Legop4o Posted March 4, 2006 Share Posted March 4, 2006 Може да разгледаш и тази тема. Тренировки в Пловдив има вторник и четвъртък, от 19.30 и събота от 13.30 на бул. Марица 104. Треньорът се казва Вихрен и доколкото ми казаха бил пич За таксата обаче не знам, сори... Поздрави Link to comment Share on other sites More sharing options...
snatch Posted March 13, 2006 Share Posted March 13, 2006 . Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Веднага мога да ти дам един съвет - повече тренировки. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AssassiN Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 На самите тренировки ще се разтегнеш най-бързо. Няма какво да се притесняваш. Колкото можеш да разтегнеш - толкова. Да не си мислише, че всички там правят шпагат? А Вихрен е супер пич, казвам ти го от личен опит! Направо се записвай! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 А Вихрен е супер пич, казвам ти го от личен опит! Направо се записвай! Аха, тъкмо ще се запознаем Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Аха, тъкмо ще се запознаем Ти тренираш ли там? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Legop4o Posted March 14, 2006 Share Posted March 14, 2006 Ти тренираш ли там? Още не... Обаче може би си виждал една Маргарита, тя ме нави да се записвам Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 Неска ми беше втората тренировка...Много се зарибих Ся ше демонстрирам разни кикове, по разни хора... Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 А моите тренировки се отлагат за неопределен период заради травма на ходилото,която сам си причиних пред 3 месеца,а преди няколко дни си изпуснах едно чекмедже,пълно с инструменти.И не ми се рискува да си направя костите на кайма.Ама ми се искаа и енергия имам бол Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 16, 2006 Share Posted March 16, 2006 велвет, това не ти пречи, бе, аз редовно си ходя със сини крака... просто ще направиш по-лека тренировка А, ти, Earthwalker, тепърва ще учиш как да риташ Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted March 17, 2006 Share Posted March 17, 2006 То ако ставаше въпрос за синини,щеше да е пей сърце.Но аз бях пукнал едни костици на ходилото и не ми се ще да слагам гипс Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted March 18, 2006 Share Posted March 18, 2006 А, ти, Earthwalker, тепърва ще учиш как да риташ Хаха , знам бе човек....Аз да си кажа просто...Ако става въпрос ми е ебати зора да балансирам на пръсти, пък камо ли да трябва да ритна някой... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 На самите тренировки ще се разтегнеш най-бързо. Няма какво да се притесняваш. Колкото можеш да разтегнеш - толкова. Да не си мислише, че всички там правят шпагат? без пълен женски и пълен мъжки пак може да се рита на ниво собствена глава или дори повече,но удара е инерционен и нечист. трудното е да се направи бавно удара(тоест да се опише ) а иначе разтягането на самите тренировки никога не е достатъчно.винаги трябва и вкъщи поне два часа само разтягане.има такива дето тренират с години и разчитат на разтягането на тренировките и са дооста далече от шпагата поне според мен гъвкавостта в бойни изкуство в което краката са важни е от изключително значение Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortal_dreams Posted March 20, 2006 Share Posted March 20, 2006 az pak ne moga nito jenski nito majki 6pagat smisal ostavat mi kam 5 pedi O.o ot zemqta ili po malko ama ne mi puka tyva deto kaza 4e bil ne 4ist udara nqma ni6tu takova az sam mnogo raztegnat v takav smisal za ritnici makar 4e 6pagat ne moga nzm kak to4no da go obqsnq ama mava6itata v glavata sa mi ubiistveni edin pi4 go napravih knock dawn(nzm dali taka se pi6e i ne me interesuva) no na edno sastezanie napravo v parviq rund go izdebnah i tako go 4atnah pi4a padna i be6e glava po visok ot men O.o a az sam 183-4 sm Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 е да ама си свикнал да риташ,да не мислиш че всеки който почва и е дървен мое да рита по високо от ребрата а как прайш ороши кагато кат си на 5 педи? Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Eazy-E, ти какво тренираше? Май нещо японско беше, че като те гледам какъв си философ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 тренирах сериозно тенис на маса,и от време на време ходих на киокушин ,но нямах време за два спорта важното е че и мъжки и женски шпагат си ги правих напълно додолу и не обяснявайте че тва не е от значение при ритниците Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 Че е важно - няма спор, но далеч не е най-важното И аз не мога да правя шпагат, но мога да направя раундхаус на нивото на моята глава или малко по-високо пък ти си ги прави бавно и без сила, а мен ме остави да си ритам, както си знам Link to comment Share on other sites More sharing options...
EazY-E Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 а тук тъкмо за тва да питам.значи аз тръгнах пак да се разтягам и до месец пак ше съм додолу на шпагат ама кво да правя за сила.значи клек и изправяне с мае гери мисля че помага.клекове,подскоци,много повторения,ама ако моеш да кажеш нещо специфично което да повиши силата и експлозивността на ритането смятам скоро пак да почна киокушин но тоя път сериозно и ше ми тряят мощни ритници пп.раундхаус кик кво се явява.маваши гери или оширу маваши гери Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 21, 2006 Share Posted March 21, 2006 не знам японските наименования иначе за сила и експлозивност тренирай на щит или чувал, по много, бързо, мощно... и след време ще видиш резултата Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Earthwalker, snatch, нищо не казвате за тренировките - как е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThE_UfO Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Ядат тупалки от Вихрен и това е Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Earthwalker, snatch, нищо не казвате за тренировките - как е? Еми аз съм много доволен!Много добре ми се отразяват, пък и много се кефя!Зарибих се доста, ама ще видим...ако някой ми счупи коляното, ентусиазма ще ми премине..някакси... Рано ни е да ядем топалки от Вихрен...виж от Илия е друг въпрос Link to comment Share on other sites More sharing options...
VeGor Posted March 24, 2006 Share Posted March 24, 2006 Баш пък от Илийката няма какво да се оплакваш Ще те призная ако издържиш това, на което ме подложи мен в четвъртък така че... пък е и за ваше добро, така че спокоино. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earthwalker Posted March 25, 2006 Share Posted March 25, 2006 CoprophiliacInMe аз имам въпрос!Защо всички казват на Вихрен Сенсей, при положение, че Сенсей е учител на японски, а пък Муай Тай е тайландско бойно изкуство и няма нищо общо с Япония? А и още едно питане...на Вихрен титлата Кру ли е? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.