jozo Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Някой да знае как мога си отключа една карта без да и ЗНАМ PUK кода.Исках да слагам на една карта ПИН после е ко умотах и аз незнам и е заключих.Пък ся нямам кода та да е отключа.Вътре има мизерни пари и затва не ми се дава 6 лв на оператора да ми е оправят.Някой ако знае начин да казва ако не ще е хвърлям направо Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Някой да знае как мога си отключа една карта без да и ЗНАМ PUK кода.Исках да слагам на една карта ПИН после е ко умотах и аз незнам и е заключих.Пък ся нямам кода та да е отключа.Вътре има мизерни пари и затва не ми се дава 6 лв на оператора да ми е оправят.Някой ако знае начин да казва ако не ще е хвърлям направо Ами аз понеже отдавна съм само с М-Тел карти (не знам твоята каква е) и преди време имах подобен проблем...отидох в един от центровете на М-Тел и там ми я разблокираха за 1 минута без да ми искат нищо. Само че май трябваше да си пазиш последния ваучер с който си я зареждал. Link to comment Share on other sites More sharing options...
jozo Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 Да за Мтелска карта става въпрос но в сайта им пише че услугата струва 6 лева.Пък аз ваучерите с които зареждам ги хвърлям Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuTaH Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 trqbva samo da si kupish nov vaucher i si gotov. Ne za ko da sa tormozish Link to comment Share on other sites More sharing options...
member Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 trqbva samo da si kupish nov vaucher i si gotov. Ne za ko da sa tormozish и как по-точно ще го зареди този ваучер като не може да включи телефона? Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Иди при Стойчо и си вземи една студена "Девин" Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Зареждаш картата по интернет и отиваш с ваучера да ти я оправат Link to comment Share on other sites More sharing options...
DrEvil Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 С кой ваучер по точно трябва да отиде??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 DrEvil не съм запознат с Мтел но по рекламите дават няколко начина на регистрация.Примерно при Глобул купуваш ваучер, звъниш от друг Глобулски телефон и ти презареждат ваучера на въпросната карта.При мтел незнам как е но предполагам е по подобен начин. ПС. Тебе трябва да те разпитам едни работи относно правенето на ЛАН мрежа Link to comment Share on other sites More sharing options...
TuTaH Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 колкото и да приказваме няма смисъл. Отиваш в най-блозкия М-тел център, купуваш си един ваучер и им казваш да ти я оправят. Тва е положението. Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 И аз имах такъв проблем обаче не ми трябваше ваучер... отидох в център на М-тел казах им какво е станало и ми казаха да им дам 3 номера на които съм се обаждал... за 1 минута ми я разблокираха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.