Ferante Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Не знам дали сте го открили този проблем, но прикачени файлове не могат да се изпращат на майл в Гмайл от поща в yahoo.com и tu-sofia.bg . Може да има и други..... На какво се дължи това? Проблема май е в Гооглето? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deniiiiiii Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 М не. Проблемът май е в теб. Току-що си пратих от мейла в Yahoo на Gmail атачнат файл - проблем няма. Gmail rox Edit отново : и с архиви нямам проблем Да...точно в това е проблемът - режат архивирани файлове и не само там, ами и на много други места го правят. Лошо е, че не ти дават никакво съобщение, че са резнали нещо, а просто писмото с прикачения файл не идва... wink.gif Дайте една причина поради която моите идват. Не е ли само със zip архиви тоя проблем? Опитай архивирани с друг архиватор... С *.zip, *.rar, *.tar.bz2 съм пробвала и пак си ги получава .. мхм Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Проблемът се дължи на изключително високата анти спам и анти вирус защита на г-майла, която не позволява получаване и изпращане на архиви, тъй като те са потенциално най-опасни. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 А няма ли начин да си намаля тази защита, за да мога да си получавам писмата?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Не! Просто не трябва да се изпращат архивирани файлове и не би трябвало да има проблеми. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Не! Просто не трябва да се изпращат архивирани файлове и не би трябвало да има проблеми. Да...точно в това е проблемът - режат архивирани файлове и не само там, ами и на много други места го правят. Лошо е, че не ти дават никакво съобщение, че са резнали нещо, а просто писмото с прикачения файл не идва... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 Не е ли само със zip архиви тоя проблем? Опитай архивирани с друг архиватор... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lukather Posted January 3, 2006 Share Posted January 3, 2006 аз правя така : преименувам си файла на .txt изпращам си го и после човека на който съм го пратил го преименува обратно на каквото там е бил и готово....действа безотказно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 4, 2006 Author Share Posted January 4, 2006 проблема не е с разширението .rar, тъй като от майла в хотмайл мога да изпратя архивни файлове в Гмайл.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted January 4, 2006 Share Posted January 4, 2006 проблема не е с разширението .rar, тъй като от майла в хотмайл мога да изпратя архивни файлове в Гмайл.... А би ли обяснил какъв е проблема? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ferante Posted January 4, 2006 Author Share Posted January 4, 2006 Проблема вече не съществува! Явно някой се е погрижил и е поработил върху него! Става дума че като се изпратеше майл от домейни yahoo и tu-sofia, излизаше следното съобщение: ----- The following addresses had permanent fatal errors ----- <******@gmail.com> (reason: 552 5.7.0 Illegal Attachment c28si2263072nfb) ----- Transcript of session follows ----- ... while talking to gmail-smtp-in.l.google.com.: >>> DATA <<< 552 5.7.0 Illegal Attachment c28si2263072nfb 554 5.0.0 Service unavailable това е съобщението, което ми връща на адрса от който е изпратено , но както казах проблема е разрешен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ack Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Абе нещо от събота не мога да вляза в gmail.Някой друг има ли същия проблем?!? Дава ми error code 700 и да съм пробвал след малко. И така два дни.A пък gtalk ми показва,че имам нов мейл... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teddy-King Posted May 14, 2006 Share Posted May 14, 2006 Няма проблеми с Gmail! Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 някой има ли проблем с POP3 на gmail-a? вчера изпратих едно писмо, то се е получило, но не мога да го изтегля през pop3 .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted January 11, 2007 Share Posted January 11, 2007 Няма проблеми.Thunderbird-а ми е нон стоп конектнат и си тегли пощата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
samkijot Posted January 12, 2007 Share Posted January 12, 2007 Няма проблеми.Thunderbird-а ми е нон стоп конектнат и си тегли пощата. ... ами и аз ползвам буревестника, но 2 писма с прикачени файлове към тях не ги е изтеглил. иначе тая сутрин са се дръпнали два бюлетина ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.