mortal_dreams Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 ot kade moga da si svalq IE 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Albert Posted January 23, 2006 Share Posted January 23, 2006 ot www.kaldata.com ili ot jcxp ( mai taka beshe saita ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
midas Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 а какво правим като даде Validation Failure: Product Key Failed Validation още преди инсталацията Extract IE7-WindowsXP-x86-enu.exe with WinRAR (or anything that works) to a temporary directory.Open update\iecustom.dll in a hex editor. Navigate to hexadecimal offset 0x1034h(4148 decimal) and change 0F 95 to 0F 94. Save and execute update.exe. Enjoy. упс, тоя пост го бях пропуснал, сори.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zynth Posted February 11, 2006 Author Share Posted February 11, 2006 ами мен новата версия,която пусната на бетата ме кефи много,добавили са зуум, фейворитс са представени доста яко,иконите руулз Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted April 17, 2006 Share Posted April 17, 2006 Imam dobri novini ! eto vi go Internet Explorer 7 Webpage значи свалих си от тук новата бета 2 (от 20.03) и мога да кажа има някой доста удобни глезотийки държи се прилично и за сега прблеми не съм срещнал, инсталацията е стандартна без никакво верифициране (се пак е кракед ). много ми харесва опцията Quick Tabs (Ctrl+Q) предната бета не съм я пробвал, но съм я виждал и съм чувал как работи и определено има напредък П.П.: май има някъв проблем със сменянето на клавиатурните подредби чрез клавиатурата, ма ша го видим видях го - ебава само когато се маркира текст в пейдж бара П.П.3: и верно е по-бавен - почти като мозила е Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted April 19, 2006 Share Posted April 19, 2006 Tai kato e dobre da se tegli ot izto4nika... drapnah go toq explorer 7 ot mikrosoft oba4e iska validaciq.... nqkoi da kaje kade se namira onzi editor deto se spomenava po gore i nemoje li da tragne da se instalira bez da iska validaciq? Ama da obqsni bez termenologiq po prosti4ko za obiknovenniq user ili napravo da mi napi6e na email hote777@abv.bg ako mu se zanimava 4e me e qd kato izostavam taka s tehnologiqta.... Predvaritelno mersi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted April 20, 2006 Share Posted April 20, 2006 Tai kato e dobre da se tegli ot izto4nika... drapnah go toq explorer 7 ot mikrosoft oba4e iska validaciq.... nqkoi da kaje kade se namira onzi editor deto se spomenava po gore i nemoje li da tragne da se instalira bez da iska validaciq? Ama da obqsni bez termenologiq po prosti4ko za obiknovenniq user ili napravo da mi napi6e na email hote777@abv.bg ako mu se zanimava 4e me e qd kato izostavam taka s tehnologiqta.... Predvaritelno mersi все още е една истинска майкрософтска бета (шаренко, тежко и бъгъво). иначе идеята определно е добра. за пробата дръпни го от линка горе - работи си добре (кат за бета с горе изброените недостатъци)(имам предвид че не се счупва) не го препоръчвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Работи. Ама малко се забавя. Иначе, добре изпипано. Добавили са търсачка, която можеш да си настройваш, плюс табове. Напомня много на друг експлорер, ама не мога да разбера точно на кой. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Работи... a пробва ли да си изтриеш някое писмо в yahoo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted April 21, 2006 Share Posted April 21, 2006 Не ме сряскай така бе човек! Веднага скочих да проверя. Не се бави даже учудващо добре си ги трие. Иначе маханах пишинг филтъра, който ми се струва, че праща на майкрософт информация, къде ходиш, но не съм много сигурен. Някой може ли да ми каже за какво е този филтър и тествал ли е някакви други настройки на тази версия та да върви по бързо? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Сложих го, но шрифта на страниците ми се вижда малко странен, не е като преди Link to comment Share on other sites More sharing options...
nino77 Posted April 22, 2006 Share Posted April 22, 2006 Ми сложи отметка на класик меню и оттам настрой шрифта де. Какав ти е проблема лесно се решава... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted September 12, 2006 Share Posted September 12, 2006 можете да намерите build 5700 RC1 в локала. има инструкции за безпроблен инсталиране (кракнат е). първи впечатления: 1. подобрение в дизайна 2. най-после мога да сменям езиците безпроблемно 3. добавено е падащо меню за бързо търсене в табовете 4. скоростта на отваряне на страници е по-добра и таймаута е увеличен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 22, 2006 Share Posted October 22, 2006 не излезна ли вече финална версия? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 не излезна ли вече финална версия? Отдавна. Обаче за мен си е същото дърво като бета 3. Не намерих начин да разкарам тулбара от лентата на таб-бара, както и да разкарам всички икони от него. Освен това чета че имал доста проблеми с Javascript, въпреки, че наблюдавам някои подобрения при CSS-а. Отварянето на нов таб си остава тромаво (поне 1/2 секунда), но пък Quick tabs са убиец - пъргави са и бързо се сменят - това в FF ставаше с отделен плъгин. Таббара е прекалено голям. Пробвах FF 2.0 RC3 и ми хареса повече, освен това add-ons за ИЕ7 повечето са платени, поне хубавите, и т.н. Аз лично чакам FF 2.0 (който щял да излиза във вторник(утре) както четох). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 И как мога да инсталирам IE7 Final на пиратски windows Link to comment Share on other sites More sharing options...
