Jump to content
BulForum.com

По случай празниците

the_mouse

Recommended Posts

Аз имам 40% айде 20-то си го заслужавам 100000000%. :bgrin: За другите 20 е виновна сестра ми, но добре че се разминах само с 20, а не с БАН. :)

Сега не моля да ми се намали уорна, нека си стои 40%, само да можеше модерейтед мода да ми го махнат или намалят... :)

Ехххххх мечтиииииииииии... :cry

Хах, аз пък ударих модератед моуд без капка уарн, дори:) Моя ще е доживотен:)

Кой може да се похвали друг са такова нещо:)

Нямал съм и идея, че толкова много хора са на модерейтед моде. Аз си имам 20% уарн от доста време и то за никаква обява в Buy/Sell :P . По-точно се намесих в една чужда, че "И аз купувам последен модел Сони Ериксон или Самсунг за 20-30 лева. Да е работещ и без дефекти" .

ПС Наистина щях да го купя

Здравейте, искам да ви питам, понеже познавам хора с бан тук, дали може да направите както през 2003 г амнистия на бановете, както тук

Най-много да ти лепнат и на теб един за тая тема... ;)

Тук е темата на благодаря на Dreamer затова, че ми махна 20то процента warn. Поздрави :punk

Ся като спомена и от мен благодарности към Dreamer че ми махна 20% незаслужен warn... :punk

Аз пък искам да благодаря на Dreamer за това че не ми сложи warn когато бях новобранец и пусках теми където ми паднеше и постояно му пълних личните съобщения с глупави въпроси а той ми отговаряше и благодарение на него все още нямам warn

И аз благодаря на някои админи и модери, че и аз когато новобранец ми бутнаха веднага 80% warn и по точно на килеринчо и veseo и двамата ми сложиха по 40%

И аз искам да благодаря на Dreamer ,че ми махна 20% warn ,които имах.. те си бяха незаслужени.

Ехххх, аз пак прецакан. :cry Защо поне не ми махнат цензурирания режим? Няма да се карам с никого, няма да пиша в темата за Ф1. Споко!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...