chistacha Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Вчера си взех две ей такива бебчета и са чуда каква игра да играя с тях. Освен Mame32, Colin McRae и NBA Live 2006 друго не се сещам. FiFa по принцип не ми харесва, та ся седя и си са чуда. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 всичко без стратегии и фърст пърсън шуутъри бай дъ уей тоя джойстик е супер пародиен и ултра неудобен.беше ми попаднал 1н такъв най-добрия пад правен дося е dualshock 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Както каза EazY-E всичко без стратегий и фърст пърсън шутъри,но най-яко с пад се играят спортните и рейсинг игри,а и чат пат някоя със самолети.Пробвай The Hobbit с пад.Аз на тая игра се разцепих,много ме изкефи,първото ниво е тъпичко но после става много голямо мазало. Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 До тук всичко е вярно аз като имах Рad играх най вече томб раидер но не знам дали ти харесват такъв тип игри като цяло най добре се играят спортни игри (фифа нба ругби хокей и тнт) биткаджииски и такива които са портвани от плейстеишън за РС Link to comment Share on other sites More sharing options...
chistacha Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Сичко хубаво ама я кажете и някое заглавие де. То тия жанрове да не има само по 1-2 игри от тях А за Pad-а - мен ми върщи идиална работа. Все пак 11 кинта е. Ако се ръсна повече сигурно ще са по добри падовете Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Сичко хубаво ама я кажете и някое заглавие де. То тия жанрове да не има само по 1-2 игри от тях А за Pad-а - мен ми върщи идиална работа. Все пак 11 кинта е. Ако се ръсна повече сигурно ще са по добри падовете Аз първо се изръсих за пад 50лв,Logitech много як беше,ама се развали на втория месец И после ми подариха един за 25лв,същата марка като твоя е и има вибрация,а онзи който се разва ли нямаше вибрация.И съм много доволен.Вече карам с него от почти година.Ами аз играя с него НФС и някви ралита.От спортните-футбол,баскетбал и хокей,от вида на Sillent Hill,Tomb Raider(такива от 3-то лице)и някой път игри,като The Hobbit(jump and run)Пробвай и Harry Potter Quidich на него също съм се зарибявал с пад-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.