Jump to content
BulForum.com

Ima li maistori na bilqrda?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Ako i az iskam nqkoga da doida 6te moje li?? :confused Iskam da se probvam sre6tu nqkoi nov 4e vse igraq s edni i sa6ti hora i mi omrazna!!

След малко в 19:00 сме там с rez и PSYCHOSIS ще играем ела и ти тъкмо ще играем заедно, че аз съм най слаб само кажи как да те познаем :)

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

Днес съм доволен от представянето си! :)

Бях много жесток към Lame One и не му дадох да си вземе игра - 5:0.

И Рез го бих и изравних резултата от миналия път.

Ауе як съм уе!!! :)

Otdavna ne sym xva6tal 6tekata no vse pak tova ne se zabravq... :D

ем не че не се забравя ззбравя си се но като си го знаел после бързо си спомняш но в началото е все едно не си играл аз бях спрял да играя за около месец след тва бях много по не добре от преди :) :P

Еми да ви кажа аз не съм много добър,но едно момче от моя отбор - бащаму държи Рояла и Джоса (казва се Симо ама т'ва няма значение) Та...той е един от най-добрите в България и щеше да ходи на европейско,но тогава имахме лагер с отбора и не замина,но преди 2 години на европейско в Германия стана 18 ако не се лъжа...той мен ме бие с една ръка между другото :) Та ако говорим за добри играчи,то без сънение той е най-добрия в Пловдив на снукър или какъвто и да е билярд (изключваме 9 топки :) )

Еми да ви кажа аз не съм много добър,но едно момче от моя отбор - бащаму държи Рояла и Джоса (казва се Симо ама т'ва няма значение) Та...той е един от най-добрите в България и щеше да ходи на европейско,но тогава имахме лагер с отбора и не замина,но преди 2 години на европейско в Германия стана 18 ако не се лъжа...той мен ме бие с една ръка между другото :) Та ако говорим за добри играчи,то без сънение той е най-добрия в Пловдив на снукър или какъвто и да е билярд (изключваме 9 топки :) )

Само да ти кажа че познавам половината отбор на Joss и не е той най-добрия в нито една област. Например на снукър Десо е по-добър от Монката но въпреки това някой срещи ги зима Монката. 9 ball Има един Боян той също е много добър и бие Монката. Така че не можеш да кажеш кой е най-добър просто няма такава категория.

Аз викам да не осбъждаме кой от Джос е най-добрия, ами да вземем да идем тази вечер и да поиграем :)

Да речем среща пред Джос в 20:00?

Рез, гледай да не дойдеш! ;)

Еми аз Симчо съм го гледал как размазваше някъв на снукър,пък той самия ми каза,че е един от най-добрите в Пловдив :)

No Comment!

Psychosis аз викам да е в 7 щото аз в 8 може и да не мога да играя, тъкмо тогава ще дойде и da_devil :). Така че си позволявам "Официална" покана към всички в 19:00 пред Joss. :)

Само да ти кажа че познавам половината отбор на Joss и не е той най-добрия в нито една област. Например на снукър Десо е по-добър от Монката но въпреки това някой срещи ги зима Монката. 9 ball Има един Боян той също е много добър и бие Монката. Така че не можеш да кажеш кой е най-добър просто няма такава категория.

е аз само да ви кажа че познавам републиканския шампион който тренира в джоса и ме самнява някой друг да е по-добрът от него в плд! а аз наистина го познавам в момента е на стаж в една банка не че има значение !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...