Defekt Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Реших да си преинсталирам уиндоуса и понеже не съм правил друг път искам да ви питам. Като зареда буутабъл диска и започва да сканира хардуер в прочетх че трябва да имам предварително дискета с драйвери на RAID контролери (нещо такова беше ) А аз нямам такава дискета и ви питам дали може да се продължи инсталацията без тази операция. Диска ми интегриран със SP2, ако има значение де Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 И аз нямам такива допълнителни дискети, но Уин съм си качвал стотици пъти. Спомням си нещо за РАИД, че пишеше в началото на сетъпа, ама то си беше нещо като Configuring/Examinining your system или If you'd like to install 3rd party SCSI drvs press F*. Искам да кажа, че си беше в началото, където нищо не пипаш, а диска си се оправя сам. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 30, 2005 Author Share Posted December 30, 2005 И продължава инсталацията така ли Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEFARIOUS Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 То просто си седи долу тва и се сменят надписите. Щом буутнеш от диска ти влиза в сетъп 1 - тук избираш къде да е уина и правиш партишъни. След това форматираш и сетъпа копира нужното. Следва рестарт. Сетъп 2 - Initialization of Windows. Ще пишеш ЦД-кей, настройки на часова зона и това е. За 20-30, до 40мин на по-бавна машина, си готов. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted December 30, 2005 Author Share Posted December 30, 2005 Ок хубаво щото на един пич не му показвало диска за форматиране аме ноговия е свързан с RAID контролер затова a моя е на IDE Link to comment Share on other sites More sharing options...
tedy Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Ок хубаво щото на един пич не му показвало диска за форматиране аме ноговия е свързан с RAID контролер затова a моя е на IDE Ами ненапразно то си пише в началото , че ако трябва, да доставиш съответни драйвери. Щом си на IDE, предполагам нямаш RAID, просто си оставяш Сетъпа да си продължи докато не започне да ти изплюва прозорци за настройка, дата/час, регионални настройки и т.н. В някои случаи на SATA също може да се наложи дискета с дравйвери, за да се инсталира Уина. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Defekt Posted January 9, 2006 Author Share Posted January 9, 2006 Както и предположих не ми направи проблеми при инсталацията Link to comment Share on other sites More sharing options...
dX Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Честита ти преинсталация Link to comment Share on other sites More sharing options...
ov3rm4n Posted January 10, 2006 Share Posted January 10, 2006 Честито ти предупреждение, dX: Още един подобен пост само за бройката и ще минеш малко на режим, да ти се поохлади графоманския напън. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.