Jump to content
BulForum.com

Истинският мъж

Recommended Posts

Да знае кои е мъжа в къщата:) Пък и ако я ступаш наобед сигурно прави по-хубава салата вечерта:)....и не забравя ракииката да я сложи в хладилника!

• Replies 262
  • Created
  • Last Reply
  Leper_Messiah said:
Не мислите ли, че т. 21 не е много на място? Докато другите точки са подчертано иронични, се очаква и тази да бъде такава, но не виждам защо това трябва да е така!

Ами всъщност тя е :)

Аз повече се посмях на коментарите ви, отколкото на самите правила на "Истинския мъж" :)

Кефи ме как някои не фаща иронията, после друг го избъзика иронично и той не схване, отговори с ирония и трети се обажда пак неразбрал ;)

А иначе само ще ви кажа, че във всеки един мъж има поне една малка частица от това описание, колкото и да го отричате. Това е малко като байганьовщината, всеки носи в себе си малко от него :)

SiLvEr40 said:
Ако беше прочел, щеше да видиш, че съм посочил от къде съм я взел ;) . Нямам нищо против да сложа и директен линк.

Дай направо да сложим линка на е-бането като цъкнеш на "Тя й Той". Дразня се защото имам 3-4 статии в е-бането и съм ги виждал по други форуми, в раздел "лично творчество".

По темата, отговарям на 2,3,6,7,11,13,14,17,19,20, тоест ~ 50% B)

Aqua-Spirit said:
Но има и едни такива хем възпитани, хем хетеросексуални с обикновени коси, естествени нокти и що годе свястни дрехи... Те как се наричат? :confused

Не, не се наричат средностатистически...наричат се пичове(like me)!!!

Aqua-Spirit said:
Заобиколени сме от тея истински мъже, не можем да се оплачем от липсата им :tongue Е да, и доста изрусенички има налице, но има и едни такива хем възпитани, хем хетеросексуални с обикновени коси, естествени нокти и що годе свястни дрехи... Те как се наричат? :confused

може би... нещастници?

ама нека правим разлика между момченца на под 20, такива между 21-25 и останалите над 25 :) Първата група изобщо няма смисъл да я обсъждаме, те мъже със сигурност не са (освен ако не са от ромски произход)!

Earthwalker said:
Не, не се наричат средностатистически...наричат се пичове(like me)!!!

Не пичове, а путьовци :) Пичовете имат перки 135-ти размер и карат 3-тонни возила, както имат и някои други неща.

Zingam said:
нещастници?

ама нека правим разлика между момченца на под 20, такива между 21-25 и останалите над 25 :) Първата група изобщо няма смисъл да я обсъждаме, те мъже със сигурност не са (освен ако не са от ромски произход)!

Недей че ще ти скочи 2/3 от форума, на контра ;) "Що да не съм мъж бе, Ти кат си на 25, а аз на 15 що да не съм мъж" :D B)

KnoppiX said:
Ами всъщност тя е :)

Аз повече се посмях на коментарите ви, отколкото на самите правила на "Истинския мъж" :)

Кефи ме как някои не фаща иронията, после друг го избъзика иронично и той не схване, отговори с ирония и трети се обажда пак неразбрал ;)

А иначе само ще ви кажа, че във всеки един мъж има поне една малка частица от това описание, колкото и да го отричате. Това е малко като байганьовщината, всеки носи в себе си малко от него :)

Точка 21 не е много точно измислена, но все пак си е на мястото! Истинският мъж трябва да слуша серизона музика :)

ThE_UfO said:
Недей че ще ти скочи 2/3 от форума, на контра ;) "Що да не съм мъж бе, Ти кат си на 25, а аз на 15 що да не съм мъж" :D B)

Да скачат бе! :) Много е весело да гледаш дечурлигата, как подскача, разтапя сърцето навежда на бащински чувства!

То между другото по тая причина дълго време се въздържах да пускам, каквито и да е постове тук - в крайна сметка няма да съм си на мястото в повечето теми. Въпреки че има няколко други нетинейджъри. Ама напоследък ме е хванала скуката край тия празници и се изтървах.

