ThE_UfO Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Това беше цитат, а не мое мнение - но съм съгласен с казаното Относно искреноста намъжете има следния виц: - Вуте, оти лажеш Пена? - Оти ако не я лажем, че иде друг да я лаже! Моят горчив опит показва, че жените хич не ги обичат искреностите. Май един щастлив и успешен мъж освен да знае, какво трябва да каже, не е зле и да си вярва (дори да не е вярно). Представи си един свят пълен с искрености !? Всеки скаран с другия .. Относно истинския мъж, той трябва да отговаря и на следните условия: Не е хич трудно да направиш една жена щастлива! Трябва само да си добър: 1) Приятел 2) Другар 3) Любовник 4) Брат 5) Баща 6) Учител 7) Възпитател 8) Майстор готвач 9) Механик 10) Водопроводчик 11) Дизайнер на интериори 12) Модист 13) Електротехник 14) Сексолог 15) Гинеколог 16) Психолог 17) Психиатър 18) Терапевт 19) Остроумен 20) Симпатичен 21) Атлетичен 22) Нежен 23) Внимателен 24) Кавалер 25) Интелигентен 26) С богато въображение 27) Съзидателен 28) Благ 29) Силен 30) Разбиращ 31) Толерантен 32) Благоразумен 33) Амбициозен 34) Даровит 35) Смел 36) Решителен 37) Заслужаващ доверие 38) Съобразителен 39) Страстен 40) но преди всичко... ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН. ( и разбира се във всяка една ситуация такъв какъвто се изисква ) Същевременно не бива да се забравя, че е задължително: 1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея. 2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата. 3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави... Особено е важно да: Не се забравяш рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рожденните дни на любимите й. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Че то всеки мъж си вярва на филмите дето ги разправя на жените. Те пък от своя страна се правят че му вярват и готово ... За вас не знам, ама при мен не е така - поне до сега никога не е било така. Явно трябва да се поправя, защото имам едното чувство, че само губя от това. Вчера срещнах още описания на това, какво представлява един мъж и т.н. ако ги намеря, ще ги пусна по-късно. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 2, 2006 Share Posted February 2, 2006 Перфектният ден на един мъж: 06.00 Будилникът звъни. 06.15 Свирка. 06.30 Мощно и задоволително сутрешно сране. Четене на спорта и последната страница на вестника. 07.00 Закуска: пържола и яйца, кафе и тост, приготвени от гола прислужница. 07.30 Лимузината пристига 07.45 1-2 малцови уискита по пътя към летището. 08.00 Полет в частен самолет. Свирка от стюардесата. 09.30 Лимузина с шофьор. Благи дръпки от холандска трева. 09.45 Голф с Робърт де Ниро и Пъф Деди 11.45 Обяд: Fast food, 3 бири, бутилка Дом Периньон. 12.15 Свирка. 12.30 Малко баскет. Игра на вързано с Джордан и Леброн. Победа след забивка през Майкъл. 14.15 1-2 уискита в лимузината по път към летището. 14.30 Полет към Монте Карло. 15.30 Следобеден излет в морето. Риболов. Всички придружителки са голи. 17.00 Полет към къщи. Масаж от Анджелина Джоли. 18.45 Сране, душ, бръснене 20.00 Новините по тв: Майкъл Джексън екзекутиран, Царя заминава за Мадрид (и няма да се връща повече), марихуаната, кокаина и белите робини са легализирани. 20.30 Вечеря: Омари за предястие, Дом Периньон (реколта 1953), голяма сочна пържола, сладолед сервиран върху голите цици на Памела. 21.00 Коняк и кубинска пура пред телевизора. България бие Англия с 4:0. 21.30 Секс с 3 жени (всичките и с лесбийски наклонности) 23.00 Масаж. Вкусна пица и студена бира в джакузито. 23.30 Свирка за лека нощ. 23.45 Сам в леглото. 23.50 10-секундна пръдня, която сменя 4 пъти звученето, разтърсва прозореца и кара кучето да излезе от стаята. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lucky13 Posted February 3, 2006 Share Posted February 3, 2006 Перфектният ден на един мъж: 06.00 Будилникът звъни. 06.15 Свирка. 06.30 Мощно и задоволително сутрешно сране. Четене на спорта и последната страница на вестника. 07.00 Закуска: пържола и яйца, кафе и тост, приготвени от гола прислужница. 07.30 Лимузината пристига 07.45 1-2 малцови уискита по пътя към летището. 08.00 Полет в частен самолет. Свирка от стюардесата. 09.30 Лимузина с шофьор. Благи дръпки от холандска трева. 