GeorgiK Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Ot dosta vreme ne se biah zahvashtal s igrichki ama sled kato si namerih kultovia The Neverhood a vchera cial den cykah i vratnah Salammbo mi doide muzata da igraia pak quest-ove. Ta ako moje da mi preporachate neshtichko ama ako moje da e po-novo shtoto ot starata generacia sam igral pochti vsichko a ot novata kaji rechi 2-3 igri. Blagodaria vi predvaritelno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Prasko Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Sanitarium !!!!!!!! Igral sam q i tvarda 4e vtora takava igra nqma - fenomenalna atmosfera A kato se ima predvid 4e az ne sam fen na questovete tova si e dokazatelstvo 4e igrata kurti Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 19, 2003 Author Share Posted October 19, 2003 Blagodaria. Ne si parvia koito mi ia preporachva ta veche seriozno se zamisliam. Ot druga strana obache sam pred dilemata dali da ia svaliam sled kato edin priatel ia svalia. Samo deto negovoto shte otide niakade chak sled sedmica dve. Okie de tva si e moi problem v kraina smetka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 ако не си изиграл още Джаз и Фауст на български изиграй я Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Nax pod kakvo ime e taq igra i ima li q vaob6te v warez.ru Edit: izvinqvam se ... namerih s q malko zor ... no vinagi e nujno 4ovek da si go dade ... prosto search-nah "game bg" i prerovi4kah Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Jazz & Faust Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 19, 2003 Author Share Posted October 19, 2003 Da veche ia svaliam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Жороооооооооо ХЕЕЕЕЕЕЛЛПП!!! Какво да правя като слезна по моста в езерото и отида в стаята при радиото на "The Neverhood" . P.s: Хапни ТРИ пъти от гъбата и гледай колко време се урига тоя олигофрен :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 19, 2003 Author Share Posted October 19, 2003 Gybata koi ne ia znae ebati. Takaaam za The Neverhood. Otivash v kashtata kadeto pochvash. Dyrpash @oslednia ring-tova puska radioto. Posle se vrashtash dolu i karash zelenata kola. Stigash do miastoto deto ima edno drugo radio. Slushash muzikata i ia zapomniash. Otivash i namirash stanciata deto predava sashtata muzika na radioto deto e v jaltata kashta s antenata. Tova shte ti otvori diasnata vrata. Uspeh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 А бе тва за радиото ми е ясно.. аз още като започнах дръпнах всички въжета. Проблема е, че радиото е пуснато, а аз не мога да изляза от къщата. Save-ах там и излезнах. Кажи коя е станцията защото трябва да започвам отначало да играя . Не мога да излезна и да карам зелената кола и да чуя другата песен, та да я запомня. NO EXIT! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 19, 2003 Author Share Posted October 19, 2003 Tapanar varni radioto v izhodna pozicia i shte mojesh da izlizash. Posle chui melodiata varni se i opravi radioto. Pri men btw beshe niakade blizo do vtorata goliama razdelitelna cherta ama tva ne go gledai. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Аууу.. много мерси. Вече стигнах до един космически кораб от стъкло . И другият път като те попитам за нещо: 1. Денонощно кибича в mIRC. 2. Има си опция Personal Message. 3. Май така беше по-добре, защото може още някой друг (ЗАПАЛЕН ПО QUEST-ове) да е зацепил на същото място като мен Link to comment Share on other sites More sharing options...
JIS Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 abe da mu se nevidi ... kak da go instaliram toq The Neverhood ??? nali v na4aloto mi instalira DX3 ... i huu aide iz4akah si go posle se instalira i igrata (10mb) i kato e pusna mi pokazva onova dete na lunata i mi izliza ot igrata ae HELP sq! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MPABKATA_Z Posted October 19, 2003 Share Posted October 19, 2003 Къде е проблема. При мен даже не видях как се инсталира . Само давам Next и веднага се появи Finish. Супер бързо се инсталира. Папката ми е 5.12MB Играе се изцяло от диска. Затова съм на виртуално. Незнам къде е проблема. След "детето на луната" се показва "екипа" на The Neverhood и играта започва. Какво има толкова? Link to comment Share on other sites More sharing options...
THE_RAVEN Posted October 21, 2003 Share Posted October 21, 2003 Jazz&Faust nqkoj da q e pusnal? Kato dam "Nova igra" me izhvyrlq v winboze-a o_O help! Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 25, 2003 Author Share Posted October 25, 2003 Jazz and Faust ia puskam ne ami ia igraia ama e tolko tapa che niama nakade. Ia kajete neshto drugo che tva e dosta glupavo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Posted October 25, 2003 Share Posted October 25, 2003 Full Throttle ako ne siq igral.Kakto I CSI.Tva moje da e qko rasledvash ubistva i tempodobni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nax Posted October 26, 2003 Share Posted October 26, 2003 CSI не е лоша игра ма много лесна бе... само пет случая имаш и те кой от кой по-лесен ма иначе става за за 2-3 часа се изиграва незнам дали си струва свалянето на колко беше 2,3 диска? Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 26, 2003 Author Share Posted October 26, 2003 3CDs e. I az za tva se zamislih dosta. Sega si mislia da igraia Gabriel Knight3. No niakoi den moje i da ia probvam CSI. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaSlayer Posted October 27, 2003 Share Posted October 27, 2003 Gabriel Knight 3 е много яка игра (ама аз това вече съм ти го казвал). btw, тоя петък вече няма да забравя да ти я донеса. Иначе друга яка игра е Myst, ама тука има само Real Myst (който също е много добър). Гледам има и третата част, ама само първия диск, от общо четирите.... Но всъщност аз ги имам всичките, така че само да кажеш и мога да ти ги дам.... А CSI си е направо подигравка, погледната от страна на продължителност-степен на трудност-брой на дискове (ама на мен ми е прецакан третия диск). Друг интересен quest е Shadow of Destiny (ама на мен пак ми е прецакан диска). Ако ти се занимава можеш да я дръпнеш (1cd), та после да ми я запишеш и на мен Post Mortem също не е лош (от създателите на Syberia), тя е на 2 диска.... Има и още, но сега не мога да се сетя........ Малък едит: Относно Sanitarium и то първия диск: бина на мен ми даде така наречената cycle redundant check грешка и щях да хвана къра при положение, че го свалям с 4к. Обаче след един малък convert към iso с помощта на WinIso грешката бе отстранена и играта можеше да се инсталира. Това го казвам в случай, че още някой се е сблъскал с това (ако вече е казано се извинявам) Link to comment Share on other sites More sharing options...
RIPPER Posted October 27, 2003 Share Posted October 27, 2003 Tribva mi tip quest kato Syberia ako nikoi znae takav da mi kage 6te sam mu mnogo blagodaren. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GeorgiK Posted October 28, 2003 Author Share Posted October 28, 2003 Mitak neshto i az fanah kyra i fanah ta go svalih adasha GK3. Samo deto sega kato parvia lud kato mi varnaha diskovete i fanah da igraia Atlantis3:Beyond Atlantis2. I da ti kaja ne e chak tolkova losha. Osobeno kato se ima predvid che mi e vtoria quest ot parvo lice... Ama kakto varvia shte ia prevartia v blizkite 2-3 dena. Post Mortem mi zvuchi kato da mi donesesh v petak ako idvam. Shtoto nali znaesh v sabota izpit posleden ta shte si pomislia dali da sa viasna. Ama shte pisha kadeto triabva za tova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.