Jump to content
BulForum.com

Проблем с GMAIL

Ferante

Recommended Posts

Не знам дали сте го открили този проблем, но прикачени файлове не могат да се изпращат на майл в Гмайл от поща в yahoo.com и tu-sofia.bg . Може да има и други.....

На какво се дължи това? Проблема май е в Гооглето?

М не. Проблемът май е в теб. Току-що си пратих от мейла в Yahoo на Gmail атачнат файл - проблем няма.

Gmail rox :punk

Edit отново : и с архиви нямам проблем

Да...точно в това е проблемът - режат архивирани файлове и не само там, ами и на много други места го правят. Лошо е, че не ти дават никакво съобщение, че са резнали нещо, а просто писмото с прикачения файл не идва... wink.gif
Дайте една причина поради която моите идват.

Не е ли само със zip архиви тоя проблем? Опитай архивирани с друг архиватор...

С *.zip, *.rar, *.tar.bz2 съм пробвала и пак си ги получава .. мхм :unsure:

Проблемът се дължи на изключително високата анти спам и анти вирус защита на г-майла, която не позволява получаване и изпращане на архиви, тъй като те са потенциално най-опасни.

Не! Просто не трябва да се изпращат архивирани файлове и не би трябвало да има проблеми.

Да...точно в това е проблемът - режат архивирани файлове и не само там, ами и на много други места го правят. Лошо е, че не ти дават никакво съобщение, че са резнали нещо, а просто писмото с прикачения файл не идва... ;)

аз правя така : преименувам си файла на .txt изпращам си го и после човека на който съм го пратил го преименува обратно на каквото там е бил и готово....действа безотказно. :music

проблема не е с разширението .rar, тъй като от майла в хотмайл мога да изпратя архивни файлове в Гмайл....

А би ли обяснил какъв е проблема? :unsure:

Проблема вече не съществува! Явно някой се е погрижил и е поработил върху него!

Става дума че като се изпратеше майл от домейни yahoo и tu-sofia, излизаше следното съобщение:

----- The following addresses had permanent fatal errors -----

<******@gmail.com>

(reason: 552 5.7.0 Illegal Attachment c28si2263072nfb)

----- Transcript of session follows -----

... while talking to gmail-smtp-in.l.google.com.:

>>> DATA

<<< 552 5.7.0 Illegal Attachment c28si2263072nfb

554 5.0.0 Service unavailable

това е съобщението, което ми връща на адрса от който е изпратено , но както казах проблема е разрешен!

• 4 months later...

Абе нещо от събота не мога да вляза в gmail.Някой друг има ли същия проблем?!?

Дава ми error code 700 и да съм пробвал след малко. И така два дни.A пък gtalk ми показва,че имам нов мейл...

• 7 months later...
Няма проблеми.Thunderbird-а ми е нон стоп конектнат и си тегли пощата.

... ами и аз ползвам буревестника, но 2 писма с прикачени файлове към тях не ги е изтеглил. иначе тая сутрин са се дръпнали два бюлетина ...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...