Jump to content
BulForum.com

GeForce 6600 GE Problem

Recommended Posts

Купих си днеска новото РС , обаче нещо ми се ебава рефреш рейт-а на картата много здраво и не мога да си пусна ник'ва игра , а и немога да разбера откъде да си го оправя , щото аз на ХР см страшно зле , а пък досега съм бачкал с простите Matrox и Voodoo 2.

Sorry , въпроса може и да е тъп , ама ми тряа много , плс кажете как стават настойките на рефреш рейт-а , за игри , не за десктоп-а. :rolleyes:

Някои предпочитат от настройките на картата в контрол панела да изберат Overide Refresh Rate. Това при мен не става и за това ползвам програмата NVRefreshtool.

10х много пич , много яка програмка .

Иначе и при мене не става т'ва чрез контрол панела (то може и да става ама да е някоя забутана отметка дето не съм я видял, 'щот аз не видях такова надписче,ама карай,важното е,че програмката цепи) :punk

Друга полезна джибджавка за нвидиа е reforce-а. Не знам как бачка NVRefreshtool,ама тва може да се ползва даже без да са разархивира. Задаваш му ръчно резолюция-refresh rate и след рестарт сменя refresh-а според резолюцията, така че като влезнеш в някоя игра монитора не започва да трепери на 60херца, а работи на колкото си му задал на съответната разолюция ;)

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...