Raze Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 mi iskam da vi popitam.. nachi dneska si svalih ot warez-a hiphop ejay2 obache kato go startiram mi iska ORIGINAL CD !!! i da popitam kvo da pravia ne namerih nikade crack ili neshto takova... PLs ako mojete pomognete 10x predvaritelno Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZGAN Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Programata ne trugva bez disk...trqbva da vkarash diska v CDrom-a ili v virtualniqt cdrom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raze Posted October 19, 2003 Author Share Posted October 19, 2003 mi to kato ne tragav bez disk za kvo togava sa ia slojili za download ????? neshto ne razbriram Link to comment Share on other sites More sharing options...
BrowseMan Posted October 20, 2003 Share Posted October 20, 2003 mi to kato ne tragav bez disk za kvo togava sa ia slojili za download ?????neshto ne razbriram Напъни си малко мозъка че да го разбереш написаното е пределно ясно. Ще ти го напиша и аз на кирилица. За да работи програмата иска да има СД в устройството, независими какво е то виртуално или реално. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.