Jump to content
BulForum.com

Flyff: Fly For Fun Online

t_tunchev

Recommended Posts

цък Това е сайта пак на нова масова онлайн игра,в момента я свалям(около 410МБ).Играта доста прилича на ROSE Online,даже и по-яка ми изглежда(поне по скрийновете) и видеотата в официалния сайт,след малко ще я пробвам и ще си изкажа мнението.От сайта си свалете филмчетата от играта и така ще добиете по-голяма представа за нея(намират се още на началната страница).Свалете я от сайта(с учудващо висика скорост свалям) и там си правете акаунт.Спомних си,че на ROSE Online имаше доста фенове тука във форума,така че и тази сигурно ще ви хареса. :)

• Replies 74
  • Created
  • Last Reply

ъ-ъъ, тва толкова мяза на росе колкото ЕТ на Код2. според мен си губиш времето - много е дървено, ограничено и някой неща като гледам са взаимствани от росе верно. препоръчвам ти да пробваш истинското росе - в темата има линк за регистрация в twRose.

ъ-ъъ, тва толкова мяза на росе колкото ЕТ на Код2. според мен си губиш времето - много е дървено, ограничено и някой неща като гледам са взаимствани от росе верно. препоръчвам ти да пробваш истинското росе - в темата има линк за регистрация в twRose.

Незнам,hkalamov ме помоли да пусна тази тема.По скрийновете много ми прилича на РОСЕ.Ще я пробвам и ще видя.По-добре виж видеотата,не скрийновете(те не са много хубави).Иначе аз съм играл РОСЕ.

Преди малко я разцъках.Играта изключително много прилича на РОСЕ и докато се биеш има яка музичка :music :love.Ако искате пробвайте я!Според мен е яка игричката и зарибява.Не мога да определя коя е по-яка-РОСЕ или тая,защото съм още в началото пък и двете игри си приличат много.

А според мен ROSE е пълно копие на Lineage 2. С някой очевидни разлики де :) но все пак... идеята е почти същата...

Но пък от друга страна, сега като се замисля.. ROSE има уникална атмосфера. но пък има прекалено много хора и понякога не можеш да си намериш нищо за биене.

А според мен ROSE е пълно копие на Lineage 2. С някой очевидни разлики де :) но все пак... идеята е почти същата...

Но пък от друга страна, сега като се замисля.. ROSE има уникална атмосфера. но пък има прекалено много хора и понякога не можеш да си намериш нищо за биене.

много се извинявам че спамя темата, но не можах да се въздържа след този пост.

относно зеленото

то знчи и диабло2 е като лайнеич :angry1 нищо общо нямат двете не само като визия освен това че и двете са MMORPG-та, пояснявам:

1. изграждането на герой и професиите

2. статистиките имат съвсем различен ефект в/у уменията на героя

3. професиите са много по-балансирани - не са 80% от файтърите ножари

4. лаинейч само като я гледам колко е мудна и мога да заспя - няма йекшъност де са вика (примерно 30мин да не спреш да се биеш (щото те нападат постоянно и просто не спираш, а не да ти да ходиш да ги биеш))

точка 4 е основната причина да ма кефи толкова росето - кат почне екшъна и не осещаш га минало времето

относно втората част - май не си играл нещо различно от iRose (eRose, naRose, twRose). новите три имат просто еднаква концепция като първото но всъщност са доста различни.

отново моля за извинение за този спам

Heller12a,айде ще ти го простя :lol: :P ,ама спрете вече.Моя съвет е да пробвате и тая игра-Fly For Fun.Графиката е почти еднаква с на РОСЕ.И пак е веселка.Усеща се атмосферата,която я има и в РОСЕ.Харесва ми. :)

Лайнейч и мен тва ме дразне в нея.Много е мудна.Постоянно биеш,биеш,биеш и нищо интересно.Много глупаво.Интересни са обсадите на замъци,ама за да участваш трябва да бъдеш поне 45-50лв. и да бъдеш в добър клан(което не е лесно). ;)А за да достигнеш 45лв трябва да играеш много=>да биеш много и то дотогава ти омръзва.