Zingam said:
Не пичове, а путьовци :) Пичовете имат перки 135-ти размер и карат 3-тонни возила, както имат и някои други неща.

Окей бе съгласен съм.Айде кажи ти като какъв се определяш мой 99-годишни мъдри съфорумнико?Да видим и ние простите люде към какво трябва да се стремим!

Earthwalker said:
Окей бе съгласен съм.Айде кажи ти като какъв се определяш мой 99-годишни мъдри съфорумнико?Да видим и ние простите люде към какво трябва да се стремим!

Като путьо :) ама на 99 години ще съм след три пъти по толкоз десетилетия.

Абе к'вото и да си говорим МЪЖ е човек...който е създал семейство,деца и има силите и желанието да ги изхранва и да се грижи за тях-т'ва е МЪЖ.Може да съм недорасъл,но т'ва е моето мнение ;)

Zingam said:
може би... нещастници?

:blink: :confused :wtf: WTF!?!?!?!?!? :blink:

Криворазбрана Цивилизацияяяяяяяяяяяяяяяяяя,Криво ама кривоооо :blink: :)

The`ScorpioN said:
ФАК! Аз съм гей!? Тогава що се заглеждам по пу... жени?

То и аз сьм с тебе ;) Иначе като се замисля тои полувината даже повече от полувината тряя се Геичета...Тва е смешно,но абсурдно (Говоря за 22-те неща)

смей се бе народе,смей се!кво се джафкате ,като "истински мъже"? :P :lol:

къде ви изчезна и хумора и всичко?

btw-такива истински мъже с лопата да ги ринеш,а за изрусените с ноктите и т.н. че тва да не ги прави гейове бе?

Earthwalker said:
А не бе, басма!Ми какви са ако не са гейове?

Виж ся има мъже(в някои случаи)които се подават на желанието на жените си да се изрусат. :) Наскоро гледах по някво модно предаване че било суууупер модерно мъже да си скубат веждите,да си праят там ноктите...и да си праят коламаска(или голамаска се казваше :D )

BTW мноо силно впечатление ми праят момчетата които си вкарват дънките в високите си маратонки и варвят катоо....така наречения тип "АлиБаба" Мноо са ми смешни :woot :lol:

NickelbacK said:
Виж ся има мъже(в някои случаи)които се подават на желанието на жените си да се изрусат. :) Наскоро гледах по някво модно предаване че било суууупер модерно мъже да си скубат веждите,да си праят там ноктите...и да си праят коламаска(или голамаска се казваше :D )

BTW мноо силно впечатление ми праят момчетата които си вкарват дънките в високите си маратонки и варвят катоо....така наречения тип "АлиБаба" Мноо са ми смешни :woot :lol:

Кольо аладин му са вика уе, не али баба. Пак не си разбрал. И аз много им са смея на тия, кат ги вида и са насирам от смях :lol:

в началото докато го четох ми беше смешно, но като стигнах до точка 12 направо щях да се съдера от смях,

VeSo said:
Кольо аладин му са вика уе, не али баба. Пак не си разбрал. И аз много им са смея на тия, кат ги вида и са насирам от смях :lol:

Ахаххаххахаха бахти сумати време само като видя някой си викам "Аааа един Аладин" ся за ко така съм написал :) :lol: Ахахахах Али Баба ми се е въртял в главата :)

Абе момчета как може да не ходите с дънките в обувките бре!Баси изостаналите хора!Че аз дори у нас като съм си слагам панталона в чехлите.Пък веждите си ги мъкна през 30мин.Пък вие ся коламаска.Че това още по времето на Оскар Уайлд са го правили "нормалните" мъже!Не, не вземете се в ръце хора!!!

Earthwalker said:
Абе момчета как може да не ходите с дънките в обувките бре!Баси изостаналите хора!Че аз дори у нас като съм си слагам панталона в чехлите.Пък веждите си ги мъкна през 30мин.Пък вие ся коламаска.Че това още по времето на Оскар Уайлд са го правили "нормалните" мъже!Не, не вземете се в ръце хора!!!

:wtf: И кво щот не са прая на гей съм изостанал :blink:

Earthwalker said:

Ахахххахаххаах!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...