Jump to content
BulForum.com

nokia 6630 - razkodirane ?

Recommended Posts

da az ei sq porazpitax malko qvno naistina e taka 6toto edin tuka v foruma prodava 1 evtina 6630ka ama kat ne moje da se razkodira nqma smisul da si igraq da q pra6tam do surbiq kakto i da e moje da zatvorite temata

kade v plovdiv e vazmojno da se razkodira nokia 6630 i kakva e cenata :blink:

mersi predvaritelno

Изчакайте още няколко месеца и ще можете да си я разкодирате в Пловдив почти навсякъде!

А това,което са Ви казали за Сърбия и незнам с коя страна още - пълни глупости са това!Аз съм говорил на тази тема с хора,които се занимават с мобилни телефони още от самота начало и ми казаха,че това са пълни глупости - това били някакви измамници,на които като си изпратите мобилния телефон и парите за разкодирането уж,повече никога няка да си ги видите обратно - така,че не се занимавайте с глупости!Аз лично ще Ви информиран когато получа повече инфо за това разкодиране,защото аз съм smartphone маниак и следя всичко в тази сфера!

Просто чакайте! ;)

tam e vaprosa 4e telefona mi trqbva poneje moqta v3 razrka izdaxna i sq sam taka da se kaje bez telefon a ina4e az telefon ne bix pratil dori i v sasadniq grad da ne govorim za druga darjava..... qvno pak 6te se zima novi4ak :cry

te tuka xorata v foruma mi kazaxa da ne se razdelqm s moita si nokiita ama 6toto sam prost zex toq bokluk koito sled 1 padane se precaka totalno

tam e vaprosa 4e telefona mi trqbva poneje moqta v3 razrka izdaxna i sq sam taka da se kaje bez telefon a ina4e az telefon ne bix pratil dori i v sasadniq grad da ne govorim za druga darjava..... qvno pak 6te se zima novi4ak :cry

te tuka xorata v foruma mi kazaxa da ne se razdelqm s moita si nokiita ama 6toto sam prost zex toq bokluk koito sled 1 padane se precaka totalno

Ако искаш мога да ти намеря чисто нов телефон Nokia 6630 с 1 година гаранция на доста добра цена - само трябва да мина да видя дали имат още от този модел на склад утре и ще кажа колко пари струва!

Ако имаш интерес ми звънни утре след 20:00 часа за да ти кажа дали имат и ако имат на колко пари се продава!

GSM-0889/94 90 90 - Мишо

oste nikade v sweta ne se razkodira toq telefon kakto i 6680,za towa sa i tolkos evtini v bg kodiranite

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...