rane Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Gledah Trailer Teasera na X-men 3 i mnogo se zaribih. Mislq che shte e super qko filmcheto. Mene i predishnite chasti mi haresaha, no tazi mai shte ima poveche za okoto )) Kakvi sa vashite mneniq ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nakatak_zick Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Даи линк за трейлъра.Аз съм фен на поредицата и този май май много ще ми хареса Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 филмчето очаквам да е много добро но дай линк към трейлъра Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 http://www.apple.com/trailers/fox/x3/ http://www.killermovies.com/x/xmen3/ P.S. O6te ne sam gi gledal no se nadqvam da si ba4kat. Prosto napravih fast search in google...dano sam wi bil polezen. Sorry za 6liokovicata...skoro 6te pi6a na kirilica otnovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MyH4o Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 X-men 3@data.bg X-men 3 @arenabg.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted January 5, 2006 Author Share Posted January 5, 2006 Ето линк за трейлъра. Не е лош. Пробвах от сайта да го драпна, ама нещо се ебаваше, та си го прибрах от нашите си сайтове http://store2.data.bg/tato/trailers/X-men%...r%20Trailer.avi Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Очаквам Vinnie Jones да кърти мифки Другото не ма интересува Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Нз ама ми се струва , че филма няма да е лош или поне това , което видях от откъса . Link to comment Share on other sites More sharing options...
KnoppiX Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Дано да бъде едно достойно продължение на най-добрия или поне един от най-добрите филми по комикси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BoqoJIa3a Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Дано да бъде едно достойно продължение на най-добрия или поне един от най-добрите филми по комикси. От тва, което видях от трейлъра няма да се очудя, ако е най-добрия филм от поредицата Ааа , филма ще е много як. Аз съм фен на предишните. Този изглежда наистина много добре ! Трейлъра е супер. Кога се очаква да излезне ?? Има дата на края на трейлъра, ма не помна ква беше Link to comment Share on other sites More sharing options...
URDeaD Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Ааа , филма ще е много як. Аз съм фен на предишните. Този изглежда наистина много добре ! Трейлъра е супер. Кога се очаква да излезне ?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fibaman Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Кога се очаква да излезне ?? 5.26.2006 поне така пише след клипчето . Link to comment Share on other sites More sharing options...
venom_05 Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Нямам търпение да видя филма. Голям фен съм на Х-мен. Това ще бъде феноменален филм. Link to comment Share on other sites More sharing options...
rane Posted January 7, 2006 Author Share Posted January 7, 2006 Влезте да видите снимките и новите герои на сайта. Добре е направен и много лесно се борави с него. Един от малкото разбираеми сайтове по филми. http://www.x3movie.com/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
LSS Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 това е един от малкото филми, които очаквам.... дано да е интересен до karaman:непрофесионализмът на някои хора е дразнещ, но пък в случая не ми пука особено Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Добре ще е филмчето,спор няма,но защо ПО ДЯВОЛИТЕ Gambit няма да го има????Бяха обещали,но излъгаха доста подло....сложили са дори и нещастният Angel Дано скоро да излезе по-обширен трейлър Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavel Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 ас само помня 4е бяха казали 4е беаст 6а у4аства за гамбит не сам 4увал,ма наистина траа6е да го слжат.ас ли4но о4аквам много от тоя филм. Але кви бяха тия juggernaut,calisto,kitty pride и colossus?кви им бяха способностите 4е не6то немога да си ги спомня така само по имена? juggernaut да не би да бе6е брата на ексеивиар? Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 ас само помня 4е бяха казали 4е беаст 6а у4аства за гамбит не сам 4увал,ма наистина траа6е да го слжат.ас ли4но о4аквам много от тоя филм.Але кви бяха тия juggernaut,calisto,kitty pride и colossus?кви им бяха способностите 4е не6то немога да си ги спомня така само по имена? juggernaut да не би да бе6е брата на ексеивиар? Juggernaut e доведен брат на Професора и не е мутант,неговите сили са магически(придобива ги след като намира един кристал);Calisto е една от морлоците(мутаните,които живеят в каналите);Collosus е руснак,който притежава способността да превръща тялото си в органична,подобна на стомана субстанция(нещо като броня),Kiity Pride=Shadowcat-може да минава през стени,врати и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alukard Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 X3 e със героите от най първия комикс. Кити и колосус са едни от първите ь мени по комикса Link to comment Share on other sites More sharing options...
NickelbacK Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Филма ша е готин.Искам да питам коя роля ша играе оная Шанън от LoST???Знае ли някой??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
netrootbg Posted February 10, 2006 Share Posted February 10, 2006 Филма ша е готин.Искам да питам коя роля ша играе оная Шанън от LoST???Знае ли някой??? Mи.... няма роля във филма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ma6inata1 Posted February 11, 2006 Share Posted February 11, 2006 от тва което видях филма ще е голямо мазало Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 22, 2006 Share Posted May 22, 2006 Абе остана още малко и затова да питам. Премиерата на филма у нас по - късно ли ще бъде или с няколко дни разлика. Питам това защото в Лъкито видях един голям плакат и това ме наведе на мисълта че ще е скоро. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HBK Posted May 23, 2006 Share Posted May 23, 2006 Абе остана още малко и затова да питам. Премиерата на филма у нас по - късно ли ще бъде или с няколко дни разлика. Питам това защото в Лъкито видях един голям плакат и това ме наведе на мисълта че ще е скоро. В София със сигурност ще излезе почти едновременно с официалната примиера,за Пловдив-мога само да се надявам Link to comment Share on other sites More sharing options...
russsi Posted May 26, 2006 Share Posted May 26, 2006 Е хора радвайте се. Тази вечер наминах и видях, че вече са го пуснали в Пловдив. В Лъкито и във Фламингото, ако не се лъжа. Филмът ще е направо разбиващ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.