Lineage само като я гледам ми са доспива както каза Heller-а.Относно тва флифф ли е кво е , като фен на Роуз съм силно обиден , че я сравнявате с тая боза :angry:

Edit™

тая простотия ще я сваля да видя колко ви прилича на роуз :angry:

1 kyk 1 s ragnarok online.Daje tova mai se qvqva kato ragnarok 2 shtoto predi bqh gledal screen-ove i tva mai e sushtoto.Sega q razu4avam (10 lvl) ako nqkoi igrae da pishe no q igraq samo da otbivam vremeto shtoto mrazq naRose systemi a puk gunz mi e tupo...

Аз сега я свалям утре ще я поразгледам...поумръзна ми GW (дори като се замисля през последния месец да съм влизал 2-3 пъти колкото да си попиша с познати) и искам да разнообразя с нещо друго. Утре ще пиша повече инфо за герой и т.н. А м/у другото има ли няколко сървъра и ако да кажете в кой сте вие?

Az q igraeh dokato ne vidqh 4e ima free survar na ROSE.V na4aloto i na mene mi beshe tupa no se svikva sus grafikata i si4ko ostanalo.

Na 20 lvl mojesh da letish no predi tova trqbva da izpulnish questa.Ako iskate neshto da vi pomogna v igrata samo kajete koga da vlqza.Geroq mi se kazva s7r1k3rBG i sum 35 lvl battle assist

Az q igraeh dokato ne vidqh 4e ima free survar na ROSE.V na4aloto i na mene mi beshe tupa no se svikva sus grafikata i si4ko ostanalo.

Na 20 lvl mojesh da letish no predi tova trqbva da izpulnish questa.Ako iskate neshto da vi pomogna v igrata samo kajete koga da vlqza.Geroq mi se kazva s7r1k3rBG i sum 35 lvl battle assist

Някой път,като влизам не ме конектва и ми пише,че имам проблеми с връзката,при теб става ли така и изобщо при някой???

А и вчера си завърших куеста за първата професия и вече съм mercanary,може ли да ми кажеш освен STR какво друго да вдигам???

Вчера се порових малко за инфо, това са stats ako искаш да ставаш blade.

Level 15 stats after reset

STR: 22

STA: 20

DEX: 31

Level 19 stats

STR: 23

STA: 20

DEX: 38

Level 23 stats

STR: 25

STA: 22

DEX: 42

Level 27 stats

STR: 25

STA: 23

DEX: 49

Level 31 stats

STR: 27

STA: 25

DEX: 53

Level 35 stats

STR: 30

STA: 27

DEX: 56

Level 39 stats

STR: 34

STA: 29

DEX: 58

Level 43 stats

STR: 36

STA: 30

DEX: 63

Level 47 stats

STR: 37

STA: 31

DEX: 69

Level 51 stats

STA: 32

DEX: 76

Level 55 stats

STA: 32

DEX: 84

Level 60 stats

STR: 39

STA: 34

DEX: 90

Level 61 stats

STR: 40

STA: 35

DEX: 90

You'll want Sneaker, Blazing Sword, and Sword Mastery.

When you turn into a blade you'll want to level Berserk really quickly.

The only skill that requires a level would be Blazing sword,

which is a minimum of 9. Level 9 Blazing sword unlocks Sword Mastery.

It'll be in your best interest to level them a decent amount though.

Not sure what level sword mastery needs to be for Blade skills.

А ако искаш да ставаш knight трбва да наблегнеш на sta, защото в тази игра именно те са били танковете. Гледах нещо ако не мелъже паметта, че бяха кам 61 лвл статс точките така: str50/sta108/ostanaloto na dex...Но за да си сигутен кай-добре потърси и ти....Във форума на играта има много инфо.

