Lame_0ne Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Ako i az iskam nqkoga da doida 6te moje li?? Iskam da se probvam sre6tu nqkoi nov 4e vse igraq s edni i sa6ti hora i mi omrazna!! <{POST_SNAPBACK}> След малко в 19:00 сме там с rez и PSYCHOSIS ще играем ела и ти тъкмо ще играем заедно, че аз съм най слаб само кажи как да те познаем Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 12, 2004 Author Share Posted August 12, 2004 Аз със сигурност ще дойда! Приключих с домакинските си задължения и съм свободен Сега хапвам нещо и тръгвам! Треперете!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 PSYCHOSIS дай пик бе!!! Как да те познаем??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 Ex dnes ne mojah m**** mu!!Ako skororo se sabirate mi kajete po rano 4e da doida tam!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 12, 2004 Author Share Posted August 12, 2004 Днес съм доволен от представянето си! Бях много жесток към Lame One и не му дадох да си вземе игра - 5:0. И Рез го бих и изравних резултата от миналия път. Ауе як съм уе!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 12, 2004 Share Posted August 12, 2004 кат ви слушам чак ми се преигра аре кажете кога пак ще се играе и съм там ако може де ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Ko stana az o6te sam navit i 4akam? Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 15, 2004 Author Share Posted August 15, 2004 Ami az sym navit po vsqko vreme da igraq. Dnes sym se razbral s edin priqtel , s koito redovno hodim v Royala, da otpraznuvame na4aloto na Premiership! Taka 4e ako za utre ima jelae6ti, neka pi6at koga sa svobodni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 ем на мен ми се играе много но не знам разбрал съм се да играя боулинг ако не играя може да дойда но не предпочитател ли джос-а ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Good_God Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Otdavna ne sym xva6tal 6tekata no vse pak tova ne se zabravq... Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 Otdavna ne sym xva6tal 6tekata no vse pak tova ne se zabravq... <{POST_SNAPBACK}> ем не че не се забравя ззбравя си се но като си го знаел после бързо си спомняш но в началото е все едно не си играл аз бях спрял да играя за около месец след тва бях много по не добре от преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 15, 2004 Author Share Posted August 15, 2004 Predlagam utre v 16:00 da se vidim pred Joss i da poigraem. Ako do 14:00 utre nikoi ne e proqvil jelanie, otpada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 15, 2004 Share Posted August 15, 2004 добре до тогава и аз ще кажа ще идвам ли ! мъдро предложение хах аз няма да мога да дойда днес ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Някой желаещ сега да ходим да играем билярд че тука в нас много скука. Айде ако някой се навие да пост-ва или да пише ПМ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Еми да ви кажа аз не съм много добър,но едно момче от моя отбор - бащаму държи Рояла и Джоса (казва се Симо ама т'ва няма значение) Та...той е един от най-добрите в България и щеше да ходи на европейско,но тогава имахме лагер с отбора и не замина,но преди 2 години на европейско в Германия стана 18 ако не се лъжа...той мен ме бие с една ръка между другото Та ако говорим за добри играчи,то без сънение той е най-добрия в Пловдив на снукър или какъвто и да е билярд (изключваме 9 топки ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 18, 2004 Share Posted August 18, 2004 Еми да ви кажа аз не съм много добър,но едно момче от моя отбор - бащаму държи Рояла и Джоса (казва се Симо ама т'ва няма значение) Та...той е един от най-добрите в България и щеше да ходи на европейско,но тогава имахме лагер с отбора и не замина,но преди 2 години на европейско в Германия стана 18 ако не се лъжа...той мен ме бие с една ръка между другото Та ако говорим за добри играчи,то без сънение той е най-добрия в Пловдив на снукър или какъвто и да е билярд (изключваме 9 топки ) <{POST_SNAPBACK}> Само да ти кажа че познавам половината отбор на Joss и не е той най-добрия в нито една област. Например на снукър Десо е по-добър от Монката но въпреки това някой срещи ги зима Монката. 9 ball Има един Боян той също е много добър и бие Монката. Така че не можеш да кажеш кой е най-добър просто няма такава категория. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 Аз викам да не осбъждаме кой от Джос е най-добрия, ами да вземем да идем тази вечер и да поиграем Да речем среща пред Джос в 20:00? Рез, гледай да не дойдеш! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOKOMOTIVcho Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Еми аз Симчо съм го гледал как размазваше някъв на снукър,пък той самия ми каза,че е един от най-добрите в Пловдив Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Еми аз Симчо съм го гледал как размазваше някъв на снукър,пък той самия ми каза,че е един от най-добрите в Пловдив <{POST_SNAPBACK}> No Comment! Psychosis аз викам да е в 7 щото аз в 8 може и да не мога да играя, тъкмо тогава ще дойде и da_devil . Така че си позволявам "Официална" покана към всички в 19:00 пред Joss. Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Само да ти кажа че познавам половината отбор на Joss и не е той най-добрия в нито една област. Например на снукър Десо е по-добър от Монката но въпреки това някой срещи ги зима Монката. 9 ball Има един Боян той също е много добър и бие Монката. Така че не можеш да кажеш кой е най-добър просто няма такава категория. <{POST_SNAPBACK}> е аз само да ви кажа че познавам републиканския шампион който тренира в джоса и ме самнява някой друг да е по-добрът от него в плд! а аз наистина го познавам в момента е на стаж в една банка не че има значение ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 Може, аз знам че на последния турнир на 9 ball го е зел някакъв от плд така че напълно е възможно да го познаваш Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 Аз в 7 няма да мога. Ходете без мен, аз ще се обадя на едни мои приятели и с тях ще цъкам, няма да остана на сухо тази вечер Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 eeeeee PSYCHOSIS ти ми беше надеждата ве, аз сега няма с кой да хода то виж че никой не иска....... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 19, 2004 Author Share Posted August 19, 2004 Еми аз вече се уговорих с моите хора. Сори За утре вечер може да се разберем с теб нещо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 19, 2004 Share Posted August 19, 2004 е колко човека ще играете, земете ме и мен че аз няма кво да праа таа вечер da_devil ме прееба Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.