Jump to content
BulForum.com

Проблем със суб. на DVD-DiVx

Recommended Posts

Здравейте,занчи купих си двд на самсунг и като си пусна някой Divx филм и не излизат суб или се появяват ама некакви черти само. :angry1 :angry1 .Някой може ли да ми каже как да го оправя това или да ми даде програмка за слепяне на суб. в самия филм. Благодаря.

ами 1-во трябва името на филма и субтитрите да са ти с едно и също име т.е. film.avi и film.srt. въпреки че май някой плейъри можеш да си избираш субтитри и няма значение как си ги именува. някой плейъри могат да четат само определено разширение за субтитри. аз на моята приятелка бях записвал такива филми и й слагах субтитрите с разширение .srt и досега проблеми не е имала. това е с което мога да ти помогна аз :)

мерси но точно това правя и аз и str и sub и txt даже съм пробвал и не става излиза нещо като иероглифи :( нз защо така се получава

Доколкото мога да се сетя в сегашното ми състояние (след НГ) от допълнителните менюта в менюто за титрите, езика трябва да се направи от Auto или English на Cyrilic.

Доколкото мога да се сетя в сегашното ми състояние (след НГ) от допълнителните менюта в менюто за титрите, езика трябва да се направи от Auto или English на Cyrilic.

еее пич много много благодаря.Това било проблема аз до сега не се бях ровил в менюто на двд-то. :punk :punk :punk

• 1 year later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...