Jump to content
BulForum.com

Честит празник на Foxy, Executor_X_ и bd1

Jackson_Fan

Recommended Posts

Предлагам вместо да правим за всеки рожденник нова тема,направо всички пожелания да ги събираме в една тема

Е нека започна аз тогава...

Честито на Foxy, Executor_X_ и bd1

• 2 weeks later...

Идеята sux. Идеята да поздравиш някого с празника му е да му засвидетелстваш уважение. Като как ще стана това в една обща тема? За някои неща общите теми не са подходящи. Съвсем друг е въпроса, че тук има хора, които от нямане какво да правят пускат теми ЧРД за всеки листван в списъка на заглавната страница, дори и никога през живота си да не са разменили и думичка с този човек. Но всичко е въпрос на култура.

Специално за теб, NeSTa_86, един съвет:

На всеки му идват глупави идеи, но умните хора запазват тези идеи за себе си, а глупавите бързат да ги споделят на глас със всички. В това е разликата м/у умните и глупавите.

Оправих ти заглавието на темата - но ми е интересно дали познаваш някого от имащите рожден ден днес изобщо?! Или честитиш ей така по принцип... Ако е второто - да ти извадя справка за всички родени на днешния ден от ЕСГРАОН и да им се обадиш и да им честитиш лично, може би е спорт някакъв за теб честитенето...

И какво му е якото ;)

Ами кое му е якото да има тема за модинг или овърклок в раздел хардуеар?Няма яко,има рационално.

;)

Невиждам лошо в това да честитиш на случаен човек празник.На мен лично на нова година случаен човек ми честити новата година(небеше пиян) и ми стана много приятно.Лично аз намирам тоя начин(във форума) за поздравяване глуповат.Ако искаш понякакъв начин да засвидетелстваш уважението си,по-добър начин от това лично да го поздравиш няма!Иначе това,че някои хора си пускат теми от нямане на кво да правят(или просто за да трупат постове) си адски прав.

Да бе - и е рационално да честитиш рождения ден на абсолютно непознати? Ми тогава да ви извадя справката верно и почвайте наред - знаеш ли колко хора са родени днес?! Сравнението с другите общи теми е тъпо. Няма никаква връзка. Когато искаш да поздравиш някого - искаш да го поздравиш лично и персонално него. Това не става в обща тема. Тъпо е. Къде отива личното отношение? На кино отива... Но както казах - за вас май е по-важно да се честити, няма значение на кого и какво - важното е да се чеситити по принцип.

Не ми давай за пример Нова Година - Нова Година е общ празник - всеки честити на всеки настъпването на новата година, която, забележи, има навика да настъпва за всички едновреммено и общо. Рождения ден е нещо лично, един личен празник. Схващаш?

Да бе - и е рационално да честитиш рождения ден на абсолютно непознати? Ми тогава да ви извадя справката верно и почвайте наред - знаеш ли колко хора са родени днес?! Сравнението с другите общи теми е тъпо. Няма никаква връзка. Когато искаш да поздравиш някого - искаш да го поздравиш лично и персонално него. Това не става в обща тема. Тъпо е. Къде отива личното отношение? На кино отива... Но както казах - за вас май е по-важно да се честити, няма значение на кого и какво - важното е да се чеситити по принцип.

Ти само го каза "Когато искаш да поздравиш някого - искаш да го поздравиш лично и персонално него.".В някакъв форум не смятам,че е особено лично. ;) И без туй повече от 1/2 от темите от тоя род са с цел "правене на постове",така че не виждам какво лошо има да са на ендо място.

И какво като е личен празник.Някой ако ми честити рожденния ден дори и да не го познавам няма да му се разсърда ;) .Плюс това Нова годиан верно има навика да настъпва едновременно за всички ама няма навика да е еднаква за всички.Така че в известна степен пак си е личен празник.По твоята логика ако двама рожденника си честитят ропжденните дни без да се познават е същото сеедно да се поздравят за Нова година.Щото майките им имат навик да ги раждат на една дата. :)

Последните ми 2 поста могат да бъдат изтрит.И без туй е вече свършен факт,така че само развалят темата.И да -честито на рожденниците. :)

Виж какво - не ми се спори, само защото на теб ти се спори. Мисля, че е пределно ясно за какво говоря. Ако на теб не ти е - не мога да ти помогна. По твоята логика - изобщо да направим една тема в която да пишем всеки ден всички по едно:

Честит рожден ден на родените днес!

Щото всеки ден все някой има рожден ден. Много умна идея.

ov3rm4n, не са занимавай с глупости майна. само се нервиш, а смисъл никакъв. и аз мисля, че идеята е яко sux, ама не съм писал до ся щот ша ми лепнат някой warn, а пък и винаги ще се намери някой да се заяде :bgrin:

Айде честито на рождениците с малко закъснение ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...