Jump to content
BulForum.com

foruma mai4e nesto e s nov diasin

miro123

Recommended Posts

Кат гледам са сменили скин-а :woot В My Controls имаше опция за сменяне на скин-овете така 4е може да проверите какви възможности има.

И мен ме кефи новия дизайн ама сивия скин на форума на play.evrocom.net ме кефи пове4е :punk :punk :punk

mda foruma naistina e snov diazain i mai e po hubav ot predi samo malko kadeto ne sum mu sviknal na cvetovete kato s vsqko novo nesto

i da opravqt malko butonite zastoto pone v momenta polzvat baground na balo fon i po kraq si sedi bqlo i posle razka granica i cherno ama oste e topul i nedopravensigornoste go opravqt burzo

a we tva sivo e malko zgomnqno takova :) ne che neshto pa i ikonite sa si sini i stava gradski kenef ama :) inache bia pone ne izmarq ochite kato go gledash apak sinioto beshe prekaleno svetlo i ne se vryzvashe s tamnia warez.ru .. :)

triia otgore do warez.ru jpg-to det ste slojili da se napishe Welcome to the dark side haha sha e iako :+)

logo4.gif

aa smeniha ikonata gore veche ne e warez.ru i otdolo un neshto si sq ima nqakvo grozno CCCP i nqakav zabit v TOP nadpis warez.ru kadeto daje 2ta fonta ne se vrazvat daje cccp e s jalto na cherveno ( stranno nqama nishto cherveno nikade drugo) i otdeno bukvite sa s izpyknali na photoshop apa warez.ru izglejda kato lepenka otdelno fona na jpg-to warez.ru e razlichen ot fona na koito e lepnat demek nqama gradient aaaaaa SUXXXXXXXX ...tztztz so lame so lame..

Bahti glupavata tema ! bahti budete blogosloveni za deto nqmam prava v toq forum !

Мда, само тъпи теми, не е като да направиш топик за халва...

Тея скинове лично на мен не ми харесват. В настойките има няколко, ама го няма стария. Жалко...

Neznam za Vas...no...i na men taka poveche mi haresva BTW... mai e i po-lek(v smisyl zarezda po byrzo) :)

v3_logobar_logo.jpg

Tui kato mnogo dobyr skin mi se stori v3 Blue (Import)7 reshih da spretna edno burzo logo. Ako imate idei za font, kartinka ili kakvoto i da e pishete. I dano administratorite da go udobrqt ;)

Hah, kato vleznah v foruma si pomislih che mi se powrejda monitora! :wacko:

Tva sivoto napravo mi drazni o4ite, zakvo smenihte hubavite cvetove otpredi ?! :angry:

A i kakto kazvat vsi4ki, butoni, 4erti i t.n. ne se vryzvat. Nomera ne e samo da se smenqt 2-3 fona sys sivo!

Az ako sym, shte otida na oficialnata stranica na invisionboard, shte smykna nanovo foruma, shte mu zema chastta na skina i shte go lepna tuka, za da se opraviat neshtata.

Drugoto e da idesh na IBPLANET i da se podberat oshte niakolko sveji skina, koito da se predlojat za izbor..

Sia ogelpila se rautata, goliam praz, ama ai da se opravi.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...