asd Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Играх я 15 минути и я изтрих.Много детска бе.Трепеш некфи гъбки .Предпочитам R.O.S.E. макар че на нея нито знам от каде да я сваля нито от каде да са регна . Edit:t_tunvhev-GUNZ RULZZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Играх я 15 минути и я изтрих.Много детска бе.Трепеш некфи гъбки .Предпочитам R.O.S.E. макар че на нея нито знам от каде да я сваля нито от каде да са регна . Edit:t_tunvhev-GUNZ RULZZ ti taka i rose igra...15 minti i ti omruzna Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan_t_st Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Аз за сега съм 13 левел, но както всяка игра от сорта си иска време за развитие, което на мен леко ми липсва...за това доста бавно се развивам, а и за напред предполагам, че ще е така. Иначе играта за разпускане си я бива, не я играя защото има кой знае какви неща по нея, но е забавна, леко смешна и т.н. за това поне за сега ще продължа да я играя. Но предполагам ще съм супер бавен в развитието. Btw ника ми е LittleBeauty (female). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 Играта зарибява,а така като се знаем,ще правим партита и тогава е още по-интересно!!!Иначе бая трудно може да се намери някой,с който да правиш свястно парти.Малко ще разнообразиш от УоУ. Хм, ами тогава ще и дам шанс Сигурно след 2 седмици ще съм мах 5ти левел, но както и да е И се пак предлагам, ако има такава възможност в играта, да си направим и тук клан, може пак BGHunterz да се казва И после ще летим във формация Едит: О, да, ака нямаш нищо против пак ще съм NiobeAeris... например отдавна изгубената ти малка сестра (защо все играя фимейл не знам, просто ме радват Едит2: Ако направим клан няма да е лошо да имаме разнообразни класове... Кажете ми как да се развивам за да е полезно за всички, например може да правя айтеми или скролове или да бъфвам... нз как е играта Но определено като се разделят ролите в гилдията става по-приятно за игра, по-реално, по-организирано... абе по-яко във всички случаи Едит3: Ихааа, и откога свалям от download.com с локална скорост Нищо против де... Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 9, 2006 Share Posted January 9, 2006 ti taka i rose igra...15 minti i ti omruzna Ейй сигурен ли си .На rose играх сигурно 3 месеца и после направиха рес на сървърите.Друг е въпросе че Hellera и ти накрая почнахте да са правите на интересни и то каф е смисъла да играя сам.Така че като не знаш недей са обажда Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Аз сега съм 16лв,почти 17 и,ако има някой от тука горе-долу такъв левел,да се обади да правим парти,може би утре вечер,за да можем по-бързо да качваме.И,ако се съберем повече хора и станем може би след 35лв,сигурно ще направим гилдия,ама ще видим.Някой може ли да ми каже за какво се използват картите и Power Dyces(4,6,8,10....) BTW,преди малко като цъках видях двама над 60лв,май бяха с топ армори,с по два меча и целите светеха.Бяха страшно яки!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Ейй сигурен ли си .На rose играх сигурно 3 месеца и после направиха рес на сървърите.Друг е въпросе че Hellera и ти накрая почнахте да са правите на интересни и то каф е смисъла да играя сам.Така че като не знаш недей са обажда izvinqvai ama ti ako za 3 meseca mi pravish 25 lvl dealer az shte se zastrelqm Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Дръпнах и пачнах играта (пачването продължи повече от дръпването . Вече съм 5то ниво с перспектива да правя майстор на пръстени (бъдете благодарни, защото ВАС ще бъфвам . Останах с впечатлението че лесно се качват нива, надявам се скоро да стана поне сравним с вас и да ходим да тепем лоши (ей ся 5 минути плакнах очи по някакъв 20ти левел молец Героинята ми, както се заканих, е NiobeAeris, акаунтът ми е batitapoto () защото Legop4o беше зает (за 1ви път в която и да е онлайн-регистрация ми се случва... се 1) Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_shadow Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 zdr sega zapo4vam da svalqm igrata dano da e xybava i dano da se saberem pove4e hora imeto sigorno 6te mi e bg_shadow_bg ili ne6to podobno acc mi e vencislav p.p. daite da se saberem pove4e hora da igraem edna i sa6ta MMORPG igra Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 izvinqvai ama ti ako za 3 meseca mi pravish 25 lvl dealer az shte se zastrelqm Еми извинявай ама преди dealer-a имах 55левел Soldier Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Еми извинявай ама преди dealer-a имах 55левел Soldier Извинявай много ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
