Jump to content
BulForum.com

Проблем с GeForce 6600GE (Galaxy)

Recommended Posts

Здравейте,

За много години на всички!

Имам проблем с новата видео карта която си купих GeForce 6600GE (Galaxy).

Имам дънна платка на SOLTEK SL-KT400-C поддържа AGP 8X но не запалва с посочената по-горе видеокарта. Някаква помощ, предложения освен това че има несъвместимост и трябва да си сменя дъното (което за сега не желая да направя).

Благодаря предварително.

Май първо трябва да разбереш картата дали пали на друго дъно/pc ? :P
Със сигГрност е от дъното.На друго ще запали.Слабичко е просто.Тва AGP 8x e заблуда.Ще видиш че съм прав ;)

А тази карта случаино не е ли PCI-E? и ако е така как очакваш за запали на това дъно, което дори не е чувало за PCI-E? :confused :cry :D А и как въобще си успял да я навреш в AGP-то?

А тази карта случаино не е ли PCI-E? и ако е така как очакваш за запали на това дъно, което дори не е чувало за PCI-E? :confused :cry :D А и как въобще си успял да я навреш в AGP-то?

WoW ... аз не знаех че по-новите модели карти са само за PCI-E и производителите на видео-та са забравили старата AGP архитектура ... изглежда има нещо ново дет определени хора го знаят ... сигурно знаят кога ще излезе и FX 8800 ... блаженни са вярващите и особено тез в наш форум дет получават СМС от кораба майка.

Иначе по въпроса - проблема е в чипсета и видеото изглжда има някаква несъвместимост пък и чипсета е доста стар и е бавен бих те посъветвал или да си смениш картата с някоя по-бавна или да си смениш дъното друго реение няма.

WoW ... аз не знаех че по-новите модели карти са само за PCI-E и производителите на видео-та са забравили старата AGP архитектура ... изглежда има нещо ново дет определени хора го знаят ... сигурно знаят кога ще излезе и FX 8800 ... блаженни са вярващите и особено тез в наш форум дет получават СМС от кораба майка.

Иначе по въпроса - проблема е в чипсета и видеото изглжда има някаква несъвместимост пък и чипсета е доста стар и е бавен бих те посъветвал или да си смениш картата с някоя по-бавна или да си смениш дъното друго реение няма.

Както виждаш изказал съм предположение за слота защото до преди месец тази карта се предлагаше единствено във вариант PCI-E който като гледам е и по евтин. Не знаех че е излезнал AGP вариант. И ако забелязваш старата AGP архитектура е на по заден план. Първо излизат моделите за PCI-E и след това за AGP. Така беше и със 6200 и 6600, не знам дали има вече и 6800 а за 7800 да не говорим.

А като ми пратят СМС за 8800 ще ти се обадя! :D

Да не задръстваме темата с излишни спорове и според мен проблема е в дъното, но за да е сигурно най-добре да се пробва на друго (по-ново) дъно!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...