Botev1912 Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 ако е 32 битова версия няма проблеми да сложиш този BG Phonetic. Ако даде access denied му дай run as administrator и ще стане Ето така се прави на EN преди да се логнеш влез в "...Language Options", натисни "Administrative", след това "Copy to reserved Accounts" и отметни двете квадратчета -> OK -> OK. Така ще промениш настройката по подразбиране за Log-On менюто Ето как се махат досадните събщения Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 А някой знае ли как да се върна към първата страница която се отваря с настройките.Доколкото ми се привидя отваря интернет страница.Рових из хисторито ,но ме връща на страница с която запазвам настройките и нищо повече.По-специално за шрифта ме интересува как да го направя "нечетлив" ,че тоя ми изкара очите,имаше такава опция при първото стартиране .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 е cleartype страницата е в MSN, но не знам точния линк, самата е с име runonce, разширението не помня Иначе ако говориш наистина за CLEARTYPE, спира се по следния начин: Tools>Internet Options>Advanced>Multimedia>Use ClearType for HTML Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 Снощи го намерих.Без cleartype е доста по-различно.Преди имах едни лилави отенъци около шрифта незнайно откъде появили се. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 еее, без клиър тайп, все едно съм пуснал файер фокс. Имам впредвид, вече съм свикнал яко с него и без него буквите си ми изглеждат доста грозни! А иначе за лилавото, не знам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
.Miro. Posted February 8, 2007 Share Posted February 8, 2007 prosto trqbva da si napravi6 wina originalen s http://87.97.195.27/phpbb/files/Download/p...n.2.Seconds.zip koeto stava to4no za 2 sec, svalq6 IE7 i drugi programi ,kato Windows Media Player 11 i Windows Defender i tn.Sa6to moje i da si upgradevate windowsa bez problem.Az sam s IE7 i mi xaresva dosta,no predpo4itam Mozill Firefox Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted February 8, 2007 Author Share Posted February 8, 2007 Малко да ъпдейтна темата.Днес сложих IE7 Final ,кракната естествено и на първо четене съм много доволен.Не успях да открия някои плугини ,предимно глезотиики ми лиспват,но не е болка за умиране като се има напредвид бързината му.Откъм скорост направо няма място за сравнение с лисицата,кърти отвсякъде.Сега го тествам дали е virus friendly ,което за мен е може би най-важното.FF там ми се струва най-сигурен за момента ,но сега ще видим как се представя billy7 и евентуално се разделяме с FF. 1. ИЕ7 се зарежда по-бързо от ФФ 2. Ако се сещаш за проблема преди време за запомнянето на паролите на новите версии и на двете (примерно си запаметил пасс в браузъра и влизаш в май спейс,ама се появява маска и ти знае пасс-а) при ФФ беше по-опасно, защото той автоматично поставя юзъра и пасс-а, а при ИЕ трябва да напишеш юзъра, за да се добави пасс-а Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Някой може ли да ми каже защо като търся в гугъл чрез Search Bar-а на ИЕ7 и търси в google.ru? Може ли да се оправи да е в ком или бг? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 1. ИЕ7 се зарежда по-бързо от ФФ2. Ако се сещаш за проблема преди време за запомнянето на паролите на новите версии и на двете (примерно си запаметил пасс в браузъра и влизаш в май спейс,ама се появява маска и ти знае пасс-а) при ФФ беше по-опасно, защото той автоматично поставя юзъра и пасс-а, а при ИЕ трябва да напишеш юзъра, за да се добави пасс-а зареждал по бьрзо чуваш ли се какво говориш Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Що пък да не се зарежда по-бързо? Не че съм проверявал, но ако нещата стояха по-друг начин, щях доста да се очудя. Gecko-то на мозилата е бая бавничко, а и все пак IE е част от самия windows и като такава се зарежда заедно с него още в самото начало! Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Що пък да не се зарежда по-бързо? Не че съм проверявал, но ако нещата стояха по-друг начин, щях доста да се очудя. Gecko-то на мозилата е бая бавничко, а и все пак IE е част от самия windows и като такава се зарежда заедно с него още в самото начало! говоря за фаиьрфокс ми пробваи да заредиш някои форум с ие7 и с фаиьрфокс а и щя усетиш кои е по бьрз Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Чети малко какво пишат хората. Има се предвид, че самата програма се зарежда по-бързо, което за браузър е важна характеристика. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Чети малко какво пишат хората. Има се предвид, че самата програма се зарежда по-бързо, което за браузър е важна характеристика. как така да се зарейда по бьрзо като го пуснеш ли?и с колко е по бьрз 0.00002ms ли че ако това е от значение фаиьрфокс а си има отделна програма за бьрзина Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Програма за бързина?! Какви са тия животни....По-добре замълчи, като не си запознат по някоя тема, никой не те кара да пишеш на сила. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iVAAN Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 7-цата на IE зарежда много по-бързо от FF. Имам предив първото зареждане - веднага след стартирането на операционната система. Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 Програма за бързина?! Какви са тия животни....По-добре замълчи, като не си запознат по някоя тема, никой не те кара да пишеш на сила. ти изобщо фаиьрфокс ползвал ли си някога а да си чувал за фаиьр туне за фаиьрфокс а не нали ми тогава недеи пиши глупости та попитах те в какьв смисьл е по бьрз ие7 от фаиьрфок и много ли ва топли че зарежда само пьрвият пьт и то при пускането като ви се иска да зареждате страниците с пьти по бавно стоите си с ие7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JDFU Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 1во - Ползвам ФФ от 4 години. 2ро - Обясних ти (а и не само аз) какво се има предвид под "по-бързо" 3то - Да, топли ни, че зарежда по-бързо. Теб като не те интересува защо изобщо се намесваш в дискусията? Link to comment Share on other sites More sharing options...