09.45 Голф с Робърт де Ниро и Пъф Деди 11.45 Обяд: Fast food, 3 бири, бутилка Дом Периньон. 12.15 Свирка. 12.30 Малко баскет. Игра на вързано с Джордан и Леброн. Победа след забивка през Майкъл. 14.15 1-2 уискита в лимузината по път към летището. 14.30 Полет към Монте Карло. 15.30 Следобеден излет в морето. Риболов. Всички придружителки са голи. 17.00 Полет към къщи. Масаж от Анджелина Джоли. 18.45 Сране, душ, бръснене 20.00 Новините по тв: Майкъл Джексън екзекутиран, Царя заминава за Мадрид (и няма да се връща повече), марихуаната, кокаина и белите робини са легализирани. 20.30 Вечеря: Омари за предястие, Дом Периньон (реколта 1953), голяма сочна пържола, сладолед сервиран върху голите цици на Памела. 21.00 Коняк и кубинска пура пред телевизора. България бие Англия с 4:0. 21.30 Секс с 3 жени (всичките и с лесбийски наклонности) 23.00 Масаж. Вкусна пица и студена бира в джакузито. 23.30 Свирка за лека нощ. 23.45 Сам в леглото. 23.50 10-секундна пръдня, която сменя 4 пъти звученето, разтърсва прозореца и кара кучето да излезе от стаята. Бах'Ма-а - Му тва е истиски мъж който живее за да яде/сере/ебе а Не яде/останалото за да живее. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grimjaur Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 Ако биеш жена си, и ако можеш просто така да захвърлиш премазаното коте в канавката, си животно не мъж, даже не човек. Ако пък всички жени са просто "путки" за тебе..... Бе кво да говорим то е ясно. А ти от майтап не разбираш.Жени бия - да.Случвало се е.Котки съм смазвал( и съм ял, какво толкова?).А жените за мен са си жени.....Бе кво да говорим, то наистина си е ясно.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 5, 2006 Share Posted February 5, 2006 А ти от майтап не разбираш.Жени бия - да.Случвало се е.Котки съм смазвал( и съм ял, какво толкова?).А жените за мен са си жени.....Бе кво да говорим, то наистина си е ясно.... Ей това вече наистина е изключително мъжествено Да зарежем тия педалски истории, при които се бием с някого. Лепнах й един шамар, после тя на мене. Посбихме се малко. Верно, не е много по педалски насинена, обаче виж тя мене какво ме направиииии... Това последното май наистина звучи педалско в съзнанието ми. За това, типично по мъжки трябва да налагаме. Давайте, мъжлета, с вас сме! То наистина си е ясно... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rolerboll Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Представи си един свят пълен с искрености !? Всеки скаран с другия .. Относно истинския мъж, той трябва да отговаря и на следните условия: Не е хич трудно да направиш една жена щастлива! Трябва само да си добър: 1) Приятел 2) Другар 3) Любовник 4) Брат 5) Баща 6) Учител 7) Възпитател 8) Майстор готвач 9) Механик 10) Водопроводчик 11) Дизайнер на интериори 12) Модист 13) Електротехник 14) Сексолог 15) Гинеколог 16) Психолог 17) Психиатър 18) Терапевт 19) Остроумен 20) Симпатичен 21) Атлетичен 22) Нежен 23) Внимателен 24) Кавалер 25) Интелигентен 26) С богато въображение 27) Съзидателен 28) Благ 29) Силен 30) Разбиращ 31) Толерантен 32) Благоразумен 33) Амбициозен 34) Даровит 35) Смел 36) Решителен 37) Заслужаващ доверие 38) Съобразителен 39) Страстен 40) но преди всичко... ПЛАТЕЖОСПОСОБЕН. ( и разбира се във всяка една ситуация такъв какъвто се изисква ) Същевременно не бива да се забравя, че е задължително: 1. Да не си ревнив, но без да оставяш впечатление, че нехаеш за нея. 2. Да се разбираш добре с техните, но в никакъв случай повече, отколкото с нея самата. 3. Да я оставяш да прави нейните си неща, но и да изразяваш интерес къде ходи и какво прави... Особено е важно да: Не се забравяш рожденните дни, годишнината откакто сте заедно, от сватбата, абитуриенските балове, именните дни, менструацията й, датата на първата ви целувка, рожденните дни на любимите й. и в краина сметка жената ко праи ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Следващия с мнение като предното директно ще го банвам. 3 страници Quote, 5 думи мнение = директен бан. