t_tunchev Posted January 15, 2006 Author Share Posted January 15, 2006 ami vsushnost survarite ne sa naistina pulni,tova e nqkakuv bug i az ve4e nemoga da se logvam mnogo,oba4e moga da si prava igrata windows mod А как се прави играта windows mod и какво всъщност е това,иначе много ми се играе. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Някой цъкали е тая игра,аз съм 10 лвл ама нищо не мога да разбера някой ако знае от къде да си дръпна опсание за всички кустове да пише моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 Някой цъкали е тая игра,аз съм 10 лвл ама нищо не мога да разбера някой ако знае от къде да си дръпна опсание за всички кустове да пише моля. Аз я цъкам и hkalamov,ако искаш си кажи как ти се казва героя за да поцъкаме и ще ти обясня,там каквото неразбираш!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 Аз я цъкам и hkalamov,ако искаш си кажи как ти се казва героя за да поцъкаме и ще ти обясня,там каквото неразбираш!!! Аз вече се отказвам - играл съм един път, стана ми страшно интересно, обаче оттогава все дава някакви грешки като влизам или пък влизам, но всичко около мен е замръзнало и само аз се движа... Като я оправят се обадете Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 19, 2006 Share Posted January 19, 2006 ako si4ko okolo teb e zamruznalo zna4i imash SD i trqbva da izlezesh i pak da vleznesh.Puk i e normalno da ima bugove,igrata vse pak e oshte v beta test Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 19, 2006 Author Share Posted January 19, 2006 Незнам,обаче аз нямам никви проблеми.Даже и с последните пачове(ъпдейти),вече нямам проблем и с влизането. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Я ми кажете къв да играя по добре асист или магйостник? Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 26, 2006 Author Share Posted January 26, 2006 Я ми кажете къв да играя по добре асист или магйостник? Ами асист-а е с бъфове,а магьосник-а има много яки магий и прави много демидж(огромен).Аз бих казал магьосник.Пък и hkalamov е асист,а и е хубаво да имаме БГ-та от всички професий,защото след време може да направим гилдия. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 26, 2006 Share Posted January 26, 2006 Ами асист-а е с бъфове,а магьосник-а има много яки магий и прави много демидж(огромен).Аз бих казал магьосник.Пък и hkalamov е асист,а и е хубаво да имаме БГ-та от всички професий,защото след време може да направим гилдия. Оффф, аз щях да правя асист едно време Оправиха ли горе-долу сървърите? Ако нещо да залягам яко (ся и без тва сме във ваканция) и да правя там каквото ви трябва и да ги мачкаме освен Щото още съм 5ти левел BurnRus, ако играеш отскоро може да одим заедно да бием, а? ПС: Явно ще стане яка гилдия, щото тва ми се пада пост No. 500 и получих 5тото си квадратче А дано е на късмет П.С.С: (вече е петък) Играх, станах 6то ниво и половина и си намерих първата шапка Сега къфто съм балама ще спестявам за прическа Казвайте когато влизате да си направим една среща, че има някои неща дето не ги загрявам и най-лесно ще е на място да питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 нека който играе да си напише ника да мога да си го адна като приятел моя е litleelf Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 30, 2006 Author Share Posted January 30, 2006 нека който играе да си напише ника да мога да си го адна като приятел моя е litleelf Моя ник е BalianAeris.А за среща в играта,ако искате или петък или през събота и неделя,защото ся съм втора смяна в даскало,прибирам се късно,сървърите са фул и т.н.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Аз пък съм NiobeAeris За съжаление играя супер рядко... някак не успява да ме грабне играта... А дано като се видим да потръгне Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Сърварите саси наред просто нямат рефреш.Когато влезнете и ви покаже че и трите са фул просто даите бак и пак опитайте след 3 или 4 път почти съм сигурен,че щеви испише бизи и ще можете да влезете.Да направя ли клан или някой е направил преди мен?аз съм 16 лвл Маг обаче съм бая мощен за левела си Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 30, 2006 Share Posted January 30, 2006 Сърварите саси наред просто нямат рефреш.Когато влезнете и ви покаже че и трите са фул просто даите бак и пак опитайте след 3 или 4 път почти съм сигурен,че щеви испише бизи и ще можете да влезете.Да направя ли клан или някой е направил преди мен?аз съм 16 лвл Маг обаче съм бая мощен за левела си ami ako mojesh napravi clan oba4e trqbva da si 50 lvl +.Az sum 38 oba4e i az igraq rqdko (s7r1k3rBG) se kazva geroq mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Еее, всички сте по-силни от мен Но нищо, сега вече реших да почна по-сериозно да играя, така че се надявам да мога да ви настигна скоро Сега ще ям, после влизам да играя, ако някой е там ще го адна за френд Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 4. лаинейч само като я гледам колко е мудна и мога да заспя - няма йекшъност де са вика (примерно 30мин да не спреш да се биеш (щото те нападат постоянно и просто не спираш, а не да ти да ходиш да ги биеш))точка 4 е основната причина да ма кефи толкова росето - кат почне екшъна и не осещаш га минало времето Първо се извинявам за офтопика, но не мога да си трая. 1.Играта е LINEAGE, a не LAINEIC! 