Jump to content
BulForum.com

Internet Explorer 7 Beat

zynth

Recommended Posts

• Replies 77
  • Created
  • Last Reply
  • 2 weeks later...

а какво правим като даде Validation Failure: Product Key Failed Validation още преди инсталацията :)

Extract IE7-WindowsXP-x86-enu.exe with WinRAR (or anything that works) to a temporary directory.

Open update\iecustom.dll in a hex editor.

Navigate to hexadecimal offset 0x1034h(4148 decimal) and change 0F 95 to 0F 94.

Save and execute update.exe.

Enjoy.

упс, тоя пост го бях пропуснал, сори..

• 2 weeks later...

ами мен новата версия,която пусната на бетата ме кефи много,добавили са зуум,

фейворитс са представени доста яко,иконите руулз :)

• 2 months later...
Imam dobri novini ! eto vi go Internet Explorer 7 Webpage

значи свалих си от тук новата бета 2 (от 20.03) и мога да кажа има някой доста удобни глезотийки :D

държи се прилично и за сега прблеми не съм срещнал, инсталацията е стандартна без никакво верифициране (се пак е кракед ;) ). много ми харесва опцията Quick Tabs (Ctrl+Q)

предната бета не съм я пробвал, но съм я виждал и съм чувал как работи и определено има напредък

П.П.: май има някъв проблем със сменянето на клавиатурните подредби чрез клавиатурата, ма ша го видим :)

видях го - ебава само когато се маркира текст в пейдж бара :(

П.П.3: и верно е по-бавен - почти като мозила е :(

:confused Tai kato e dobre da se tegli ot izto4nika... drapnah go toq explorer 7 ot mikrosoft oba4e iska validaciq.... nqkoi da kaje kade se namira onzi editor deto se spomenava po gore i nemoje li da tragne da se instalira bez da iska validaciq? Ama da obqsni bez termenologiq po prosti4ko za obiknovenniq user ili napravo da mi napi6e na email hote777@abv.bg ako mu se zanimava 4e me e qd kato izostavam taka s tehnologiqta.... Predvaritelno mersi :devil

:confused Tai kato e dobre da se tegli ot izto4nika... drapnah go toq explorer 7 ot mikrosoft oba4e iska validaciq.... nqkoi da kaje kade se namira onzi editor deto se spomenava po gore i nemoje li da tragne da se instalira bez da iska validaciq? Ama da obqsni bez termenologiq po prosti4ko za obiknovenniq user ili napravo da mi napi6e na email hote777@abv.bg ako mu se zanimava 4e me e qd kato izostavam taka s tehnologiqta.... Predvaritelno mersi :devil

все още е една истинска майкрософтска бета (шаренко, тежко и бъгъво). иначе идеята определно е добра. за пробата дръпни го от линка горе - работи си добре (кат за бета с горе изброените недостатъци)(имам предвид че не се счупва)

не го препоръчвам

Работи. Ама малко се забавя. Иначе, добре изпипано. Добавили са търсачка, която можеш да си настройваш, плюс табове. Напомня много на друг експлорер, ама не мога да разбера точно на кой. :punk

Не ме сряскай така бе човек! :P Веднага скочих да проверя. Не се бави даже учудващо добре си ги трие. Иначе маханах пишинг филтъра, който ми се струва, че праща на майкрософт информация, къде ходиш, но не съм много сигурен. Някой може ли да ми каже за какво е този филтър и тествал ли е някакви други настройки на тази версия та да върви по бързо? :confused

• 4 months later...

можете да намерите build 5700 RC1 в локала. има инструкции за безпроблен инсталиране (кракнат е).

първи впечатления:

1. подобрение в дизайна

2. най-после мога да сменям езиците безпроблемно

3. добавено е падащо меню за бързо търсене в табовете

4. скоростта на отваряне на страници е по-добра и таймаута е увеличен

• 1 month later...
не излезна ли вече финална версия?

Отдавна.

Обаче за мен си е същото дърво като бета 3.

Не намерих начин да разкарам тулбара от лентата на таб-бара, както и да разкарам всички икони от него.

Освен това чета че имал доста проблеми с Javascript, въпреки, че наблюдавам някои подобрения при CSS-а. Отварянето на нов таб си остава тромаво (поне 1/2 секунда), но пък Quick tabs са убиец - пъргави са и бързо се сменят - това в FF ставаше с отделен плъгин.

