Zingam Posted September 30, 2007 Share Posted September 30, 2007 Много лоши тия новобранци, ей! Пазете се тогава, защото съм бая непохватен пък до края на месеца смятам да се пробвам вече. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_jaa Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Пробвай се няма да сгрешиш .Ще видиш как ще се чувстваш след всяка тренировка.За разпускане е идеално. П.С. При Бони ли ще идваш да тренираш ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Щом не смяташ да се занимаваш сериозно - ходи при Вихрен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_jaa Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 AssassiN... Вихрен къде провежда тренировки .За пръв път го чувам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Турурум Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 Щом не смяташ да се занимаваш сериозно - ходи при Вихрен! Какво трябва да означава това? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted October 1, 2007 Share Posted October 1, 2007 И аз това се чудя? Сериозен съм, бре! И сега си тренирам 4-ри пъти седмично. Чудя се, дали ще мога да издържа 6х Ама стига съм приказвал, да не вземете да си помислите вече, че съм несериозен и само приказвам. П.С. При Бони ли ще идваш да тренираш xmas.gif ? Мисля да се пробвам първо в училището, защото ми е на 10 минути пеша, а на Лаута ще трябва да се мъкна с колата. Пък и там май почвате по-рано, а аз окъснявам от работа често. Ако не ме бива за Muay Thai, ще се запиша аеробика - там поне има лелки Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_jaa Posted October 6, 2007 Share Posted October 6, 2007 В кое училище се провеждат тренировки ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Турурум Posted October 23, 2007 Share Posted October 23, 2007 И аз това се чудя? Сериозен съм, бре! И сега си тренирам 4-ри пъти седмично. Чудя се, дали ще мога да издържа 6х Ама стига съм приказвал, да не вземете да си помислите вече, че съм несериозен и само приказвам.Мисля да се пробвам първо в училището, защото ми е на 10 минути пеша, а на Лаута ще трябва да се мъкна с колата. Пък и там май почвате по-рано, а аз окъснявам от работа често. Ако не ме бива за Muay Thai, ще се запиша аеробика - там поне има лелки Айде! Какво стана? Започна ли или да? Нещо впечатления туй-онуй няма ли да споделиш? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_jaa Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 МмМ.. разбрах, че ще има състезания по Мауй Тай на 10.11.07 (събота) и 11.11.07 (неделя) в Бургас.Има ли тука някой състезател ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Не я бях поглеждал тая тема скоро... Какво трябва да означава това? Имам предвид, че там тренировките са по-освободени, няма да те изгонят ако пропускаш, цари "дружеска" атмосфера и т.н. Поне така беше, когато аз тренирах там. В кое училище се провеждат тренировки ? В "Благоев", ако не се лъжа... Link to comment Share on other sites More sharing options...
smislenov Posted November 8, 2007 Share Posted November 8, 2007 Едит : От сънливост обърках темата Моля да бъда извинен! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Турурум Posted November 13, 2007 Share Posted November 13, 2007 Имам предвид, че там тренировките са по-освободени, няма да те изгонят ако пропускаш, цари "дружеска" атмосфера и т.н. Поне така беше, когато аз тренирах там. Може и да е верно. Не знам. Чувам обаче, че Вихрен вади повече и по-успешни състезатели от Бони. Това за мен означава, че там се тренира сериозно. Поне който иска. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Нормално е Вихрен да вади по-успешни състезатели от Бони, при полужение, че при Бони не се правят спаринги и състезетелите му (или по-голямата част от тях) не са ритали друго освен круша/щит. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Турурум Posted November 29, 2007 Share Posted November 29, 2007 Нормално е Вихрен да вади по-успешни състезатели от Бони, при полужение, че при Бони не се правят спаринги и състезетелите му (или по-голямата част от тях) не са ритали друго освен круша/щит. Хе! Че какъв е тоя Муай Тай без спаринги? Честно казано съм учуден. Когато аз тренирах при Бони, си скъсвахме г*****те от спаринги. Какво се е променило сега? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tony_jaa Posted December 23, 2007 Share Posted December 23, 2007 Raging Fire .. ти от къде имаш сведения бе, приятелю.Аз мога да ти кажа, че в момента тренирам при него и знам на какви обстоятелства сме, и как се провеждат тренировките.Да, спаринг се прави ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raging Fire Posted December 24, 2007 Share Posted December 24, 2007 Raging Fire .. ти от къде имаш сведения бе, приятелю.Аз мога да ти кажа, че в момента тренирам при него и знам на какви обстоятелства сме, и как се провеждат тренировките.Да, спаринг се прави ! От коментара ти разбирам, че не си му бил ученик, а просто някой твой приятел ти се е оплакал.И може би не му харесва нещо друго, и затова си търси причината в тренировките.Ако е дошъл да тренира за 1-2 месеца естествено е ,че спаринг няма да прави, тъй като все още техника не знае.Така че коментарът ти е излишен ! Да, държа да се коригирам. Спарингите явно ги правите по-опитните. Просто за престоя ми в залата не бях видял някой да играе . Извинявам се- при Бони спаринг се прави. Успех с тренировките на всички и весели празници. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEO_DDT Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 Абе някой знае ли къде в София се тренира Муай-тай? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 В софия муай тай няма. Link to comment Share on other sites More sharing options...
harmonika Posted July 5, 2008 Share Posted July 5, 2008 В ЦСКА има кик-бокс и един от инструкторите показва МТ. Казва се Киро Пенджуров(почти всяко лято ходи в Тайланд) и това се доближава най-близко до МТ в София. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandyr Posted August 31, 2008 Share Posted August 31, 2008 Някой може ли да ми даде някакви кординати/телефони къде мога да се запиша да тренирам? Link to comment Share on other sites More sharing options...
poznai Posted September 4, 2008 Share Posted September 4, 2008 от 4 страници тема така ли не видя координати???? Link to comment Share on other sites More sharing options...
afd Posted October 15, 2008 Share Posted October 15, 2008 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
afsjr Posted January 17, 2009 Share Posted January 17, 2009 Някаква информация за Леон Комба ? Знам,че е някъде в кичука(къде по-точно),колко е таксата,как се провеждат тренировките,какво имат в залата (чували,лапи,фитнес уреди...) ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
sake1 Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 залата им е страхотно има няколко чувала ринг фитнес баня с топла вода таксатае 30 лева тренировките са в 19-пон ср пет и 18.30 - вт четв залата е в клуба на бсп в кичука Link to comment Share on other sites More sharing options...
afsjr Posted January 18, 2009 Share Posted January 18, 2009 Мерси. От центъра евентуално с какъв транспорт може да се стигне и ползването на фитнеса влиза ли в таксата ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.