2.Е такива хора много ме нервят.... нямаш право да критукуваш игра която не си играл това е непрофесионално, стани 60 лвл на lineage отиди на един clan siege и тогава ще те видя дали ще си на същото мнение, а ако все още мислиш, че е тъпа поне ще имаш пълно право да го заявиш при повод, че си я играл и си изпитал всичките и аспекти. По темата не мисля, че това е Рагнарок 2 поради причината, че е от някфа фирма наречена "GPotato" а Рагнарок 2 се прави от "Gravity" и още една фирма мисля, иначе играта не е толкова зле като я гледам ще трябва да я пойграя един месец(ако имам свободно време) да видя за какво става въпрос. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Първо се извинявам за офтопика, но не мога да си трая. 1.Играта е LINEAGE, a не LAINEIC! 2.Е такива хора много ме нервят.... нямаш право да критукуваш игра която не си играл това е непрофесионално, стани 60 лвл на lineage отиди на един clan siege и тогава ще те видя дали ще си на същото мнение, а ако все още мислиш, че е тъпа поне ще имаш пълно право да го заявиш при повод, че си я играл и си изпитал всичките и аспекти. как се чете това Хитрьо Умнев - ЛИНЕАГЕ ли? аз иначе съм професионален геймър - няма проблеми баси трябва да играя 2 месеца за да стигна до интересното, ма иначе играта е яка (тя лайнеич не беше ли 72 лвл макс?) ми аз съм чувал че циганките били много топли и влажни, ма нямам никво намерение да се запознавам с аспектите им за да взема чак след тва решение дали влажността и топлината им са си засложавали прекараното време ай ходи си ъпдейтвай сървъра ся че има 10 човека вътре (таман не е натоварен) ОМГ Хелер ма ти си бил 79 набор не мога го повярвам тва държиш се като 91 ми толкоз ми е акъла, дай малко като имаш излишен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Keitaro Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 Ми видях играта в един приятел бих малко, весела е ще видя като ми се освободи място на харда ще си я дръпна. Аз ще съм или KeitaroBG или Noroimusha. П.П. Мисля че героя на тоя приятел беше ronibg или paobg нещо такова. 2 П.П.ОМГ Хелер ма ти си бил 79 набор не мога го повярвам тва държиш се като 91. Lineage е 80 лвл-а мах на 72 си взимаш топ скилс. А до колкото за сървъра той е с последният СВН упдейт и може да побере 2500 хора онлайн, така че не му бери грижи. Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 31, 2006 Author Share Posted January 31, 2006 На същото мнение съм,като Heller12a!Трябва да играеш горе-долу месец и половина по много да стигнеш до интересната част,както каза 50-60лв.До тогава е съвсем възможно да ти се отиграе.Пък и трябва да си намериш добър клан,което не е лесно!!!Играта е малко мудна!После става интересна,но ПОСЛЕ!Като цяло играта е много яка,с много яки оръжия,брони графика,ама трябва се играе доста за да се стигне до там.И така....стига вече със спама Вече по темата: hkalamov,взех един скил на войничето ми(ти го беше взел,тогава като се бихме на арената)Пише ми,че оръжието ми трябва да бъде с елементал ъпгрейд(или нещо такова),ама не помня с коя карта да го ъпгрейдна! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 31, 2006 Share Posted January 31, 2006 На същото мнение съм,като Heller12a!Трябва да играеш горе-долу месец и половина по много да стигнеш до интересната част,както каза 50-60лв.До тогава е съвсем възможно да ти се отиграе.Пък и трябва да си намериш добър клан,което не е лесно!!!Играта е малко мудна!После става интересна,но ПОСЛЕ!Като цяло играта е много яка,с много яки оръжия,брони графика,ама трябва се играе доста за да се стигне до там.И така....стига вече със спама Вече по темата: hkalamov,взех един скил на войничето ми(ти го беше взел,тогава като се бихме на арената)Пише ми,че оръжието ми трябва да бъде с елементал ъпгрейд(или нещо такова),ама не помня с коя карта да го ъпгрейдна! ami mislq 4e trqbva da si upgreidnesh orajieto sus Stone card za da moje da go izpolzvash.(ne sum 100%)sigoren,no shte provera Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted February 1, 2006 Share Posted February 1, 2006 Хм, айде някой да ме светне какво правят всичките карти и зарчета, защото намерих някаква брийз карт или карт оф дъ уинд или нещо такова (вятърничево беше и като не знаех за кво е я продадох... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted March 11, 2006 Share Posted March 11, 2006 za6to kogato si napi6a akunta i posle parolata i dam login mi ispisva 4e nqma sarvari Link to comment Share on other sites More sharing options...
mita6ki Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 opravih si q.Igrata e mnogo qka Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 nqkoi igraeli flyff??otdavna ne sum sreshtal nqkoi bulgarin.ako nqkoi cuka da pishe 4e mi e sku4no sam ili da me adne v igrata "s7r1k3rBG" igraq v lawolf Link to comment Share on other sites More sharing options...
c0mp Posted April 30, 2007 Share Posted April 30, 2007 Аз играя от вчера. Кажете в кой server играете и може да се съберем в един sv и там да джиткаме заедно Може и нещо кати гилдия да си направим Виждам, че от бая време не е писано в темата. Дано все още някой форумец я играе Направих си герой в lawolf. VansoBG се казва... ако още играеш пиши... може да цъкаме заедно, защото както казваш сам е скучно :-] Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.