_Dave_ Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Купих си днеска новото РС , обаче нещо ми се ебава рефреш рейт-а на картата много здраво и не мога да си пусна ник'ва игра , а и немога да разбера откъде да си го оправя , щото аз на ХР см страшно зле , а пък досега съм бачкал с простите Matrox и Voodoo 2. Sorry , въпроса може и да е тъп , ама ми тряа много , плс кажете как стават настойките на рефреш рейт-а , за игри , не за десктоп-а. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Runner Posted December 29, 2005 Share Posted December 29, 2005 Някои предпочитат от настройките на картата в контрол панела да изберат Overide Refresh Rate. Това при мен не става и за това ползвам програмата NVRefreshtool. Link to comment Share on other sites More sharing options...
_Dave_ Posted December 30, 2005 Author Share Posted December 30, 2005 10х много пич , много яка програмка . Иначе и при мене не става т'ва чрез контрол панела (то може и да става ама да е някоя забутана отметка дето не съм я видял, 'щот аз не видях такова надписче,ама карай,важното е,че програмката цепи) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colin Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Друга полезна джибджавка за нвидиа е reforce-а. Не знам как бачка NVRefreshtool,ама тва може да се ползва даже без да са разархивира. Задаваш му ръчно резолюция-refresh rate и след рестарт сменя refresh-а според резолюцията, така че като влезнеш в някоя игра монитора не започва да трепери на 60херца, а работи на колкото си му задал на съответната разолюция Link to comment Share on other sites More sharing options...
jijane Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Драйвърите след 66.93 нямат Refresh Rate Overrides.Сваляш ей Това,стартираш го и вече имаш Refresh Rate Overrides. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Botev1912 Posted December 30, 2005 Share Posted December 30, 2005 Имат си refresh rate всички драйвъри, но трябва да се отключи с NVTweak Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.