Jump to content
BulForum.com

Имам проблем с PC-то...Когато си пусна някоя игра и се рестартира...

Recommended Posts

Значи, проблема е следния:когато си пусна някоя игра и компа ми се рестартва :angry1

Нямам представа защо така става ма е много гадно :cry

Тва стана след като реших да си инсталирам драйверите от CD-то, което дойде с компютъра.

Инсталирам ги аз, рестартвам компа и весел и щастлив щях да играя, но когато си пуснах играта и се рестартира...И от тогава се рестартирва секи път когато пусна каквато и да е игра...

Помогнете плс :cry

Мерси предварително

ахахахахахх охххх уфффф няма значение опраих го вече не се рестартира :D :D :D

И се пак няма да е лошо да кажеш откъде да си сваля най-новите драйвери за картата :rolleyes:

Нямам представа :confused

Иначе Pentium 4, 2.8 Ghz, 512 RAM, Windows XP, Service Pack 2, не знам кво друго...пък за драйверите няам представа...

Pentium 4, service pack 2, 2.8 GHz, 512 RAM, Windows XP пък за драйверите не знам...

omg закво стана така... :blink:

Ами пробвай от a href="w"w.nvidia.com">тук ама зависи ква ти е видео картата :P

:blink: тва тряяше да е линк :blink:

Иначе Pentium 4, 2.8 Ghz, 512 RAM, Windows XP, Service Pack 2, не знам кво друго...пък за драйверите няам представа...

Pentium 4, service pack 2, 2.8 GHz, 512 RAM, Windows XP пък за драйверите не знам...

omg закво стана така... :blink:

Кажи си видео картата

Ами най-важното си пропуснал - ВИДЕО КАРТАТА! За драйверите - виж ги от Control Panel>>Display Properties>>Settings>>Advanced>> Adapter >>Properties>>Drivers Вървейки по тоя път ще разбереш и каква ти е видео картата :D

Ами пробвай от a href="w"w.nvidia.com">тук ама зависи ква ти е видео картата :P

А пък ти недей да даваш такива прибързани съвети, че така е по-вероятно вместо да му помогнеш да го прецакаш още повече!

Земи си качи Everest и си виж чарколяците.. как си оправи проблема ,че ми е интересно като не си знаеш видеото?! :love

ами просто си изтрих драйверите, които бях инсталирал :P (те бяха проблема)

иначе картата си я знам Radeon 9600xt

опа драйверите...

Driver Provider: ATI technologies

Driver Version: 8.203.0.0

Digital Signer: Microsoft Windows Hardwear Compatibilty

тва тряа да е...

• 5 months later...

Хайде помогнете и на мен :)

И на мен ми се рестартира компа след като пусна игица..ама не е винаги веднага..понякога играя дори 40 мин и след това чак се прецаква?Това започна да става откакто си смених дъното..Иначе на видеото имам най-новите драйвери...Идеи?

P.S Сега забелязах, че точно преди да ми се рестартира компа и в горния ляв ъгъл на екрана се появи едно червено мигащо квадратче.. !??!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...