lex Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Здравейте,занчи купих си двд на самсунг и като си пусна някой Divx филм и не излизат суб или се появяват ама некакви черти само. .Някой може ли да ми каже как да го оправя това или да ми даде програмка за слепяне на суб. в самия филм. Благодаря. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stenli Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 ами 1-во трябва името на филма и субтитрите да са ти с едно и също име т.е. film.avi и film.srt. въпреки че май някой плейъри можеш да си избираш субтитри и няма значение как си ги именува. някой плейъри могат да четат само определено разширение за субтитри. аз на моята приятелка бях записвал такива филми и й слагах субтитрите с разширение .srt и досега проблеми не е имала. това е с което мога да ти помогна аз Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted January 1, 2006 Author Share Posted January 1, 2006 мерси но точно това правя и аз и str и sub и txt даже съм пробвал и не става излиза нещо като иероглифи нз защо така се получава Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky Luciano Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Доколкото мога да се сетя в сегашното ми състояние (след НГ) от допълнителните менюта в менюто за титрите, езика трябва да се направи от Auto или English на Cyrilic. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lex Posted January 1, 2006 Author Share Posted January 1, 2006 Доколкото мога да се сетя в сегашното ми състояние (след НГ) от допълнителните менюта в менюто за титрите, езика трябва да се направи от Auto или English на Cyrilic. еее пич много много благодаря.Това било проблема аз до сега не се бях ровил в менюто на двд-то. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mpoxa Posted January 24, 2007 Share Posted January 24, 2007 po dobre idi ot tam det si go kupil i im kaji da ti go opraviat procheti zakona na potrebitelia . imoje bi ti trea pre instalatcia na soft-ra Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.