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mila Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Ей това вече наистина е изключително мъжествено Да зарежем тия педалски истории, при които се бием с някого. Лепнах й един шамар, после тя на мене. Посбихме се малко. Верно, не е много по педалски насинена, обаче виж тя мене какво ме направиииии... Това последното май наистина звучи педалско в съзнанието ми. За това, типично по мъжки трябва да налагаме. Давайте, мъжлета, с вас сме! То наистина си е ясно... Ммммнер не всички сме с вас, ако се биете (с жените си), всъщност... Дори повечето не сме с вас. Надявам се, че съм схванала иронията на juji, всъщност надявам се, че е ирония Абе все не мога да повярвам, че има мъже, които смятат, че могат да бият и битите да ги обичат. Както и че има жени, които търпят това... Колко странно нещо е животът понякога Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Ммммнер не всички сме с вас, ако се биете (с жените си), всъщност... Дори повечето не сме с вас. Надявам се, че съм схванала иронията на juji, всъщност надявам се, че е ирония Абе все не мога да повярвам, че има мъже, които смятат, че могат да бият и битите да ги обичат. Както и че има жени, които търпят това... Колко странно нещо е животът понякога aми заради такива патки ,като мен,патоците си мислят и все по-често чувам,как жените трябвало да бъдат "бити" и да се държиш гадно с тях,за да те обичат! което разбира се са пълни глупости,но щом аз търпя всичко и даже понякога се "радвам" :ph34r: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Killerincho Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Радваш се да те бият ??? Съжалявам да го чуя. Била ли си скоро на психолог или нещо такова, дето почва с психо ? Щото ако не си била, вервай ми, време ти е. Даже не се мотай из форума направо отивай. Не разбирам, това да те набият се приема от жената може би като някаква Висша форма на обръщане на внимание ли, или аз греша нещо. Щото не си само ти дето търпиш такива свинщини, познавам и други момичета дето нещо не им е наред в главата и търпят подобно отношение. Как беше репликата:"Убий ма, обичам та". Ебати селската работа, ще ме прощаваш, че така направо. Link to comment Share on other sites More sharing options...
farrell Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Радваш се да те бият ??? Съжалявам да го чуя. Била ли си скоро на психолог или нещо такова, дето почва с психо ? Щото ако не си била, вервай ми, време ти е. Даже не се мотай из форума направо отивай. Не разбирам, това да те набият се приема от жената може би като някаква Висша форма на обръщане на внимание ли, или аз греша нещо. Щото не си само ти дето търпиш такива свинщини, познавам и други момичета дето нещо не им е наред в главата и търпят подобно отношение. Как беше репликата:"Убий ма, обичам та". Ебати селската работа, ще ме прощаваш, че така направо. под радвам се естествено не съм казала.че се радвам да ме бият!come on!"радвам се" на отношения,които не са за радване,а дори не знам защо ги търпя,или още повече как съм ги допуснала! а най-лошото и странно е,че тоя същия филм съм го гледала половин живот и сега продължавам,само че друг е в главната роля Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Радваш се да те бият ??? Съжалявам да го чуя. Била ли си скоро на психолог или нещо такова, дето почва с психо ? Щото ако не си била, вервай ми, време ти е. Даже не се мотай из форума направо отивай. Не разбирам, това да те набият се приема от жената може би като някаква Висша форма на обръщане на внимание ли, или аз греша нещо. Щото не си само ти дето търпиш такива свинщини, познавам и други момичета дето нещо не им е наред в главата и търпят подобно отношение. Как беше репликата:"Убий ма, обичам та". Ебати селската работа, ще ме прощаваш, че така направо. а така, кил! шибни й два шамара и на нея да се събуди. тя си е тъпа патка и не може сама да си оправи живота. не ми се дразни за превода на мнението ти, ама точно такова му е внушението: ако не ги опрайм ние жените те са безпомощни. верно, че често ни го пускат тоя филм, за да им свършим някоя тежичка работа, но всъщност много от тях много добре си знаят кво правят. