Jump to content
BulForum.com

Ima li maistori na bilqrda?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

хм......Ремонт на масите в Joss имаше преди около месец-два. Ако сега пак са в ремонт, можеби ще има някакъв турнир или ей така просто си ги сменят, да са нови.

Аз за турнир сега в Joss не съм чувал, но ако някой знае нещо по въпроса нека да каже и сички да знаем.

• Replies 121
  • Created
  • Last Reply

ае правят ги масите аз преди месец не помна да е имало а ходех там точно преди месец всеки ден докато сега си личи винаги има 1 маса която е поправят в момента а работи и само от 2 до 2 !!!през другото време бачкат работниси! преди 1 месец мое са подменили само на 1 2 маси сукното !

Предлагам да се съберем утре в 16:00 на часовника на пощата и да отидем да поиграем! Ако се съберем повече, може турнирче да спретнем :)

Само че ако наистина правят ремонт в Джос, не знам къде ще идем. Рояла отваря късно...други зали да знаете?

Предлагам да се съберем утре в 16:00 на часовника на пощата и да отидем да поиграем! Ако се съберем повече, може турнирче да спретнем :)

Само че ако наистина правят ремонт в Джос, не знам къде ще идем. Рояла отваря късно...други зали да знаете?

ае те правят ремонт но всеки ден само 1 маса не работи всички други си бачкат !!!

Еми идеално! Значи аз със сигурност съм на пощата в 16 и ще ходим към Джоса с който дойде! Само да не дойде никой, ей! Ще има масов DESTROY!

ае като идем ще се познаем под тва че сме единствените в 4х в жегата на часовника под пощата аз може и да дойда бтв но играя само на масите за 9тка и сноокер е и др. може но не са ми интересни а и ме изнервят някви мноо са малки !

Ama,are seriozno kajete kak 6te se razpoznaem,4e tva 6a e problem. Az ne sym problem-gledaite za krasiv,dobre slojen mladej na sredna iunu6eska vyzrast ;)  ;)  :P  :D

No seriozno kajete!!!

нали ти казах е !!! и земи отговори на ПМ че мнооо чакам вече

а и стига си питал как ще се разпознаем 4х на часовника ще се съберем няма да е трудно!!!

е аз ако дойда ше ме видите как изглеждам :) но съм малко по-млад ако мога така да се изразя аре направи някъв списък кой ще идва мен не ме пиши още!!!

Охлюви такива, защо не дойдохте, а? $*(&^$%*%^#*!

Добре, че Рез се появи, че иначе щяха да хвърчат глави!

Rez, искам реванш! Като не съм гладен, уморен и като не ми правят психо атака с чалга, ще съм по-достоен противник :)

Охлюви такива, защо не дойдохте, а? $*(&^$%*%^#*!

Добре, че Рез се появи, че иначе щяха да хвърчат глави!

Rez, искам реванш! Като не съм гладен, уморен и като не ми правят психо атака с чалга, ще съм по-достоен противник :)

колко те би аз казах че сиурно няма да дойда не съм виновен аре някой ден пак да се съберем но да е когато сме повечко ?

еееееееее пак сте ходили без мен, rez ти поне като ходиш на билярд...игра с мен ся гледам че си играл с PSYCHOSIS поне да беше написал един ПМ бе......ц ц ц...Щом си го бил, значи аз съм за него ти си за някой от по- голяма класа :P

PSYCHOSIS ако искаш утре да цъкнем малко билярдче че неска не мога а пък в петък сутринта заминавам на море и няма как по на татък, трябва чак към понеделник вторник. Но айде да е вечерта че е по-комфортно и се играе по- добре

P.s. това предложение е за всеки който е навит да играем билярд, всеки е поканен, само дето не знаем къде е срещата.....но ще се разберем допълнително. Btw аз нямам 18 и ще трябва към 19:45 да сме в joss че да може да играем сички малолетни

offtopic: "аееее....мноо добре знам къде се намира бутона "EDIT" e!"

Да се разберем после за билярда гоовора за 19:00 пред Joss аз и рез ще сме там поканата е специално за PSYCHOSIS да дойде да играем! :)

PSYCHOSIS ще види какво може да направи :)

Чака ме много работа вкъщи, но до 7 мисля, че ще се справя. Но не обещавам.

Рез ме би 6:4! Ще му го върна тъпкано следващия път, една игра няма да вземе :P А сега сериозно, той е професионалист, така че не го взимайте на базик ;)

хехехе наистина играе добре, добър е и аз видях много зор с него но колкото той толкова и аз съм го бил. значи ние с теб сме на едно ниво горе долу :)

Ako i az iskam nqkoga da doida 6te moje li?? :confused Iskam da se probvam sre6tu nqkoi nov 4e vse igraq s edni i sa6ti hora i mi omrazna!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...