировки всеки ден.Преди това си изберете какъв билярд ще играете защото има многа разновидности.Постоянство му е майката.

• 2 weeks later...

Днес с REZ открихме сезона в JOSS :)

След оспорвана игра и много груби грешки от моя страна REZ ме би с 5:4. Ама съм доволен де, той е много добър играч.

Та, хрумна ми следната идея - защо не си направим малко турнирче?

Дори и да се съберем 4 човека, пак става. Без награда, само за престиж :)

Ако има желаещи, тогава ще измисляме правила на провеждането.

Е? Има ли майстори на билярда ;)

Днес с REZ открихме сезона в JOSS :)

След оспорвана игра и много груби грешки от моя страна REZ ме би с 5:4. Ама съм доволен де, той е много добър играч.

Та, хрумна ми следната идея - защо не си направим малко турнирче?

Дори и да се съберем 4 човека, пак става. Без награда, само за престиж :)

Ако има желаещи, тогава ще измисляме правила на провеждането.

Е? Има ли майстори на билярда ;)

Вчера и днес нямаше ли турнир в Джоса ?

Имаше. Играхме на малки. Ама иначе на големи ще играем, ако има навити за нещо по-масово :)

Ми за големи аз съм навит стига да не е през седмицата и да съм свободен :D

EDIT: Между другото кой спечели на турнира ?

Няма да е през седмицата със сигурност. Или събота, или неделя. Ако се съберем повече хора, ще е готино :)

А на турнира на знам кой победи, не стояхме до края.

• 1 month later...

Е,чак майстор...но ме бива доста........

• 3 weeks later...
  • 10 months later...

абе хора гледам има доста зарибени та имам един въпрос към малко по-просфетените ... от къде мога да си купя свястна щека за снукър ( пояснявам 140-150см , 9-9.5мм връх ) аз знам един магазин на бул. "Руски" ама там имаше 1 единствена щека която да мяза на нещо ама пак не беше кой знае какво ... та въпроса ми е някой ако може да ми каже някъде друг такъв магазин за билярдни пособия и по специално щеки

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...