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Ммммнер не всички сме с вас, ако се биете (с жените си), всъщност... Дори повечето не сме с вас. Надявам се, че съм схванала иронията на juji, всъщност надявам се, че е ирония Абе все не мога да повярвам, че има мъже, които смятат, че могат да бият и битите да ги обичат. Както и че има жени, които търпят това... Колко странно нещо е животът понякога Правилно се надяваш Наистина има много жени, които търпят и не само това... Странно нещо е човешката психика. Преди бая време бях гледала едно предаване за белите робини и имаше интервю с психолог, който обясняваше как и защо се случва момичетата да изпитват привързаност към сутеньорите насилници. Сега в съзнанието ми изплува и един разказ на Горки, чието име не помня. Там толкова хубаво се описваше точно такава ситуация-семейство-мъжът пие и бие, а жена му...ах, жена му... Какво да правим, истински мъже навсякъде... Интересното е, че колкото по-агресивен е един такъв индивид, толкова по-мъжествен се чувства. Но нека сме милостиви към тях Както се казва, обременено детство Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Ммммнер не всички сме с вас, ако се биете (с жените си), всъщност... Дори повечето не сме с вас. Надявам се, че съм схванала иронията на juji, всъщност надявам се, че е ирония Абе все не мога да повярвам, че има мъже, които смятат, че могат да бият и битите да ги обичат. Както и че има жени, които търпят това... Колко странно нещо е животът понякога Ааааа... съществува й понятието "Мъж под чехъл", което си е с покритие! Не са малко добрите мъже, настъпани от женски чехъл, а някои и бой ядат! Аз се обявявам в защита на всички онеправдани мъже! Не веднъж и дваж съм чувал реплики: "Да ама трябва да дойда с приятелката ми!", "Не мога трябва да се прибирам, защото жената..." и т.н. Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Ааааа... съществува й понятието "Мъж под чехъл", което си е с покритие! Не са малко добрите мъже, настъпани от женски чехъл, а някои и бой ядат! Аз се обявявам в защита на всички онеправдани мъже! Не веднъж и дваж съм чувал реплики: "Да ама трябва да дойда с приятелката ми!", "Не мога трябва да се прибирам, защото жената..." и т.н. Това горното, което описваш в съзнанието ми е еднакво грозна гледка... Още древните гърци са го казали:"Мярка, за всяко нещо трябва да има мярка." Относно второто-не виждам нищо завряно в такива думи. По-скоро съобразяване с човека отсреща. На тебе дали ще ти е приятно примерно жена ти да ти се прибира системно по никое време без предупреждение и да си развява флагчето както и когато си поиска, без да те бръсне за пет стотинки(по-добре щеше да звучи "за слива", ама някак не вървеше да го напиша...)? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Не знам, дали ще ми е приятно, ама конкретно за единия човек, от няколко месеца не мога да го хвана през седмицата да се видим. В неделята, ако се видим, то задължително и Жената присъства, откакто се ожени хептен! Иначе има една разлика между мъжа и жената, която е съществена Мъжът, колкото и да си развява флагчето насам-натам, няма да се върне вкъщи забременял от друга Сега се сещам и за коментарите на една колежка по тоя въпрос... Историята разбира се е по-дълга, но няма да я разказвам цялата за сега. Помисли си ти, дали не оказваш такъв вид контрол върху човечеца до теб Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Помисли си ти, дали не оказваш такъв вид контрол върху човечеца до теб Всяка една жена ще се опита да те обсеби... Уважавам адски много този човек, защото освен доста начетен, със всестранни интереси (по комунистическо време се е занимавал с йога) вече се е срещал със смъртта, а и от живота е видял доста. Но колкото повече време минава, все повече виждам, че е бил прав като ми каза това. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 7, 2006 Share Posted February 7, 2006 Всяка една жена ще се опита да те обсеби... Ето този е много sweet: Жена отива при художник и го моли да й нарисува портрет: - Искам, обаче, да ми нарисуваш огърлица от брилянти на шията, обици от сапфири на ушите, пръстени с диаманти на всеки пръст и златен Ролекс на ръката. - Ама вие нямата нищо такова! - учудва се художникът. - Няма значение. Вие го нарисувайте. Аз ще си закача картината вкъщи. Представете си, че умра преди мъжа ми, той, естествено, женкар мръсен, ще се ожени за по-млада от мене... И представяте ли си, как тя ще се скъса от търсене на моите скъпоценности... Link to comment Share on other sites More sharing options...
