Jump to content
BulForum.com

bye bye

vas90

Recommended Posts

Чао на всички след повече от година прекарана в този форум B) . Дано не съм оставил лошо впечатление .... не съм искал ;) . Дано форума съществува още дълго :lol: . Bye BYE.GIF

Неее, Васе ! Днес мислех, че си се базикал, но явно не си ... дано някога се върнеш :(

.:EDIT:. Никъде няма да ходи (надявам се), просто не иска да посещава форума ... не е трудно, нали ?

Да ве накъде тръгна? Или си достигнал едно време, в което ти омръзва и почва така да говориш. Надявам се да е това. А иначе сподели причината.

Чао на всички след повече от година прекарана в този форум B) . Дано не съм оставил лошо впечатление .... не съм искал ;) . Дано форума съществува още дълго :lol: . Bye BYE.GIF

bye..Лошо не си напраил,само дето ме вбесявахте 1 група критици и професори дет плюехте Реал въпреки,че малкото тук от Реал се държахме колегианло

иначе GL & HF :)

Чао dude.Не се познавахме с теб ама всичко най-хубаво

Ми чао майна :( ....кво да кажа друго весело прекарване извън виртуалния живот и тва е....а закво напускаш семейството? :bgrin: :lol:

Така, гледам, че имате голям интерес към vas90, ще кажа защо не иска да влиза. Не заминава никъде, просто му писна от форуми и за сега не иска да посещава този, но да се надяваме някой ден да се върне !

О, боже! Т'ва ли било? Ми аз като не ми се посещава този форум го забравям и.. ей така се сещам след месеци, че съществува! Ще се върне и още как :) Аз си мислех, че ще сменя Еврокома и щях да му кажа, че прави огромна грешка :D

Еми чао, vas90, на добър час, въпреки че ще се виждаме всеки ден в даскало! :woot

Чао пич ;) Сигурно неще да пише повече тука, за да не станат 2008 поста и ще дойде през 2007 година отново да пише тука (както са му и постовете ) :P малко тъпо звучи, ама има логика според мен :lol:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...