Jump to content
BulForum.com

ЧНГ

James Bond

Recommended Posts

ЧНГ Народе! Да сте ми живи и здрави и нека тази година ви донесе много прекрасни мигове.

Животът не е цел, а път. Наслаждавайте се на гледката, а не на пътя напред..

• Replies 52
  • Created
  • Last Reply

Честита нова 2006 година :) Много усмиФки през цялата година и само моменти на веселие :) Живи, здрави и още по-корави ;)

йееееее

още една година изпратихме

пожелавам ви още мн години да посрещаме / изправщтаме

и купоните за нг да стават все по - по - ,

Еее хеееее Честита Нова Годинаааааа!Ахахахахах!

Кога съм го писал тва :blink: Нещо ми са губи :lol:

Кога съм го писал тва :blink: Нещо ми са губи :lol:

Не помниш ли бе :confused Ахахахахха.Мноо си бил "превъзбуден" ... а? :laughing: Ахахаххахахах.Оная кака ти е ... разкатала играта.Ахаххаххаххаха. :woot

Не помниш ли бе :confused Ахахахахха.Мноо си бил "превъзбуден" ... а? :laughing: Ахахаххахахах.Оная кака ти е ... разкатала играта.Ахаххаххаххаха. :woot

Абе идиот тва ти си го писал, аз по тва време си бях в леглото с оная :D мошеник. Аз тряяше да са сета, никой друг не пише ахахахахахах! на секи поуст :bgrin:

ЕДИТ: И не ми е кака, беше по-малка

Абе идиот тва ти си го писал, аз по тва време си бях в леглото с оная :D мошеник. Аз тряяше да са сета, никой друг не пише ахахахахахах! на секи поуст :bgrin:

ЕДИТ: И не ми е кака, беше по-малка

Ахахаххахаха :lol: :laughing: :woot По-малка ли беше???Ааааа...аз разбрах че е колкото Едо. :)

Ахахаххахаха :lol: :laughing: :woot По-малка ли беше???Ааааа...аз разбрах че е колкото Едо. :)

Не, 91 е. Ама ай стига поече офф :D

Ай ЧНГ на сички и за мноо о години... (Още съм на черешата - празненството продължава :bgrin: )

Шшшшш вижте кокло хора празниват неска РД...

Ч. Н. Г. на всички съфорумци (то и без това други не могат да ми видят пожеланието) желая ви много щастие любов късмет и най вече здраве и много по щастлива 2006 година

Aйде ЧНГ и от мене. :D Живи и здрави и повече незабравими и по-добри моменти.

Също и ЧИД на всички които имат имен ден днес. Да им е честито името и винаги да им носи късмет. :)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...