xb00t Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 Значи си говориме за различни неща Е в такъв случай наистина не можеш да разбиваш Не искам да те обиждам но това си е факт Blagodarq za otkrovenostta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted March 17, 2004 Author Share Posted March 17, 2004 Ima li jelae6t da cykne s men? Stava duma za syvsem liubitelska igra, ne sym profesionalen igra4 V ROYAL e mnogo gotino, 4 lv na 4as, po 2 lv na 4ovek. Ako ima jelae6ti da mi pratqt pm da se ugovorim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
George_131 Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 Ima li jelae6t da cykne s men? Stava duma za syvsem liubitelska igra, ne sym profesionalen igra4 V ROYAL e mnogo gotino, 4 lv na 4as, po 2 lv na 4ovek. Ako ima jelae6ti da mi pratqt pm da se ugovorim. Az sam navitak ama sq nemam vreme Ako iskash kat se poosvobodq shti rata edno PM Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeStath Posted March 17, 2004 Share Posted March 17, 2004 az igraq po 1 chas na den AMATIORSKI bilqrd i bih kazal che pone znam kak da durja shtekata mi i az igraq gore-dolu po tolkova i az znam kak se durji 6tekata-za tunkata 4ast i s debelata se udrq 4ernata topka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
curidge Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 mi i az igraq gore-dolu po tolkova i az znam kak se durji 6tekata-za tunkata 4ast i s debelata se udrq 4ernata topka. Я пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Аз преди бях много зарибен ама сега вече не играя...един приятел е малко по-голям от мен(на 18-19 години е ) и преди направо ме скъсваше..Аз тогава се отказах от билярда... Чак в последствие разбрах че в България има 2 ранглисти: с 8 и с 9 топки.... Та тоя моя приятел е първи и на двете....Ама вече от много време не съм играл..Ако искате може да направим едни 2ки навързано някой път...аз си имам парт... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Как се казва приятеля ти дето е първи че ми е интересно ? Мое и прякор да кажеш евентуално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
slavi Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 I az obi4am igrata ako nqkoi iska da igraem na malkite da pra6ta PM da se razberem da igraem nqkoi den. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Ние ходим често в Joss да разкарваме топките. Там е удобно за начинаещи обаче по-добре ходете след 22:00 23:00 че иначе е много претъпкано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 ми да то и аз в йоса хода щпто ми е баш до нас и играя по-зле от аматьор, ама пак си хода само за удоволствието.А иначе е верно че е много претъпкано през деня, ама се случва и да е празно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
1912 Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Може да сме се виждали там Link to comment Share on other sites More sharing options...
VooDooMaN Posted March 18, 2004 Share Posted March 18, 2004 Я пак Ей, билярдаджия, кога ще ме биеш . Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 8, 2004 Author Share Posted August 8, 2004 Напоследък бия наред всичките си приятели ! Искам да покача адреналина! Има ли желаещи да играем 5 от 9, който загуби, плаща. В Рояла струва 4 лв на час. Чакам да се появят претенденти! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted August 8, 2004 Share Posted August 8, 2004 Nai-dobre falcovete se nau4avat,ako gledate profedionalniq 6ampionat po Euro Sport,ama 6te trqbva da po4akate pone 10 mesece,4e naskoro svyr6i.Az sym go gledal s 4asove i dosta dobre znam to4no kak da se udrq topkata,4e da postigne6 jelanoto,pyk i pone 2ma 4oveka sym vkaral v toq sport.No ne umeq sam da gi prilagam teq rabotici-samo moga da gi obqsnq,ama za 2 paketa karameleni bonboni moa sa nau4a Link to comment Share on other sites More sharing options...
