Jump to content
BulForum.com

Карта заклучена с PUK

Recommended Posts

Някой да знае как мога си отключа една карта без да и ЗНАМ PUK кода.Исках да слагам на една карта ПИН после е ко умотах и аз незнам и е заключих.Пък ся нямам кода та да е отключа.Вътре има мизерни пари и затва не ми се дава 6 лв на оператора да ми е оправят.Някой ако знае начин да казва ако не ще е хвърлям направо ;)

Някой да знае как мога си отключа една карта без да и ЗНАМ PUK кода.Исках да слагам на една карта ПИН после е ко умотах и аз незнам и е заключих.Пък ся нямам кода та да е отключа.Вътре има мизерни пари и затва не ми се дава 6 лв на оператора да ми е оправят.Някой ако знае начин да казва ако не ще е хвърлям направо ;)

Ами аз понеже отдавна съм само с М-Тел карти (не знам твоята каква е) и преди време имах подобен проблем...отидох в един от центровете на М-Тел и там ми я разблокираха за 1 минута без да ми искат нищо. Само че май трябваше да си пазиш последния ваучер с който си я зареждал. ;)

Да за Мтелска карта става въпрос но в сайта им пише че услугата струва 6 лева.Пък аз ваучерите с които зареждам ги хвърлям :bgrin:

trqbva samo da si kupish nov vaucher i si gotov. Ne za ko da sa tormozish :)

и как по-точно ще го зареди този ваучер като не може да включи телефона?

DrEvil не съм запознат с Мтел но по рекламите дават няколко начина на регистрация.Примерно при Глобул купуваш ваучер, звъниш от друг Глобулски телефон и ти презареждат ваучера на въпросната карта.При мтел незнам как е но предполагам е по подобен начин.

ПС. Тебе трябва да те разпитам едни работи относно правенето на ЛАН мрежа ;)

колкото и да приказваме няма смисъл. Отиваш в най-блозкия М-тел център, купуваш си един ваучер и им казваш да ти я оправят. Тва е положението.

И аз имах такъв проблем обаче не ми трябваше ваучер... отидох в център на М-тел казах им какво е станало и ми казаха да им дам 3 номера на които съм се обаждал... за 1 минута ми я разблокираха;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...