juji Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 хахаха този виц е супер! Аз пък си спомних за една статия от преди доста години. Българин се беше сдобил с нов Мерцедес за 5 марки. Не зная колко истина има в това, но историята беше следната. тази кола е била собственост на богат мъж, който умира. В завещанието си бил посочил, че автомобилът или сумата, за която е продаден е за младата му любовница. май не е нужно да казвам, че овдовялата му жена е направила продажбата... Иначе има една разлика между мъжа и жената, която е съществена Мъжът, колкото и да си развява флагчето насам-натам, няма да се върне вкъщи забременял от друга Сега се сещам и за коментарите на една колежка по тоя въпрос... То за това евреин е този, който има майка еврейка... Айде сега да не търсим под вола теле. А колко случаи има, при които мъжът лепва нещо на жена си, защото не знае къде и как да използва мъжествеността си? Има една поговорка-ако ходиш на гости, трябва да чакаш гости. А и тези приказки за разделение на половете при изневяра...малко май са отживелица. Всяка една жена ще се опита да те обсеби... Скорпи, мъдър дядо имаш. Помисли си ти, дали не оказваш такъв вид контрол върху човечеца до теб Тук не става въпрос за мене. Прекалено много ценя свободата си, за да зная какво означава тя не само за мен. Обаче си мисля за следния вариант-събота вечер и е пълна скука. Мъжът ми излиза с приятелите си, а аз блея цяла вечер в телевизора и мия чинии. Да не говорим, ако става всяка събота вечер... Все пак истинския мъж трябва понякога да извежда жена си И аз се дразня, когато приятелките ми си мъкнат гаджетата навсякъде и непрекъснато, обаче това си е тяхно решение и колкото и да не ми харесва, се съобразявам. Обаче хубавото в случая е, че мъжете много не се блазнят от мисълта да излизат с половинките си, когато се ходи на пазар Link to comment Share on other sites More sharing options...
CadaveriaIX Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Истински? ... Мм само за фалшиви се сещам сега Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бегемот Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Истински? ... Мм само за фалшиви се сещам сега Хахахахахахахаахаха Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zingam Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Има една поговорка-ако ходиш на гости, трябва да чакаш гости. А и тези приказки за разделение на половете при изневяра...малко май са отживелица. Защо да са отживелица? Нима такива неща не се случват и днес, както в следната история: На вождът на едно африканско племе се родило бяло дете. Подскочил от гняв човечецът и хукнал при местния бял мисионер. Хванал го за гушата и взел да го души: - Обяснявай, как така ми се роди бяло дете, след като ти си единственият бял тук? Мисионерът взел да обяснява за гените за аномалиите, но вождът не му повярвал и тогава мисионерът му посочил едно стадо бели кози: - Виждаш ли това стадо кози! Всичките са бели, нали, но ето една от козите е черна. Ето за това ти говоря - генни аномалии. - Разбрах! - отвърнал вожда - Аз повече няма да правя въпрос за детето, а ти не разказвай на никого другиго за козите! Бях чел преди време едно проучване, че в Щатите 20% от децата не са деца на бащите си А може ли да се вярва на жена Link to comment Share on other sites More sharing options...
Antares Posted February 8, 2006 Share Posted February 8, 2006 Пибира се мъжа пиян като кирка. Жена му почва да го налива: - Свиня... пак си се напил като животно, това дете кой ще го храни, кой ще се грижи за него, само мое ли е това дете?! - Амм жна, сти'а си вкала... тфа дите ввввъобще нее от тбе! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mobo Posted February 9, 2006 Share Posted February 9, 2006 ........... Бях чел преди време едно проучване, че в Щатите 20% от децата не са деца на бащите си А може ли да се вярва на жена тук ли някой беше споменал за разликата между знанието и вярата? жената ЗНАЕ че децата са нейни, докато мъжа ВЯРВА! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.