PSYCHOSIS Posted August 9, 2004 Author Share Posted August 9, 2004 Гледал съм много билярд по Евроспорт. И аз като теб наблюдавам с интерес, току виж науча нещо. Но едно е да го видиш, съвсем друго е да го приложиш. Ще е готино да се видим и да обменим знания Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Vinagi gitov kartof !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 И аз съм зарибен по билярда.Наскоро не съм играл/от половин година/,но преди играех доста.Имам разни познания,но както каза някой в нашия град и маси и щеки и топки са боза.Трагедия братче,все едно да караш ферари на каруцарски път.Иначе съм навит да поиграем някой път Психозо.Карамболът-велика игра,много майсторлък се иска,но кофти,че май няма в Пловдив от години.Е,на дартс ако искате мога да ви разбия /мноого съм добър/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Predi i az beh virtuoz-ne gi znaeh teq nomera s tova kyde da se udrq bqlata topka,4e da otide kydeto trqbva,no prosto po4ti vinagi vkarvah. Visqh po 3-4 4asa v zalata i si pryskah vsi4kite pari.Oba4e sega kato se zamislq da vi kaja,mai e po-dobre,4e sprqh da go pravq ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 И аз съм зарибен по билярда.Наскоро не съм играл/от половин година/,но преди играех доста.Имам разни познания,но както каза някой в нашия град и маси и щеки и топки са боза.Трагедия братче,все едно да караш ферари на каруцарски път.Иначе съм навит да поиграем някой път Психозо.Карамболът-велика игра,много майсторлък се иска,но кофти,че май няма в Пловдив от години.Е,на дартс ако искате мога да ви разбия /мноого съм добър/ <{POST_SNAPBACK}> Е стига бе, ти май наистина не си играл от години билярд в пловдив. Вече има 4 маси платиниум в Excalibur, Мисля че го знаеш къде е (парк лаута). Масите там са големи толкова колкото и ценити т.е. много. Цената им е 5лв на час през седмицата от понеделник до петък до 18.00ч. и 6лв/час през събота и неделя. Club Joss, който е срещу климента в една присечка, пак има 4 големи маси и не е толкова скъпо, 4,20лв/час. Също така има и 3 малки маси (с жетони), има и 2 снукъра, които са огромни и не мога да ти кажа колко е на час, почти секи ден съм там, а никога не съм играл на снукъра. Колкото до великата игра карамбол, може да намериш в Royal (над неолит) бул. Христо Ботев. Там също има 3 големи маси и е както в Joss 4,20 на час. Има 2 малки маси с жетончета и един карамбол (единствената маса в Пловдив) не мога да ти кажа колко струва и как се плаща. Никога не съм го играл това не знам даже правилата Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Аз знам къде има маси,но мисълта ми беше,че са доста стари и разбити,а за щеките да не говорим.Виж в Екскалибур не знам,не съм играл там и не знам каква е ситуацията.НО на останалите места положението е критично. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 E,az kato gledam i cenite ne sa niski v toq Ekskalibur!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
__smirnoff__ Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 в екскалибура наистина са много хубави масите, играл съм там, а преди ходех в лъкито да играя но от бая време не съм ходил, може би от година. а в Joss си ходя редовно щото ми е на две крачки от нас обаче си цъкам на жетонките и тва е Link to comment Share on other sites More sharing options...
rez Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Ще се съберем ли да направим по някоя игра. И аз играех 8-ма топка, ама преди 5 години. Пак ми се играе, но не на вързано. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lame_0ne Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 Който е навит сега да ходим да поиграеме малко билярдче някъде, да ми пише PM или в IRC /q Lame_0ne. очаквам ви :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
don_anton Posted August 9, 2004 Share Posted August 9, 2004 аз я разбирам горе-долу играта лубим ми е сноокъра иначе а скоро се запознах със републиканския шампион по билярд и скоро мое да ми покажа някое друга тънкост ако проявя желание такаче след тва ако толкова те интересуват истински тънкост моа ти покажа иначе и ся си я разбирам играта де поне така казват хората а и бтв в джоса ся правят ремонт и слагато нови раоти по масите там сукно ала бала и са станали тея новите супер яко ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.