zlobil Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 kade v plovdiv e vazmojno da se razkodira nokia 6630 i kakva e cenata mersi predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 В Пловдив не разкодират. Мисля ,че само в Сърбия и беше около 50 евро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 da az ei sq porazpitax malko qvno naistina e taka 6toto edin tuka v foruma prodava 1 evtina 6630ka ama kat ne moje da se razkodira nqma smisul da si igraq da q pra6tam do surbiq kakto i da e moje da zatvorite temata Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Magicooo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 kade v plovdiv e vazmojno da se razkodira nokia 6630 i kakva e cenata mersi predvaritelno Изчакайте още няколко месеца и ще можете да си я разкодирате в Пловдив почти навсякъде! А това,което са Ви казали за Сърбия и незнам с коя страна още - пълни глупости са това!Аз съм говорил на тази тема с хора,които се занимават с мобилни телефони още от самота начало и ми казаха,че това са пълни глупости - това били някакви измамници,на които като си изпратите мобилния телефон и парите за разкодирането уж,повече никога няка да си ги видите обратно - така,че не се занимавайте с глупости!Аз лично ще Ви информиран когато получа повече инфо за това разкодиране,защото аз съм smartphone маниак и следя всичко в тази сфера! Просто чакайте! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zlobil Posted January 6, 2006 Author Share Posted January 6, 2006 tam e vaprosa 4e telefona mi trqbva poneje moqta v3 razrka izdaxna i sq sam taka da se kaje bez telefon a ina4e az telefon ne bix pratil dori i v sasadniq grad da ne govorim za druga darjava..... qvno pak 6te se zima novi4ak te tuka xorata v foruma mi kazaxa da ne se razdelqm s moita si nokiita ama 6toto sam prost zex toq bokluk koito sled 1 padane se precaka totalno Link to comment Share on other sites More sharing options...
El_Magicooo Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 tam e vaprosa 4e telefona mi trqbva poneje moqta v3 razrka izdaxna i sq sam taka da se kaje bez telefon a ina4e az telefon ne bix pratil dori i v sasadniq grad da ne govorim za druga darjava..... qvno pak 6te se zima novi4ak te tuka xorata v foruma mi kazaxa da ne se razdelqm s moita si nokiita ama 6toto sam prost zex toq bokluk koito sled 1 padane se precaka totalno Ако искаш мога да ти намеря чисто нов телефон Nokia 6630 с 1 година гаранция на доста добра цена - само трябва да мина да видя дали имат още от този модел на склад утре и ще кажа колко пари струва! Ако имаш интерес ми звънни утре след 20:00 часа за да ти кажа дали имат и ако имат на колко пари се продава! GSM-0889/94 90 90 - Мишо Link to comment Share on other sites More sharing options...
miro123 Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 tam e vaprosa 4e telefona mi trqbva poneje moqta v3 razrka izdaxna i sq sam taka da se kaje bez telefon a ina4e az telefon ne bix pratil dori i v sasadniq grad da ne govorim za druga darjava..... qvno pak 6te se zima novi4ak te tuka xorata v foruma mi kazaxa da ne se razdelqm s moita si nokiita ama 6toto sam prost zex toq bokluk koito sled 1 padane se precaka totalno oste nikade v sweta ne se razkodira toq telefon kakto i 6680,za towa sa i tolkos evtini v bg kodiranite Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.