Zingam Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 И да не е, тук и сега са му мястото и времето! Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Не знам какво точно разбирате под "ИСТИНСКИ МЪЖ" и едва ли аз ще успея да дам най-точното определение, но за мен това трябва да е човек, който проявява уважение към личността на една жена, да зачита мнението й дори и когато не е съгласен, да не потъпква достойнството й и да не се прави на мъжкар, да е чувствително същество и да умее да си признава,когато е сгрешил PEACE!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Не знам какво точно разбирате под "ИСТИНСКИ МЪЖ" и едва ли аз ще успея да дам най-точното определение, но за мен това трябва да е човек, който проявява уважение към личността на една жена, да зачита мнението й дори и когато не е съгласен, да не потъпква достойнството й и да не се прави на мъжкар, да е чувствително същество и да умее да си признава,когато е сгрешил PEACE!!!!!!! лека поправка-мъж,говорим за мъж,не за жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Говорим за мъж, не за домашен любимец Link to comment Share on other sites More sharing options...
chelsea Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Ако щете вярвайте такова създание съществува! Ама ще си го запазя само за мен И не е някво мекотело или плужек както ви звучи Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 Остава да се надяваме че с тази нежна душевност и това меко сърце няма да го объркат някъде в тъмното и да си остане вечно твой Link to comment Share on other sites More sharing options...
velvet_underground Posted February 21, 2006 Share Posted February 21, 2006 или вечно негов/на онзи,който го е объркал в тъмното/.Хахах Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 Не знам какво точно разбирате под "ИСТИНСКИ МЪЖ" и едва ли аз ще успея да дам най-точното определение, но за мен това трябва да е човек, който проявява уважение към личността на една жена, да зачита мнението й дори и когато не е съгласен, да не потъпква достойнството й и да не се прави на мъжкар, да е чувствително същество и да умее да си признава,когато е сгрешил Нека анализирам - демек той си плюе на достойнстовото понеже винаги е съгласен с жената, но пък зачита нейното. А под сгрешил доколкото разбирам авторката се има в предвид когато мнението му се различава от единственото вярно - нейното. Демек искаш мъж, който няма собствено мнение, за него единствената права си ти. Твоято същество не е мекотело - те са волни, плуват си свободно в морето. Твоето според мен е земен червей. Като отговор цитирам това: Неотдавна бил открит магазин, в който жените можели да си изберат и да си купят мъж. На входа висяла табела с правилата на работа на магазина със следното съдържание: 1. Вие можете да посетите този магазин САМО ВЕДНЪЖ. 2. В магазина има 6 етажа, като качеството на мъжете се повишава с увеличаването на броя на етажите. 3. Можете да си избирате мъж, от който и да е етаж и да се качвате на по-горен етаж. 4. Не се разрешава връщането на по-долен етаж. Една жена решила да посети същият този „Магазин за мъже", за да си намери половинка. След като прочела на входа на първия етаж табелата: „Мъже, които имат работа" – тя веднага се качила на втория етаж. Табелата на втория етаж гласяла: „Мъже, които имат работа и обичат децата". Жената отишла на третия. Там имало надпис: „Мъже с работа, обичащи деца и необикновенно красиви". „Божичко!" – зарадвала се жената, но все пак се качила на четвъртия етаж. Там висляла табела: „Мъже с работа, които обичат деца, ослепително красиви и помагащи вкъщи". - Невероятно! – възкликнала жената – Много ми е трудно да устоя! Но, произнасяйки това, тя все пак се качила на петия етаж. Надписът там бил: „Мъже, имащи работа, обичащи децата, с ослепителна красота, помагащи вкъщи и много романтични". На жената много и се приискало да остане на този етаж и да си избере половинка, но все пак, се преборила с чувствата си си и се качила на последния етаж. И на този етаж прочела надпис със следното съдържание: „Вие сте посетителка № 31 456 012, тук няма мъже, този етаж съществува само за да докаже за пореден път, че е невъзможно да се угоди на една жена. Благодарим ви, че посетихте нашия магазин! А точно срещу този магазин бил открит" Магазин за жени". На първия етаж се предлагали жени, които обичат да правят секс. На втория – богати жени, обичащи да правят секс. А от третия до шестия етаж ДОСЕГА НИКОЙ НИКОГА НЕ СЕ Е КАЧВАЛ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 хахах много смях е това. Сетих се за едни, които покриват всички 22т. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyBlue Posted February 22, 2006 Share Posted February 22, 2006 "истински " мъже - много , но мъж "на място" трудно се намира /хич не ги свърта горките/:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 В този смисъл, в който си го употребила, Lady Blue, "мъжът на място" е против природата на мъжа изобщо. Ако всичко ставаше според волята на майките хоАата щяха все още да са маймуни в Африка. Всичко е тръгнало оттам, че Човекът пътува, търси и не се свърта на едно място, а това не е в природата на майките. Link to comment Share on other sites More sharing options...
EuRoNimouS Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 Нека анализирам - демек той си плюе на достойнстовото понеже винаги е съгласен с жената, но пък зачита нейното. А под сгрешил доколкото разбирам авторката се има в предвид когато мнението му се различава от единственото вярно - нейното. Демек искаш мъж, който няма собствено мнение, за него единствената права си ти. Твоято същество не е мекотело - те са волни, плуват си свободно в морето. Твоето според мен е земен червей. 1.Има разлика между "съгласие" с нечие мнение и "зачитане". 2.Никъде не прочетох да пише,че няма собствено мнение,а след като не е съгласен с чуждото,поне да го зачита и " да не потъпква чуждото достойнство".Пример: аз "мразя" скорпионите,но зачитам правото ти да използваш наименованието им за свой ник(каквато и зодия да си),тъй като имаш не по-малко права от мен,да видим ще зачетеш ли ти моето ... 3.За мен единствено един доблестен мъж е в състояние да признае грешката си,след като я осъзнае,вместо да продължава да се опитва да насади собственото си мнение. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LadyBlue Posted February 23, 2006 Share Posted February 23, 2006 В този смисъл, в който си го употребила, Lady Blue, "мъжът на място" е против природата на мъжа изобщо. Ако всичко ставаше според волята на майките хората щяха все още да са маймуни в Африка. Всичко е тръгнало оттам, че Човекът пътува, търси и не се свърта на едно място, а това не е в природата на майките. шегувах се Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.