abatt doom Posted October 23, 2006 Share Posted October 23, 2006 Ето това работи , безпроблемно на пиратски. Вече на 3 места го пуснах , ба4ка си ОК. http://rapidshare.de/files/37413888/IE7_fi...g_G4R.part1.rar и http://rapidshare.de/files/37413888/IE7_fi...g_G4R.part2.rar Само пред инсталацията се пуска REG файла и след това инстала. Иначе бих предпочел това Mozilla Firefox 2.0 излезнало е днес Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted October 24, 2006 Share Posted October 24, 2006 Файловете са изтрити. Иначе firefox final версия ли е Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 Файловете са изтрити. Иначе firefox final версия ли е Final е, и е супер според мен. Веднага минавам на нея. Доста сравнявах IE7 и FF2.0, и въпреки, че IE7 се опитва да имитира това, което вече знаем отдавна в FF, успехът им не е толкова впечатляващ, има доста неща, повечето дребни, които не ми харесват в IE7, особено в таббраузинга, и което в FF2 с 2-3 разширенийца всичко става муцка. В ерата на 1.0.7 версиите ползвах най-малко по 15 разширения, а сега - само 3 или 4. Само да видим колко начесто ще се появяват подверсийки на 2.0, при 1.5 имаше само 7 финални, да видим тука дали са си поиграли да няма много критични бъгове. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Heller12a Posted October 25, 2006 Share Posted October 25, 2006 бе пъргав е, ма тва че са го отделили от самото ядро (можете да го видите във виста) го прави по-бавен (явно се притесняват вече за секюритито ) => май и аз по някое време ша мина на ФФ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted November 14, 2006 Share Posted November 14, 2006 Дразни ме нещо в IE7. Отворете data.bg и натиснете горе линка за форум. Страницата се отворя в нов прозорец, а не в нов таб както е при firefox и опера. Е няма ли възможност да се оправи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sk8er Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Как се оправя фонт-а да е като стария??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
frodo Posted December 12, 2006 Share Posted December 12, 2006 Ето това работи , безпроблемно на пиратски. Вече на 3 места го пуснах , ба4ка си ОК. http://rapidshare.de/files/37413888/IE7_fi...g_G4R.part1.rar и http://rapidshare.de/files/37413888/IE7_fi...g_G4R.part2.rar Само пред инсталацията се пуска REG файла и след това инстала. Иначе бих предпочел това Mozilla Firefox 2.0 излезнало е днес тези файлчета са изтрити.ще може ли някой който ги има да ги качи на достъпно място? мерси предварително Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaZoR Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Малко да ъпдейтна темата.Днес сложих IE7 Final ,кракната естествено и на първо четене съм много доволен.Не успях да открия някои плугини ,предимно глезотиики ми лиспват,но не е болка за умиране като се има напредвид бързината му.Откъм скорост направо няма място за сравнение с лисицата,кърти отвсякъде.Сега го тествам дали е virus friendly ,което за мен е може би най-важното.FF там ми се струва най-сигурен за момента ,но сега ще видим как се представя billy7 и евентуално се разделяме с FF. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted February 7, 2007 Share Posted February 7, 2007 Малко да ъпдейтна темата.Днес сложих IE7 Final ,кракната естествено и на първо четене съм много доволен.Не успях да открия някои плугини ,предимно глезотиики ми лиспват,но не е болка за умиране като се има напредвид бързината му.Откъм скорост направо няма място за сравнение с лисицата,кърти отвсякъде.Сега го тествам дали е virus friendly ,което за мен е може би най-важното.FF там ми се струва най-сигурен за момента ,но сега ще видим как се представя billy7 и евентуално се разделяме с FF. Аз пък тоокущо инсталирах Windows Server Code name "Longhorn" beta2, който се о4аква да излезе към крач на годината, и от него пи6а. И тук е шкарана насраната кирилица, и проблема с BG в началото при логин го има , подефолт е на BG. ИЕ7 тука като 4е ли по-добре се дърви (кирилицата... имам предшид dyrji, .. къде е тва j... ). мове би ще стане както с ХР и Вин 2003 - като гледам в лонгхорна има нчкои неща, които не видчх във виста (по интерфейса), и сигурно отново Лонгхонр ще изпрешарша виста с поне един сървиз пак, както стана с 2003 . Разбира се това е сървър, и се очаква да не съвпадат виндовсите все пак. Абе лонгхорна очаквам да е стабилен отвсюкъде, и да е къртач и спрчмо Вистата. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.