viiipeer_ Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 1во - Ползвам ФФ от 4 години.2ро - Обясних ти (а и не само аз) какво се има предвид под "по-бързо" 3то - Да, топли ни, че зарежда по-бързо. Теб като не те интересува защо изобщо се намесваш в дискусията? 4atka6 li ako naistina go polzva6 ot tolkova vreme nama6e da mi kazva6 kakvi gi govorq 4e imalo programama za barzinata na firefox ama kakto i da e stoite si s tapiq ie 7 firefox ruuuuuuuuuuuuuuuuulz pri tova pri ie 7 postoqnno polu4ava6 krapki za sigurnost i t.n Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 9, 2007 Share Posted February 9, 2007 След като го инсталирах първото нещо което направих беше да го ъпдейтна.Леко не позна броя на кръпките -инсталира се точно 1 критичен ъпдейт ,а останалото е буламач.Не виждам нищо лошо в това хората да си потдържат софтуера. Някои недостатъци които открих-Докато свалям с флаш гет не мога да отворя която и да е страница.При ФФ го няма този проблем и си браузвам из форума (примерно).Явно ИЕ7 не може да се задоволи с 4-5к които дърпа от гета.Единствения бъг който бие на око(поне аз който видях ) е това ,че favorite иконите в тоолбара(Links) се разместват и/или въобще изчезват като се заместват от иконката на ИЕ7. ФФ си остава дефолт браузър на машината ми до второ четене ЕДИТ:Забравих един голям плюс.Не знам на какъв принцип работи pop-up blocker-а ,но направо избива рибата.Там където ФФ се предава ИЕ държи фронта. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Хора имам проблем с Интернет Експлорера значи одавна наще му направиха нещо и сега кат изкам да зареда някоя страница и дава Cannot find search page и в никой сайт не мога да влезна та ако може да ми кажете къде да отида да ораа проблема ше съм ви много благодарен Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Хора имам проблем с Интернет Експлорера значи одавна наще му направиха нещо и сега кат изкам да зареда някоя страница и дава Cannot find search page и в никой сайт не мога да влезна та ако може да ми кажете къде да отида да ораа проблема ше съм ви много благодарен Провери се за вируси с поне 2 антивирусни и 2 антиспай програми. Тва в случай че с друг браузър отваряш страници без проблем. Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 еми да с мозилата и операта няма проблеми ся ще проверя и мерси Link to comment Share on other sites More sharing options...
DJ__Pa4o__ Posted July 31, 2007 Share Posted July 31, 2007 Значи не прочет точно за какво стаа въпрос,но проблема ти е валидейшъна просто свали този файл цък , то е малко рар фаил.Вътре има едно малко фаилче нз какъв вид е,но е достатъчно да го цъкнеш 2 пъти ,след това ОК и това е.Опитай пак да инсталираш програмата (и ако иска6 цялата версия ето ти я щрак ),би трявало да стане.То нз какъв др може да е проблема,но това е от мен. Охаа то преди бая време е минала тая тема ... nvm поне написах нещо в тоя форум Link to comment Share on other sites More sharing options...
HVB Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Хм вчера проверявах за спай уери вируси уж ги изчистих свалих си новата версия и пак нищо пише че не може да намери Search page ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
DELUXe Posted August 1, 2007 Share Posted August 1, 2007 Хм вчера проверявах за спай уери вируси уж ги изчистих свалих си новата версия и пак нищо пише че не може да намери Search page ... Има ли някаква вероятност да си използвал програма за заличаване на следите в интернет или нещо от сорта на proxy. Погледни да не ти е зададено да минава през proxy което не работи. Също така виж дали е позволено в firewall-a достъпа на IE. Поне за това се сещам сега. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.