Jump to content
BulForum.com

HITACHI-DVD-CAM

Recommended Posts

Здравейте!

Някой знае ли защо записан диск от тази камера, формат DVD-R не може да бъде разчетен от DVD устройството на компютъра. Искам да попитам дали е нужна някаква специална програма, която да променя формата на записа или програма, с която може да се гледат записаните дискове. DVD устройството не отчита наличието на диск и копютърът забива.

Благодаря много!

В какво точно се състои разликата между DVD-RAM и DVD-R, защото ми казаха, че не би трябвало да имам проблеми с разчитането на DVD-R. Какво ми трябва, за да гледам записите на компютъра?

В нета има практически неограничен брой места, откъдето човек може да прочете всичко. По темата - ето само едно от тях....а за DVD-RAM хората си пишат:

DVD-RAM has the best recording features but it is not compatible with most DVD-ROM drives and DVD-Video players. Think more of it as a removable hard disk. DVD-RAM is usually used in some DVD Recorders

Значи с 2 думи - супер си е, но няма гаранция че ще бъде прочетено с някои устройства. ;)

Извинявам се, но английският ми не е чак толкова добър. Преди да пусна темата се опитах да попрочета това-онова, но не успях да намеря конкретно решение. Последните записи са правени на DVD-R и пак не ги чете. Ако някой знае какво точно устройство или програма е нужно, ще му бъда много благодарна :)

.. а ДВД-то е ?

LG

Извинявам се, но английският ми не е чак толкова добър. Преди да пусна темата се опитах да попрочета това-онова, но не успях да намеря конкретно решение. Последните записи са правени на DVD-R и пак не ги чете. Ако някой знае какво точно устройство или програма е нужно, ще му бъда много благодарна :)

LG

Ми нямаше да е лошо да кажеш модела с тва ЛГ -хи4 не ми (си) помагаш , аз тва питах ама нейсе .... или ако не знаеш отде да видиш модела кажи кога си го купил ?

Ина4е те ЛГ -тата собствените си записи трудно 4етат , а ти искаш 4ужди :) :) ... шегувам се :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...