Jump to content
BulForum.com

Ima li maistori na bilqrda?

PSYCHOSIS

Recommended Posts

Значи си говориме за различни неща :) Е в такъв случай наистина не можеш да разбиваш :) Не искам да те обиждам но това си е факт :)

Blagodarq za otkrovenostta...

• 4 months later...
  • Replies 121
  • Created
  • Last Reply
Ima li jelae6t da cykne s men? Stava duma za syvsem liubitelska igra, ne sym profesionalen igra4 :) V ROYAL e mnogo gotino, 4 lv na 4as, po 2 lv na 4ovek. Ako ima jelae6ti da mi pratqt pm da se ugovorim.

Az sam navitak ama sq nemam vreme :( Ako iskash kat se poosvobodq shti rata edno PM ;)

az igraq po 1 chas na den AMATIORSKI bilqrd i bih kazal che pone znam kak da durja shtekata  :D

mi i az igraq gore-dolu po tolkova i az znam kak se durji 6tekata-za tunkata 4ast i s debelata se udrq 4ernata topka.

Аз преди бях много зарибен ама сега вече не играя...един приятел е малко по-голям от мен(на 18-19 години е ) и преди направо ме скъсваше..Аз тогава се отказах от билярда...

Чак в последствие разбрах че в България има 2 ранглисти: с 8 и с 9 топки.... Та тоя моя приятел е първи и на двете....Ама вече от много време не съм играл..Ако искате може да направим едни 2ки навързано някой път...аз си имам парт...:))

Ние ходим често в Joss да разкарваме топките. Там е удобно за начинаещи обаче по-добре ходете след 22:00 23:00 че иначе е много претъпкано.

ми да то и аз в йоса хода щпто ми е баш до нас и играя по-зле от аматьор, ама пак си хода само за удоволствието.А иначе е верно че е много претъпкано през деня, ама се случва и да е празно.

• 4 months later...

Напоследък бия наред всичките си приятели :P ! Искам да покача адреналина! Има ли желаещи да играем 5 от 9, който загуби, плаща. В Рояла струва 4 лв на час. Чакам да се появят претенденти! :)

Nai-dobre falcovete se nau4avat,ako gledate profedionalniq 6ampionat po Euro Sport,ama 6te trqbva da po4akate pone 10 mesece,4e naskoro svyr6i.Az sym go gledal s 4asove i dosta dobre znam to4no kak da se udrq topkata,4e da postigne6 jelanoto,pyk i pone 2ma 4oveka sym vkaral v toq sport.No ne umeq sam da gi prilagam teq rabotici-samo moga da gi obqsnq,ama za 2 paketa karameleni bonboni moa sa nau4a ;) :D

Гледал съм много билярд по Евроспорт. И аз като теб наблюдавам с интерес, току виж науча нещо. Но едно е да го видиш, съвсем друго е да го приложиш.

Ще е готино да се видим и да обменим знания :)

И аз съм зарибен по билярда.Наскоро не съм играл/от половин година/,но преди играех доста.Имам разни познания,но както каза някой в нашия град и маси и щеки и топки са боза.Трагедия братче,все едно да караш ферари на каруцарски път.Иначе съм навит да поиграем някой път Психозо.Карамболът-велика игра,много майсторлък се иска,но кофти,че май няма в Пловдив от години.Е,на дартс ако искате мога да ви разбия :woot /мноого съм добър/

Predi i az beh virtuoz-ne gi znaeh teq nomera s tova kyde da se udrq bqlata topka,4e da otide kydeto trqbva,no prosto po4ti vinagi vkarvah.

Visqh po 3-4 4asa v zalata i si pryskah vsi4kite pari.Oba4e sega kato se zamislq da vi kaja,mai e po-dobre,4e sprqh da go pravq ;) !

И аз съм зарибен по билярда.Наскоро не съм играл/от половин година/,но преди играех доста.Имам разни познания,но както каза някой в нашия град и маси и щеки и топки са боза.Трагедия братче,все едно да караш ферари на каруцарски път.Иначе съм навит да поиграем някой път Психозо.Карамболът-велика игра,много майсторлък се иска,но кофти,че май няма в Пловдив от години.Е,на дартс ако искате мога да ви разбия :woot /мноого съм добър/

Е стига бе, ти май наистина не си играл от години билярд в пловдив. Вече има 4 маси платиниум в Excalibur, Мисля че го знаеш къде е (парк лаута). Масите там са големи толкова колкото и ценити т.е. много. Цената им е 5лв на час през седмицата от понеделник до петък до 18.00ч. и 6лв/час през събота и неделя.

Club Joss, който е срещу климента в една присечка, пак има 4 големи маси и не е толкова скъпо, 4,20лв/час. Също така има и 3 малки маси (с жетони), има и 2 снукъра, които са огромни и не мога да ти кажа колко е на час, почти секи ден съм там, а никога не съм играл на снукъра.

Колкото до великата игра карамбол, може да намериш в Royal (над неолит) бул. Христо Ботев. Там също има 3 големи маси и е както в Joss 4,20 на час. Има 2 малки маси с жетончета и един карамбол (единствената маса в Пловдив) не мога да ти кажа колко струва и как се плаща. Никога не съм го играл това не знам даже правилата :(

Аз знам къде има маси,но мисълта ми беше,че са доста стари и разбити,а за щеките да не говорим.Виж в Екскалибур не знам,не съм играл там и не знам каква е ситуацията.НО на останалите места положението е критично.

в екскалибура наистина са много хубави масите, играл съм там, а преди ходех в лъкито да играя но от бая време не съм ходил, може би от година. а в Joss си ходя редовно щото ми е на две крачки от нас обаче си цъкам на жетонките и тва е :)

Ще се съберем ли да направим по някоя игра. И аз играех 8-ма топка, ама преди 5 години. Пак ми се играе, но не на вързано.

аз я разбирам горе-долу играта лубим ми е сноокъра иначе а скоро се запознах със републиканския шампион по билярд и скоро мое да ми покажа някое друга тънкост ако проявя желание такаче след тва ако толкова те интересуват истински тънкост моа ти покажа :) иначе и ся си я разбирам играта де :)поне така казват хората

а и бтв в джоса ся правят ремонт и слагато нови раоти по масите там сукно ала бала и са станали тея новите супер яко !

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...