the_mouse Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Здравейте, искам да ви питам, понеже познавам хора с бан тук, дали може да направите както през 2003 г амнистия на бановете, както тук Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otli4nik Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 A moito 60% warn shte se mahnat li И аз тва питам Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Миналата година си е за миналата - няма всеки път да ви цепят басма Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Аз имам 40% айде 20-то си го заслужавам 100000000%. За другите 20 е виновна сестра ми, но добре че се разминах само с 20, а не с БАН. Сега не моля да ми се намали уорна, нека си стои 40%, само да можеше модерейтед мода да ми го махнат или намалят... Ехххххх мечтиииииииииии... Link to comment Share on other sites More sharing options...
maddrum Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Хах, аз пък ударих модератед моуд без капка уарн, дори Моя ще е доживотен Кой може да се похвали друг са такова нещо Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Нямал съм и идея, че толкова много хора са на модерейтед моде. Аз си имам 20% уарн от доста време и то за никаква обява в Buy/Sell . По-точно се намесих в една чужда, че "И аз купувам последен модел Сони Ериксон или Самсунг за 20-30 лева. Да е работещ и без дефекти" . ПС Наистина щях да го купя Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 2, 2006 Share Posted January 2, 2006 Здравейте, искам да ви питам, понеже познавам хора с бан тук, дали може да направите както през 2003 г амнистия на бановете, както тук Най-много да ти лепнат и на теб един за тая тема... Link to comment Share on other sites More sharing options...
b0r3d Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Тук е темата на благодаря на Dreamer затова, че ми махна 20то процента warn. Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasho_1989 Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Тук е темата на благодаря на Dreamer затова, че ми махна 20то процента warn. Поздрави Ех, що ли нямам и аз твоя късмет... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Тук е темата на благодаря на Dreamer затова, че ми махна 20то процента warn. Поздрави Ся като спомена и от мен благодарности към Dreamer че ми махна 20% незаслужен warn... Link to comment Share on other sites More sharing options...
James Bond Posted January 5, 2006 Share Posted January 5, 2006 Тук е темата на благодаря на Dreamer затова, че ми махна 20то процента warn. Поздрави И аз му благодаря Link to comment Share on other sites More sharing options...
redmadman Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 Аз пък искам да благодаря на Dreamer за това че не ми сложи warn когато бях новобранец и пусках теми където ми паднеше и постояно му пълних личните съобщения с глупави въпроси а той ми отговаряше и благодарение на него все още нямам warn Link to comment Share on other sites More sharing options...
danio Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 И аз благодаря на някои админи и модери, че и аз когато новобранец ми бутнаха веднага 80% warn и по точно на килеринчо и veseo и двамата ми сложиха по 40% Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 i az nqmam warn ama imam nqkolko preuprejdeniq Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted January 6, 2006 Share Posted January 6, 2006 И аз искам да благодаря на Dreamer ,че ми махна 20% warn ,които имах.. те си бяха незаслужени. Link to comment Share on other sites More sharing options...
evil_smith Posted January 7, 2006 Share Posted January 7, 2006 И аз искам да благодаря на Dreamer ,че ми махна 20% warn ,които имах.. те си бяха незаслужени. Ехххх, аз пак прецакан. Защо поне не ми махнат цензурирания режим? Няма да се карам с никого, няма да пиша в темата за Ф1. Споко! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.