juji Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Здравейте! Някой знае ли защо записан диск от тази камера, формат DVD-R не може да бъде разчетен от DVD устройството на компютъра. Искам да попитам дали е нужна някаква специална програма, която да променя формата на записа или програма, с която може да се гледат записаните дискове. DVD устройството не отчита наличието на диск и копютърът забива. Благодаря много! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Tazi kamera pravi zapisi na DVD-RAM ...koi e kazal ,che DVD-to ti razchita takiva diskove? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 1, 2006 Author Share Posted January 1, 2006 В какво точно се състои разликата между DVD-RAM и DVD-R, защото ми казаха, че не би трябвало да имам проблеми с разчитането на DVD-R. Какво ми трябва, за да гледам записите на компютъра? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ATEL Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 LG DVDRW GSA-4167, Ram 5x, +R 16x, -R 16x, +RW 8x, -RW 6x, DVD 16x, CDRWR 48x32x48x Niakakvo takova DVD STavat i mnogo drugi modeli...potarasi v neta! ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Midex Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 В нета има практически неограничен брой места, откъдето човек може да прочете всичко. По темата - ето само едно от тях....а за DVD-RAM хората си пишат: DVD-RAM has the best recording features but it is not compatible with most DVD-ROM drives and DVD-Video players. Think more of it as a removable hard disk. DVD-RAM is usually used in some DVD Recorders Значи с 2 думи - супер си е, но няма гаранция че ще бъде прочетено с някои устройства. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Здравейте! DVD устройството не отчита .... .. а ДВД-то е ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 1, 2006 Author Share Posted January 1, 2006 Извинявам се, но английският ми не е чак толкова добър. Преди да пусна темата се опитах да попрочета това-онова, но не успях да намеря конкретно решение. Последните записи са правени на DVD-R и пак не ги чете. Ако някой знае какво точно устройство или програма е нужно, ще му бъда много благодарна .. а ДВД-то е ? LG Link to comment Share on other sites More sharing options...
Foxy Posted January 1, 2006 Share Posted January 1, 2006 Извинявам се, но английският ми не е чак толкова добър. Преди да пусна темата се опитах да попрочета това-онова, но не успях да намеря конкретно решение. Последните записи са правени на DVD-R и пак не ги чете. Ако някой знае какво точно устройство или програма е нужно, ще му бъда много благодарна LG Ми нямаше да е лошо да кажеш модела с тва ЛГ -хи4 не ми (си) помагаш , аз тва питах ама нейсе .... или ако не знаеш отде да видиш модела кажи кога си го купил ? Ина4е те ЛГ -тата собствените си записи трудно 4етат , а ти искаш 4ужди :) ... шегувам се Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted January 1, 2006 Author Share Posted January 1, 2006 Не зная какъв модел точно е. Май трябва да е това. Купувано е преди година и половина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.