Аре аз и едно момче ся я сваляме и почваме пуцалка.Иначе трудно ли се качват левели или като на Р.О.С.Е. в начелото лесно после мноооооо трудно :confused

Аре аз и едно момче ся я сваляме и почваме пуцалка.Иначе трудно ли се качват левели или като на Р.О.С.Е. в начелото лесно после мноооооо трудно :confused

tuka e obratno v na4aloto e po trudno i posle po4va da stava malko po lesno.No se diga po trudno zashtoto lvlite sa samo do 90(ne sum sigoren)

Ами по-късно е по-трудно,ама ако си намериш сериозен играч да цъкате в парти не усещаш как качваш левели.Много по-лесно е и интересно.

stefan_t_st малки ми е рано да мисля каква ще ми е втората професия,горе-долу имам още 40лв,иначе мерси за инфото.То предполагам,че като станеш 60лв след куеста,ще ти реснат всички stats,които си увеличил до 60лв,поне така стана след като си взех първата професия.

Някой път,като влизам не ме конектва и ми пише,че имам проблеми с връзката,при теб става ли така и изобщо при някой???

А и вчера си завърших куеста за първата професия и вече съм mercanary,може ли да ми кажеш освен STR какво друго да вдигам???

ami za proble ma s vruzkata i na men mi go pravi,tova e ot samite survari GM-ma kaza 4e raboti po tozi vupros i skoro shte gi opravi

Хора дайте някакво инфо с ппофесиите и инфо за статса,че аз зарибих сички приятели и ся влизаме да цакаме(остана ми само едно заключение от темата :punk ).Айде влезте и вие да ни помогнете.Предполагам героя ми ще се казва Bg Hooligan(ако не е заето).Ако е зает ще пиша новия ник.Айде живи здрави :)

Edit:Хора абе кфо става тука.Апдейтна ми се всичко и ми пише Disconected from the Server :wacko: .В мен ли е проблема.Иначе героя ми се казва BgHooligan :D .Смятам да го правя боец :)

Хора дайте някакво инфо с ппофесиите и инфо за статса,че аз зарибих сички приятели и ся влизаме да цакаме(остана ми само едно заключение от темата :punk ).Айде влезте и вие да ни помогнете.Предполагам героя ми ще се казва Bg Hooligan(ако не е заето).Ако е зает ще пиша новия ник.Айде живи здрави :)

Edit:Хора абе кфо става тука.Апдейтна ми се всичко и ми пише Disconected from the Server :wacko: .В мен ли е проблема.Иначе героя ми се казва BgHooligan :D .Смятам да го правя боец :)

Мда,някой път те дисконектва,тва е проблем в сървърите,но скоро са казали,че ще го оправят.Ако не можеш да влезнеш,пробвай по-късно.

Мда,някой път те дисконектва,тва е проблем в сървърите,но скоро са казали,че ще го оправят.Ако не можеш да влезнеш,пробвай по-късно.

Ок thx за хелпа.Иначе твоя герой как се казва?

Моя се казва BalianAeris

Хаха, ще рече човек че сме роднини ;) Последно играта струва ли си свалянето или да продължавам да цикля WarCraft? :wir

Хаха, ще рече човек че сме роднини ;) Последно играта струва ли си свалянето или да продължавам да цикля WarCraft? :wir

Играта зарибява,а така като се знаем,ще правим партита и тогава е още по-интересно!!!Иначе бая трудно може да се намери някой,с който да правиш свястно парти.Малко ще разнообразиш от УоУ. :D

Аз я играх преди около месец, но нещо не ми грабна окото. Може би, защото много бавно се качваше ехр. ма де да знам... може би и щото не ставаха хуави партита. Иначе да, много ми прилича на R.O.S.E. Бе общо взето не ми хареса (така и не успях да стигна 20 лвл. или там който е необходим за да можеш да летиш)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...