Jump to content
BulForum.com

2GB mailbox @hotmail.com Ето как...

peja

Recommended Posts

От Microsoft пускат бета на новата си поща, която включва 2гб място и куп други промени предимно интерфейсни. Какви са стъпките:

1: Копирате този адрес и го отваряте. Забележка: работи единствено с IE!

http://by101fd.bay101.hotmail.msn.com/cgi-bin/BetaOptIn?page=option&curmbox=00000000%2d0000%2d0000%2d0000%2d000000000001&a=b9a426ebd4880ad9d14db4b4c55a69f8bb8dea2282102422220030b2b6bb98c8

2: Ще трябва да напишите името и паролата си за да флезите. Или да се регистрирате ако нямате акаунт.

3: След като сте в пощата си от горе в ляво има червен бутон, които ви кани да станете потребител на "Windows Live Mail Beta". Натискате на него и пощата ви е с нов бял и интересен интерфейс както и с 2гб място.

На печелившите, честито :)

Samo da ti kaja che tova go ima 2GB ot dosta vreme . Parvi tova napraviha Google sas tiahnata G-mail poshta i sled tova dosta drugi (kakto i microsoft) napraviha tova. Az lichno bih si napravil poshta vav G-mail koiato sashto ima 2 GB ako ne veche i 5GB :)

Всички знаем за Gmail и колко място имат те. Тук става въпрос най-вече за хора, които си ползват хотмейл от години (а те не са малко) и биха искали да направят пощенската си кутия 2гб (която до момента е 250мб, а тези 2гб бяха при платен акаунт).

@charovni, след като си флезнал в пощенската си кутия копирай и пастни линка, който съм дал. Трябва да търсиш там където пише "Participate".

К'ви 250 мегабайта бе хора, аз до сега си бях с 2MB...

И след това пак съм си 2 MB...

:punk

абе хора, за кво са ви тея 2гб-ови пощи. хардовете ли ще си качвате кво ли :confused в момента имам поща в abv, която е 200мб и една в yahoo, която не знам колко е. да ви кажа преди като ми беше 8мб пощата в абв пак ми стигаха :rolleyes: за мен по важно е да си влизам бързо, а не да имам 87538953гб :music

Аз пък съм в гмаил от много време и то не само заради многото място което се увеличава постояно а най вече заради безплатното смс уведомяване за ново писмо а сега вие ми кажете друга поща която дава над 2 гб и безплатно смс известяване щото аз не се сещам за такава а вие??

Аз пък съм в гмаил от много време и то не само заради многото място което се увеличава постояно а най вече заради безплатното смс уведомяване за ново писмо а сега вие ми кажете друга поща която дава над 2 гб и безплатно смс известяване щото аз не се сещам за такава а вие??

ааа това смс уведомяване каде е че аз не съм го виждал

:punk

абе хора, за кво са ви тея 2гб-ови пощи. хардовете ли ще си качвате кво ли :confused в момента имам поща в abv, която е 200мб и една в yahoo, която не знам колко е. да ви кажа преди като ми беше 8мб пощата в абв пак ми стигаха :rolleyes: за мен по важно е да си влизам бързо, а не да имам 87538953гб :music

Виж ся, голяма част от кореспонденцията си я пазя в пощата.И да ти кажа, тия 2MB само със спам ми се запълват за две седмици, ако не си гледам пощата. 10-те MB на mail.bg са ми предостатъчни като място, не държа да ми става 100-200-2000 MB пощата, но 2...

нещо сънуваш май, или аз съм тотално сляп, защото не видях гоогле да имат смс известяване.

Ok слушаите внимателно няма да повтарям (във вашия случай четете)

Влизате си във пощата давате на settings след това fowarding and POP след това на настройките на fowarding има 2 кръкчета слагате точката на долното срещу което пише Forward a copy of incoming mail to

във полето срещу него пишете 35988*******@sms.mtel.net и воала вече получавате смс когато получите писмо ще ги получавате от номер 1111

Важно : 1 Не слагайте знака + преди 359

2 Трябва да сте абонат на мтел (поне преди беше така)

3 звездичките които съм сложил по горе в примера да се заменят със вашия номер (не че нямаше да се сетите сами ,но аз да кажа)

4 трябва да имате активирана услуга e-mail към смс ( или пък беше смс към e-mail не помня който знае да каже ) активира нето е безплатно само трябва да се обадите на оператор и те ще ви обяснят

5 но не по важност Извинявам се на автора на темата за оффтопика тъй като това въобще не е по темата но мисля че ще полезно за тези които не го знаят

Ok слушаите внимателно няма да повтарям (във вашия случай четете)

Влизате си във пощата давате на settings след това fowarding and POP след това на настройките на fowarding има 2 кръкчета слагате точката на долното срещу което пише Forward a copy of incoming mail to

във полето срещу него пишете 35988*******@sms.mtel.net и воала вече получавате смс когато получите писмо ще ги получавате от номер 1111

Важно : 1 Не слагайте знака + преди 359

2 Трябва да сте абонат на мтел (поне преди беше така)

3 звездичките които съм сложил по горе в примера да се заменят със вашия номер (не че нямаше да се сетите сами ,но аз да кажа)

4 трябва да имате активирана услуга e-mail към смс ( или пък беше смс към e-mail не помня който знае да каже ) активира нето е безплатно само трябва да се обадите на оператор и те ще ви обяснят

5 но не по важност Извинявам се на автора на темата за оффтопика тъй като това въобще не е по темата но мисля че ще полезно за тези които не го знаят

Откакто ползвам mail.bg има такава функция (и съм на Глобул). Топлата вода са я открили хиляди години преди да почнеш да ползваш е-майл със смс :ghost

6. Пий една чешмяна вода с маркуча B)

Ами сестра ми ползваше маил.бг и казваше че и иска пари за да получи смс от нея знам че не е безплатно

+ това съм написал как става активирането заради peja и lukather които имат вече пощи там а не за да ви карам да се регвате в гмаил но както и да е

след като приема че искам пощата ми д астане 2 гб в хотмайл - отново си влизам в старата поща със стария интерфеъс и няма никаква промяна! Да не би отново да се "дъни" майкрософската поща!

К'ви 250 мегабайта бе хора, аз до сега си бях с 2MB...

И след това пак съм си 2 MB...

Аммм да.. имам поща в Hotmail от 2000 година и още си е 2 МB. Как стават тия маймунджулъци не знам :)

Аммм да.. имам поща в Hotmail от 2000 година и още си е 2 МB. Как стават тия маймунджулъци не знам :)

Напиши си за адрес по местоживеене някакъв от твой приятел в америка. аз направих така и в момента имам 250mb в hotmail. стана след 1 месец чакане, но не съм първия, който си е увеличил пощата по този начин :)

Хубава работа, ама майкрософтска, тоест - ромска, направо циганска. Много смях ми вкарахте с тая тема за хотмайл и ходенето им по мъките за някакви 2 гигабайта... дето ще ги виждам, ама само ако съм ИЕ. Айде бе. И кво - 250 мегабайта дават ако си хамериканец, ако не си - 2 ти стигат. Мухахахаха - само така. Иначе току виж Бин Ладен им вкарал през гигабайтов акаунт на хотмайл една мегагигабайтова бомба и им сринал джамовете... хехехеххе... сааамо такааа - да го барат меча не-хамериканците. А вие правете гимнастики и се направете на маймуни за 2-та гигабайта на Бил, при положение, че хората вече над 2 дават при това без да ми казват какъв браузър да ползвам и къде да живея.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...