lil_stenly Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 neznaino kak ot add/remove programs mi iz4ezva l2agent i nemoga da go remove. vikam sega 6te go reinstall (installaciqta e *.msi) , davam mu install i pi6e "another version of this product is already installed. installation of this version cannot continue. to configure or remove the existing version of this product , use add/remove programs on the control panel." e dobre de ama nali e nqma v control panel. sled tova davam dqsnoto kop4e i click-vam na repair i mi ispisva: This action is only valid for products that are currently installed. -tazi funkciq e vuzmojna samo za produkti koito ve4e sa installirani. e dobre nali po gore mi pi6e 4e ve4e ima installirana versiq. a kato dam dqsnoto kop4e i click-na uninstall mi dava yes ili no. cukam yes i mi izpisva purvoto suob6tenie . kvo da napravq??? ve4e neznam v4era si go ima6e ama avno nqkoi pak mi se e barnikal iz kompa . nqkvi idei ot kvo moje da e i kak da se opravi. a ako installna nai-novata veriq na windows installer tva 6a se opravili .imam windows xp pro sp2 . daje i da stane neznam otkude da si drupna nai-noviq windows installer offtopic: i molq bez vuprosi ot sorta "za6to ti e l2agent?" Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 1. Пиши на кирилица.. предполагам си българин.. пиши като такъв 2. Това няма нищо общо със windows installer-a, последната му версия е 3.0.1.. ако си ъпдейтвал скоро би трябвало да си с него. 3. Предполагам че като отидеш в program files ще си намериш l2agent-а.. или там където си го инсталирал в неговата папка ще има и uninstall.exe Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 2, 2006 Author Share Posted January 2, 2006 1. sorry za kirilicata ama imam malki pre4ki no 6te gi fix. 2. za windows installer ne sum mnogo suguren 4e e ot nego. 3. bi trqbvalo da go ima v program files ama neznam 6to ne e tam. (nqkoi go e delnal) -l2agent nqma uninstall exe (samo ot control panel ili ot win installer . neznam kak taka nqkoi go e delnal ot program files i remove-nal ot control panel-a 4e kato iskam da go reinstall-na i mi dava 4e go ima ve4e na computera. moje li da mikajete pone kak stava taq magiq. p.s. da vi e 4estita novata godina Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 "Тая" магия става когато инсталираш програма с моднат инсталатор.. в случая "windows installer", който си е оставил някакво знакче из регистрите и по него съди че програмата я имаш инсталирана, и не ти трябва втори път Ако наистина програма я няма там където си я инсталирал, намери някаква чистачка за регистри, и я пусни.. (work with registry е добра) Като си зачистиш регистрите, рестарт.. и пробвай пак Link to comment Share on other sites More sharing options...
lil_stenly Posted January 4, 2006 Author Share Posted January 4, 2006 ama are thanks CLOSE: Topic !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.