Таббара е прекалено голям.

Пробвах FF 2.0 RC3 и ми хареса повече, освен това add-ons за ИЕ7 повечето са платени, поне хубавите, и т.н. Аз лично чакам FF 2.0 (който щял да излиза във вторник(утре) както четох).

Ето това работи , безпроблемно на пиратски. Вече на 3 места го пуснах , ба4ка си ОК.

http://rapidshare.de/files/37413888/IE7_fi...g_G4R.part1.rar

и

http://rapidshare.de/files/37413888/IE7_fi...g_G4R.part2.rar

Само пред инсталацията се пуска REG файла и след това инстала.

Иначе бих предпочел това Mozilla Firefox 2.0 излезнало е днес :)

Файловете са изтрити. Иначе firefox final версия ли е

Final е, и е супер според мен. Веднага минавам на нея.

Доста сравнявах IE7 и FF2.0, и въпреки, че IE7 се опитва да имитира това, което вече знаем отдавна в FF, успехът им не е толкова впечатляващ, има доста неща, повечето дребни, които не ми харесват в IE7, особено в таббраузинга, и което в FF2 с 2-3 разширенийца всичко става муцка. В ерата на 1.0.7 версиите ползвах най-малко по 15 разширения, а сега - само 3 или 4.

Само да видим колко начесто ще се появяват подверсийки на 2.0, при 1.5 имаше само 7 финални, да видим тука дали са си поиграли да няма много критични бъгове.

бе пъргав е, ма тва че са го отделили от самото ядро (можете да го видите във виста) го прави по-бавен (явно се притесняват вече за секюритито :) ) => май и аз по някое време ша мина на ФФ :)

• 3 weeks later...

Дразни ме нещо в IE7. Отворете data.bg и натиснете горе линка за форум. Страницата се отворя в нов прозорец, а не в нов таб както е при firefox и опера. Е няма ли възможност да се оправи?

• 4 weeks later...
Ето това работи , безпроблемно на пиратски. Вече на 3 места го пуснах , ба4ка си ОК.

http://rapidshare.de/files/37413888/IE7_fi...g_G4R.part1.rar

и

http://rapidshare.de/files/37413888/IE7_fi...g_G4R.part2.rar

Само пред инсталацията се пуска REG файла и след това инстала.

Иначе бих предпочел това Mozilla Firefox 2.0 излезнало е днес :)

тези файлчета са изтрити.ще може ли някой който ги има да ги качи на достъпно място?

мерси предварително

• 1 month later...

Малко да ъпдейтна темата.Днес сложих IE7 Final ,кракната естествено :) и на първо четене съм много доволен.Не успях да открия някои плугини ,предимно глезотиики ми лиспват,но не е болка за умиране като се има напредвид бързината му.Откъм скорост направо няма място за сравнение с лисицата,кърти отвсякъде.Сега го тествам дали е virus friendly :D ,което за мен е може би най-важното.FF там ми се струва най-сигурен за момента ,но сега ще видим как се представя billy7 и евентуално се разделяме с FF.

Малко да ъпдейтна темата.Днес сложих IE7 Final ,кракната естествено :) и на първо четене съм много доволен.Не успях да открия някои плугини ,предимно глезотиики ми лиспват,но не е болка за умиране като се има напредвид бързината му.Откъм скорост направо няма място за сравнение с лисицата,кърти отвсякъде.Сега го тествам дали е virus friendly :D ,което за мен е може би най-важното.FF там ми се струва най-сигурен за момента ,но сега ще видим как се представя billy7 и евентуално се разделяме с FF.

Аз пък тоокущо инсталирах Windows Server Code name "Longhorn" beta2, който се о4аква да излезе към крач на годината, и от него пи6а. И тук е шкарана насраната кирилица, и проблема с BG в началото при логин го има , подефолт е на BG.

ИЕ7 тука като 4е ли по-добре се дърви (кирилицата... имам предшид dyrji, .. къде е тва j... ).

мове би ще стане както с ХР и Вин 2003 - като гледам в лонгхорна има нчкои неща, които не видчх във виста (по интерфейса), и сигурно отново Лонгхонр ще изпрешарша виста с поне един сървиз пак, както стана с 2003 :) . Разбира се това е сървър, и се очаква да не съвпадат виндовсите все пак.

Абе лонгхорна очаквам да е стабилен отвсюкъде, и да е къртач и спрчмо Вистата.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...