asd Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Извинявай много ли е? Извинявай.Не кисна по цял ден да играя ROSE Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tomahawx Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Извинявай.Не кисна по цял ден да играя ROSE аз ако киснех по цял ден да играя rose щях да съм 555 лвл бе пич Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 10, 2006 Author Share Posted January 10, 2006 Стига постянно се извинявайте един на друг,а престанете да спамите темата.Има ПМ за тая работа и там се разбирайте.Пишете по темата,а не за глупости!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
v_shadow Posted January 11, 2006 Share Posted January 11, 2006 някои знае ли дали има сървар на играта защото се опитвам да влезна не немога (не ми дава ваобще да се логна) ????????? п.п. някой играе ли я тази игра Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 11, 2006 Author Share Posted January 11, 2006 някои знае ли дали има сървар на играта защото се опитвам да влезна не немога (не ми дава ваобще да се логна) ?????????п.п. някой играе ли я тази игра Да,аз я играя и много се зарибих!Има сървъри!Онзи проблем дето те дисконектва и казва,че имаш проблеми с връзката са го оправили и това е много хубаво!Вечер много трудно можеш да влезнеш,защото всичко е full.Така че,някой ако иска да цъка да влиза от по-рано(от към 7-8,вечерта)Ето едни страшно яки скрийнове на всички герои над 60лв.Дано привлекат на някой вниманието ,защото играчката си е забавна!Ето ги:цък цък цък цък цък цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 kak da se lognem kogato e full (: 1.open the fyff folder 2. find the file named neuz.ini 3. below the options line type "dev 1" (w/o qoutes) tip: you can also type "sunkist 1" to enable window mode (to acess it play flyff and press alt + enter) Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 haide kum 20:00 da vlezem v flyff i da se saberem pove4eto za da se adeitnem kato frends i da vidim dali shte mojem da napravim clan Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 haide kum 20:00 da vlezem v flyff i da se saberem pove4eto za da se adeitnem kato frends i da vidim dali shte mojem da napravim clan Ми аз още съм 5ти левел, играл съм само веднъж. Иначе ако може съм навит да правим клан, някой може ли да даде повече инфо за гилдиите (май тук така се казват)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 http://flyff.gpotato.com/phpbb/viewtopic.php?t=4153 tuk moje da vidite novite neshta koito shte se poqvqt v igrata. Otnosno gildiite znam samo 4e trqbva da si nai malko 50 lvl za da napravish gildiq.Ima i nqkakvi questove no neznam to4no kakvi sa. az sega shte vlizam koito iska da me add pisha se: s7r1k3rBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 az vlizam koito iska da me adeitne da tursi "s7r1k3rBG Link to comment Share on other sites More sharing options...
BurnRus Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 някой има ли инсталера,понеже ся е свалих обаче като пусна да се инсталира и на 98 процента ми дава грешка,ако някой го има нека да го качи в д++ и да ми пише моля. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 13, 2006 Share Posted January 13, 2006 sprqha survarite dano skoro da gi pusnat survarite gi pusnaha!! vlizaite dukato sa normal (: (ako mojete v 3 survar) Link to comment Share on other sites More sharing options...
t_tunchev Posted January 15, 2006 Author Share Posted January 15, 2006 kak da se lognem kogato e full (:1.open the fyff folder 2. find the file named neuz.ini 3. below the options line type "dev 1" (w/o qoutes) tip: you can also type "sunkist 1" to enable window mode (to acess it play flyff and press alt + enter) Тва не разбрах много,много как става???Аз изобщо нямам ето този файл:neuz.ini.Незнам,много ми се играе,но вече много често са пълни сървърите. Link to comment Share on other sites More sharing options...
hkalamov Posted January 15, 2006 Share Posted January 15, 2006 Тва не разбрах много,много как става???Аз изобщо нямам ето този файл:neuz.ini.Незнам,много ми се играе,но вече много често са пълни сървърите. ami vsushnost survarite ne sa naistina pulni,tova e nqkakuv bug i az ve4e nemoga da se logvam mnogo,oba4e moga da si prava igrata windows mod Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.