Jump to content
BulForum.com

Кой от двата 21" CRT монитора да избера?

Recommended Posts

IBM P275, черен, тринитрон тръба, производство 2002 г., NEC FE 1250 plus, даймънтрон тръба, бял, мисля че е 2000 или 2001г. И двата работят чудесно на прима виста, а и не само - минаха и тест с нокия тест. Нека май е 22", ама общо взето и двата имат еднаква видима област.

Моаре? Дишане? Контраст плавност 0-10%-100% Сходимост? Ти си пред тях - нас питаш. Аз бих взел IBM-а.

Да предположим че са на кантар. Всичко им е добре и на двата. Въпросът е кой от двата модела и защо?

На практика даймънтрон и тринитрон са една и съща технология доколкото знам. Честно казано за мен тринитроните са леко прехвалени! Обаче не бих се наел да те съветвам кой от двата да вземеш, защото това са монитори втора ръка и трябва много внимателно да бъдат разгледани и после сравнени. Успех!

Monitorut ot podpisa mi e s Diamondtron truba i sum dosta dovolen :) !

IBM-a sega nqmam vreme da proverqvam s kakva truba e ... predpolagam si e na IBM no ima i modeli s Sony Trinitron Tube ... Ako e s Sony truba vzimai IBM-a , ako ne - NEC-a !

Li4no mnenie :) ! V

IBM P275, черен, тринитрон тръба,

IBM-a sega nqmam vreme da proverqvam s kakva truba e ...

Толкова си зает, че даже и и едно врътване на скорола ли не можеш да направиш :D Човекът си е написал - тринитрон!

Monitorut ot podpisa mi e s Diamondtron truba i sum dosta dovolen :) !

IBM-a sega nqmam vreme da proverqvam s kakva truba e ... predpolagam si e na IBM no ima i modeli s Sony Trinitron Tube ... Ako e s Sony truba vzimai IBM-a , ako ne - NEC-a !

Li4no mnenie :) ! V

Точно ти ми трябваш. Я кажи ти като си с Monitor - Mitsubishi Diamond Plus 200 22" ( Diamondtron NF ) дали на 100Hz на всички честоти дали ти прави едно леко разфокусирване? Гледах наскоро един такъв монитор и искам да разбера това фабричен дефект ли е или на монитора нещо му има. Иначе доволен ли си от твоя монитор? На мен ми хареса какво може и как го може.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...