Jump to content
BulForum.com

Муай Тай

UzITo

Recommended Posts

Да питам,по принцип в муай тай има форми (кати) ,нали ? В българските клубове по муай тай учат ли се и формите,или се тренира само спаринговата част на стила ? И имената на ударите на тайландски ли ги учите ? Просто информативно питам.

• Replies 153
  • Created
  • Last Reply

А тези бинтове, шорти, ръкавици и гума за уста колко пари излизат горе долу. Да си правя сметка, защото искам да започна да тренирам от есента.

А носа ще ми чупите ли ? В такъв случай няма да се захващам.

Ще го счупят пич.С всяко бойно изкуство е така.На първата тренировка това е първият тест който трябва да издържиш.Питат те дали искаш,ако не искаш не те пускат на тренировки :inqn

А тези бинтове, шорти, ръкавици и гума за уста колко пари излизат горе долу. Да си правя сметка, защото искам да започна да тренирам от есента.

А носа ще ми чупите ли ? В такъв случай няма да се захващам.

Ми зависи. Ако си пазиш главата, няма да ти счупят носа. За краткия период, през който съм тренирал в тая зала, имаше 2 счупени носа, единия от които беше моя. Ама не е болка за умиране ;) Ако един счупен нос би те отказал, наистина недей да почваш, предвид, че МТ е един от най-твърдите стилове.

BTW като идвах казахте че от есента може да се преместите в друга зала.Ако това стане преди септември ще съм ви благодарен да го споделите тук ,защото смятам от другия месец да почна при вас.И още нещо ,като ходих да погледна всички бяха много дружелюбни така че всеки който има интерес го призовавам направо да отиде да види в "Св. св. Кирил и Методий" тренировките и условията.

• 2 weeks later...

От всички клипове които изгледах в интернет МТ ме заинтригува най-много и мисля да започвам да тренирам кажете само има ли място за толупи и дървари като мене щото съм в доста лошо състояние в момента не се плаша от бой стига да не си докарам мозъчно сътресение. А кога ще започват пак тренировките и евентуално ще се сменя ли залата (уча в благоев и ми е удобно там)

Бахахахахахахаха толупи и дървари!

Има ве! Още по-добре, че не се плашиш от бой ;)

От първи септември се подновяват тренировките, залата, дните и часовете си остават същите.

Искам да попитам колко горе долу излизат едни сносни бинтове и ръкавици, а и имате ли там някакви боксови круши - колко и какви?

Не знам колко излизат едни "сносни" (???) бинтове и ръкавици - питай в Люлю. Чували все още няма, но за това пък има новаци :D

Може ли някой да ми каже от кой Септември се подновяват тренировките,понеже искам да се запиша па ми казаха че за Август били временно прекратени

Дано утре се видим ,аз лично имам желание да изгледам една тренировка и следващия път да се запиша.Вече идвах веднъж ама нямах време да погледам.Та нали няма да е проблем да покибича 15-на минути при вас?

Няма, заповядай.

Заповаядай.

Ае ти да не си оберкелнер бе? Какво си заповтарял заповядай та заповядай.

Гледам и треньора ви страшен го дава на снимката. Най им се кефя на такива. :lol:

ieeeeeeeeeeeeeeeee kolko silni ima tuka 4ak mi istriha posta 6toto razbira6 li govora istini i horata tova gi drazniiiiii oba4e az zabravih 4e vie ste nai golemite virtualni pokemon boici nali taka !!!! ako pitate men pove4e pot na trenirovki po malko umstveni usiliq tuk i bez tova mozacite sa vi stanali pehtiq ot tiq komputri !!!!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...