Lord_Gudo Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Здравейте, Смятам скоро да направя ъпгрейд на машината към 64 бит-а обаче виждам много недостатъци на nForce3 250 чипсета и случайно попаднах на няколко решения включващи в себе си следните чипсети nVidia GeForce 6100 + nForce 410 MCP и искам да знам дали това е добро решение на първо време. Дали след време като му сложа друга видеокарта няма да имам проблеми и дали при overclock интегрираната видеокарта няма да ме спъва. Искам някакви мнения защото в нет-а намерих само един тест който показа че GeForce 6100 е доста близка до 6200 която спрямо FX 5200 са доста по-напред аз не играя много игри обаче държа на клок на процесора пък и от финансова страна не съм с големи възможности. За сега добро впечаление като цена и изпълнение ми направи ASROCK K8NF4G-SATA2 само където AMI BIOS-a никога не ми е харесвал и ми се е струвал ограничен Link to comment Share on other sites More sharing options...
Backbone Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Абе горе-долу бива.Ама максималната шина която аз стигнах беше около 270 което е малко за мен при положение че процесора ми прави 2700+ стабилни.Няма и волтажи Link to comment Share on other sites More sharing options...
ko_petrov Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Виж тази тема може да ти даде отговори на доста въпроси! цък Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord_Gudo Posted January 3, 2006 Author Share Posted January 3, 2006 Доста материал изчетох но никъде не се споменава за видеокартата как се държи и дали може да се клокне и колко ... и горе-долу на какво се равянва защото е далеч от 6200 по-скоро като точки е като 5200 64 битова ... някой ако има наблюдения по въпроса моля да спомене. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MazataBG Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 2rata mi ma6ina e s takova dano.316 6ina s Sempron 2800+ Kakto 6tete go gledaite ama tva dano me izkefi otsqkade.Estestveno na 290-300 6ina vgradenoto video dava artefakti.Ina4e ne e 4ak tolkova osakateno ot kam nastroiki.Kato cqlo- dobro dano i si zaslujava Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.