Doss Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Доста се порових из форума и открих доста работи (доста глупости и доста важни работо) ще съм благодаря на някой ако напише по подробно или ме пренасочи към тема в която е ясно обяснено как се борави с торент файловете....доста бос съм в цялата тази работа.... Благодаря за помоща..... --mod-edit: Ние ще сме ти още по-благодарни, ако почнеш да спазваш правилата! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bratmito Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Провери тук и след това преочети тва Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doss Posted January 4, 2006 Author Share Posted January 4, 2006 Провери тук и след това преочети тва Така по първото разгледах Р2Р още преди да пусна темата, но там не пише нищо конкретно за торент фаиловете....търсих и в одърс...там открих само една тема в която пишеше за торентите, но беше доста оплескана....и не ми стана ясно.... и не виждам защо ми показзваш правилата...чел съм ги......не виждам с какво ги нарушавам..... Все пак благодаря ти че се опита да ми помогнеш.... И ако има такава тема а аз съм я пропуснал.....нека някой админ ме прехвърли и да ми сложи 20% Link to comment Share on other sites More sharing options...
VMS Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 Прочети тук. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.