Jump to content
BulForum.com

nVIDIA 6100 + 410 MCP

Recommended Posts

Здравейте,

Смятам скоро да направя ъпгрейд на машината към 64 бит-а обаче виждам много недостатъци на nForce3 250 чипсета и случайно попаднах на няколко решения включващи в себе си следните чипсети nVidia GeForce 6100 + nForce 410 MCP и искам да знам дали това е добро решение на първо време. Дали след време като му сложа друга видеокарта няма да имам проблеми и дали при overclock интегрираната видеокарта няма да ме спъва. Искам някакви мнения защото в нет-а намерих само един тест който показа че GeForce 6100 е доста близка до 6200 която спрямо FX 5200 са доста по-напред аз не играя много игри обаче държа на клок на процесора пък и от финансова страна не съм с големи възможности. За сега добро впечаление като цена и изпълнение ми направи ASROCK K8NF4G-SATA2 само където AMI BIOS-a никога не ми е харесвал и ми се е струвал ограничен :)

Абе горе-долу бива.Ама максималната шина която аз стигнах беше около 270 което е малко за мен при положение че процесора ми прави 2700+ стабилни.Няма и волтажи

Доста материал изчетох но никъде не се споменава за видеокартата как се държи и дали може да се клокне и колко ... и горе-долу на какво се равянва защото е далеч от 6200 по-скоро като точки е като 5200 64 битова ... някой ако има наблюдения по въпроса моля да спомене.

2rata mi ma6ina e s takova dano.316 6ina s Sempron 2800+ Kakto 6tete go gledaite ama tva dano me izkefi otsqkade.Estestveno na 290-300 6ina vgradenoto video dava artefakti.Ina4e ne e 4ak tolkova osakateno ot kam nastroiki.Kato cqlo- dobro dano i si zaslujava

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...